Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Buna!

Vad ca unele se plang ca puii iau prea putin in greutate,iar eu ma plang ca al meu ia prea mult.in o luna si 3 sapt a luat 3 kg fata de cat avea la externare.Muuh, cat a luat Dimitri? puii nostri sunt nascuti in aceeasi zi.

La multi ani, Dimitri! Sa fii sanatos!

Mamici cu experienta, oare are ceva daca i dau ceai lui Sebi ca sa-i mai lungesc perioada dintre mese? el e hranit doar cu san!Si daca pot sa-i dau ceai, de care?

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna fetelor. Multumim tuturor de urari!

Am aparut si noi ieri acasa si avem deja prima noapte nedormita .
Nu stiu daca a durut-o burtica sau i-a fost pur si simplu frig, dar ne-am agitat in continuu. Am adormit doar dupa ce ne-a pus mami in mijlocul patului ei si dupa ce a incalzit fetita bine la piept! In patutul ei urla de nu mai poate!

Incercam deja cu sanul, pe care fetita il cauta cu ardoare, dar evident avem deja problemute si dam cu Garmastan pe care nu il stergem inainte de o noua alaptare (sper ca asta e ok)! Se vede ca curge ceva dar nu stiu cat o reusi sa suga micuta ptr ca pe urma devoreaza bibe. O sa studiem si noi materialul despre alaptare!

In rest inca ma doare operatia, ma misc ca o baba, si am nevoie de ajutor, cel putin acum.
De gargaritza ce se stie?

Va pup pe toate!

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Ralu, si eu cred ca n-ar trebui sa-i mai dai frmula. Daca doarme bine nu cred ca-si are rostul. Si daca a luat doar 20 ml... Laptele de mama e mai hranitor decat formula, astfel ca un copil care suge de la san 60-70 ml ar putea lua 100-120 ml formula. Asata nu inseamna ca nu se satura cu ce suge de la san. Fetita mea a luat in greutate in primele 2 sapt doar 290 grame si neonatologul a fost f multumit de ea; mi-a spus ca e ok.Nu toti cresc la fel. Prima mea fata a luat in primele doua sptamani 870 grame in greutate si cand am vazut la Anna doar 290 gr m-am cam panicat. Cat despre mutatul de la un san la celalalt... din cate stiu eu nu trebuie mutat copilul pana nu goleste sanul pt ca laptele de inceput contine multa lactoza si apa si nu prea e hranitor. Daca o muti bea numai din acela si nu prinde grasimile de la final. Un supt poate sa dureze si o ora; va dura mai putin pe masura ce creste bb. Succes!

Aly, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji; obezitatea fiziologica trece de la sine cand copilul este diversificat. Nu e nimic in neregula. Da-i sa manance de cate ori vrea. Noua ne-a spus pediatrul ca n-are nevoie de ceai, apa sau alte chestii; gaseste tot ce-i trebuie in laptele lui mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

preety, garmastanul nu-i nevoie sa-l speli inainte de alaptare, numai sa fii atenta ca unii copii nu tolereaza gustul. vezi cum reactioneaza
aly, si a mea a luat mult in greutate, dar pediatra a zis ca e normal, unii copii iau mai mult, altii mai putin. nu-i da ceai, lasa bebele sa suga de cate ori vrea.
foarte util cursul dnei culcer, l-am luat si eu de pe contul comun.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
fara cofeina, laptic, fresh...
preety, bine ati revenit!
de garga nu stie nimeni nik?:(
am si eu o rugaminte, dar nu dati cu pietre, mai puneti odata linkul cu alaptarea, pliiiiz. anticipat.
celor ce sarbatoresc azi Sf Dumitru.
Miruna micutului!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

LA MULTI ANI LUI DIMITRI DE MUUH!!
si La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua numelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata tuuror!
Preety bine ati revenit!
Aly si al meu ar sta toata ziua atarnat de tzitzi..dar ii mai dau suzi; dansam, cantam si altele ca sa mai marim perioada dintre alaptari.
Muuh La multi ani pt. micutul Dimitri
Alina gasesti link pe prima pagina..eu nu stiu sa pun aici..sorry
Copilul meu e f mofturos si agitat pt ca e obosit si s-a trezit la 8 si n-a mai dormit de atunci. Acum scriu cu el in brate, sper sa adoarma, mititelul!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata si de la noi

Dimitri de Muuh

CD27, ai un grasunel tare dragalas acolo, sa-ti traiasca

Monicule, ce mai faci, imi lipsesti

Eva, ce mai faceti?

Va doresc tuturor o duminica linistita cu plimbarici frumoase

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralubv spune:

Pai si eu am zis ca e putin daca ia 20ml.La mesele de 3 noaptea si 6 dimineata nu i-am dat completare deloc.si la ora 0 nu se mai trezeste.
daca crestea 410gr fata de greutatea de la nastere era ok dar ea a crescut atata fata de cea cu care am iesit din maternitate. in prima saptamana nu a crescut deloc(eram si eu cu sanii praf) si in sapt 2 si 3 a luat cate 160gr. Ieri cand am cantarit-o am fost dezamagita ca in a 4a sapt a luat numai 110. Asa ca noi fata de greutatea de la nastere avem 300 de gr in plus, ceea ce mi se pare putin.
o mut de la un san la altul ptr ca adoarme si nu o pot trezi nicicum.oricum o mut intre sani pana ii goleste, ca dupa ce suge ea eu mai mulg pana in 10ml din amandoi.
inca o chestie sa va intreb, ca eu judec cu mintea de medic dupa cum bine spunea cineva. Ieri nu a avut decat un scaun, desi nu i-am dat formula numai seara si deja il avusese. Si era plin de mucus.Voi ce ziceti, e ok? De atunci nu a mai avut si se screme saraca si in somn si are vanturi la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

senx bitza
dar cel pus de nadina, care este?

alexa simami

Mergi la inceput