Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Octavia, esti in listuta.
Pentru parola trebuie sa iti activezi PM-ul.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Daviduta

Mergi la inceput

Problema organizatorica

In perspectiva ca din ce in ce mai apropiata ca ne mutam la scutece (rog totusi gravidutele sa nu se panicheze si sa lasa natura sa isi urmeze cursul, ca noi le asteptam!), eu nu cred ca mai are rost sa tinem lista de gravidute.....luam doar lista de mamici active si in ideea ca reapare cineva trecem pe noua lista....
Sunteti de acord sau nu?

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralubv spune:

ok. multumesc. de ajutor.am activat pm.acum stau cuminte si astept parola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Fetelor am si eu o nesiguranta...nelamurie...cum sa-i zic

deci...azi-noapte am avut ceva dureri de burtica si spate care nu prea m-au lasat sa dorm...dar nu foarte exagerate. ideea e ca acum, cand am fost la toaleta am gasit pe tampon pe langa scurgerea obisnuita care am avut-o toata sarcina (leucoree) si ceva rosu sau maroniu...ceva care semana ca o scurgere de inceput menstruatie...nu era mult dar pana acum nu am avut asa ceva...sa fie dopul?sunt in dubii...pls

P.S. am schimbat si noi semnatura...de maine intram in 41s

40+ Piccola e Fragile Arianna Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Babytza noi stam cu lamaia langa noi dups fiecare masa. Teoretic sughitul inseamna ca are aer si trebuie sa ragaie. Practic noi sughitam dupa ce ragaim.
Voi ce ii dati puiului pentru sughit?

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani micului Dimitri!

Aly in loc sa te bucuri... Ai un pui sanatos si laptic bun, felicitari. Si pana la urma nu stii cat va lua in greutate lunile urmatore. Si inca ceva, in unele familii pur si simplu asa cresc copiii, cum in altele cresc mai greu. Asta e departe de a fi o regula.

Tzitziri eu una sunt de acord cu propunerea.

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Gargaritza e posibil sa fie dopul. Oricum, daca scurgerea persista, e semn de dus la doctor, e un semnal de alarma. Dopul poate lua o varietate de forme, eu pe-al meu nici nu l-am vazut, dar cred ca a iesit odata cu... apa.

Oricum, important e sa iti monitorizezi contractiile.

Irina, pe langa lamaie merge garantat sa o pui putin la san. Trece de la a doua inghititura.

Babismele spun ca e copilul ud si de-aia sughite. E o tampenie. Pe de alta parte, am observat si eu ca are legatura cu aerul ramas.

A propos de aer, la noi uneori nu iese orice-as face. De multe ori sta pe burta pe burta mea. Daca o pun in pat fara sa eructeze o aud cum înghite de parca i s-ar întoarce mancarea pe gat si desigur se trezeste. Mama denaturata ce sunt...

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Ralu, ai PM.

Noi nu luam nimic pentru sughit....mi-e mila de el sa ii dau lamaie sa il vad ca se stramba...si nu pare sa sufere de la sughit, asa ca il las sa sughite...

Gargaritza, pai incepe numaratoarea inversa..eu asa zic...era si cazul

Muuh, La multi ani lui Dimitri

Daviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

300 multumesc momentan nu mai am nici un fel de scurgere...o sa astept sa vad ce se intampla de acum in colo.intariri si dureri de burtica am avut si azi dar rare asa ca nu m-am pus pe monitorizat inca...daca se vor inteti voi cronometra. momentan ma simt ok...doar cu o presiune usoara jos.

tzitziri la tine...sper sa inceapa numaratoarea aia ca am devenit nerabdatoare rau...si acum cu dopul asta, eu zic ca dop a fost, am devenit plina de emotii...abia astept sa-mi vad si eu pitica

40+ Piccola e Fragile Arianna Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dragele mele,
Am ajuns si noi acasa d vineri s incercam sa ne gasim un ritm.
Va pup pe toat va imbratisez, mi-ati lipsit atat de mult!!!

Am multe intrebari pentru voi, dar una e mai urgenta: cum administrez bebelusei calciu gluconic (gluconat de calciu)? Trebuie sa ii dau 50 ml (juma de fiola) 10-15 zile. Il dau cu lingurita? Il combin cu ceva?
??? Chiar nu stiu si ca o oaie ce sunt nu am intrebat. Restul de fiola o pot pastra pentru ziua urmatoare?

Sarumana din suflet si revin cat pot de repede cu detalii si cu foarte multe intrebari.

Eu, iepurica 39+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput