Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
MITITICA82 spune:
buna fetelor ce faceti?eu dorm de rup azi ca niciodata m-am trezit la 13.00 ieri la 11.30 ma sperii unde incape atat somn
cu vreeamea asta asa urata sunt lenesa, o sa lenevesc in pat toata ziua, e nasol ca tati nostru lucreaza weekendul asta asa ca numai bine liber la leneveala
tote fetele si toti bbeii si bbelusele
18+
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia2008 carmenada la ultima eco de acum 2 zile aveam colul 3,6cm ssi inchis , atat este de la inceputul sarcinii iar pe langa no spa mi s-a prescris si gynipral pe care am ales sa nu il iau in primul rand pentru efectele adverse + celalalt doctoor la care merg mi-a spus ca se face numai in spital si nu considera ca ar trebui administrat acum ce vreau sa te mai intreb, dupa ce ai inceput tratamentl care au fost schimbarile, cum te-ai simtit ? |
In primele 2 zile de tratament am mai avut niste contractii si dureri dar mult mai usoare, apoi au incetat complet. Acuma dupa o saptamana de tratament ma simt bine. Aaa si in prima zi in care am luat gynipral am avut niste ameteli, exact asa cum ma avertizase doctorita, dar atat alte probleme nu am avut de la el.
mihaelacg spune:
buna fetelor.
alexa si bombonique, bine ati venitsi sedere frumoasa si linistita la odiseea noastra.
florinela si mititica, sa fiti sanatoase si voi si flacaii vostri.
fetelor, vreau sa-mi spuneti daca ati patit si voi ca mine.
aseara in partea dreapta unde misca bb cel mai tare, mi s-a umflat ca un ou in partea dreapta, de aveam burta in damburi. cand pun mana e ff cald. dupa ceva timp nu mai e umflat. eu cred ca-i bb, voi ce ziceti, ati patit si voi asa?
si azi dimineata la fel, parca-l simt, eu zic ca bb se face ghem, sau sta el intro pozitie mai ghemuita, nu?
am citit ca unora dintre voi vi se contracta uterul, sa fie si la mine la fel? si eu cred ca-i bb? dar se umfla numai intr-o parte.
18+
Ciresica5 spune:
Salutare burtici,
Alexa, bun venit in odisee! Sa-ti dea Doamne-Doamne multa sanatate, putere, sarcina usoara si mai ales o bebelusa frumoasa si sanatoasa!
Sa stii ca miopia 3 nu te impiedica sa nasti natural. Sora mea are miopie 5 si a nascut natural, iar medicul i-a zis ca de la 9 in sus sunt probleme la nasterea naturala.
Pupici pentru toate burticile si o sambata linistita!!!
18+ cu
Adee spune:
mihaelacg am patit si eu ca tine. Il simteam pe bebe cum misca intr-o parte si dupa aceea parca se incorda, zici ca aveam o portocala in burta. Prima data am patit in timp ce... si m-am cam speriat. Dupa aceea am mai patit de cateva ori, dar dupa cateva minute si daca puneam mana nu se mai simtea asa tare.
19+
poze
mihaelacg spune:
adee, prima data cand l-ai simtit, cred ca s-a speriat el primul
al meu nu vrea sa mai auda de nici batut. nu vrea sa-i faca rau lu bb.
am facut acum o baita si dupa 10 min m-a scos din cada, ca sa nu pateasca fiu-su ceva
18+
iuca spune:
mititica felicitari ptr caruciorul albastru. Si eu sunt somnoroasa dar in sensul ca seara ma culc devreme de la 7-7.30 cel mai tarziu la ora 9. Si dimineata sunt in picioare de la 5-6.
Dorm si foarte prost merg la baie din 2 in 2 ore, uneori si din ora in ora si in fiecare noapte ma doare capul, abia astept sa ma trezesc. Uneori imi trece dimineata, alteori nu si ma doare in mod progresiv toata ziua.
millie mie dr mi-a dat ptr raceala oscilo (2/zi) si vit C (3/zi). E adevarat ca am avut o forma usoara doar cu stranutat si imi curgea nasul.
bq eu te stiu de la FIV in Austria (am tras cu ochiul, recunosc) iti doresc si eu o sarcina usoara si la termen.
monnvas la ce dr mergi ptr eco cu morfologie fetala la MedLife? Eu am programare la dr Chitescu, pe 22 dec.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
13+
shasa spune:
Buna seara fetele, ce mai faceti?
Noi suntem mai bine acum, am tras cu baietii o raceala ... si bineanteles ca nu m-am "zgarcit" si am luat si eu de la ei. Pt. raceala eu am luat 2 paracetamol pe zi la sfatul medicului meu. Conteaza enorm sa ai incredere in medicul tau, si eu chiar am, sunt deja la a 3-a sarcina cu el si nu l-as schimba pt. nimic in lume.
Bun venit noilor burtici Alexa si Bombonique.
Felicitari celor ce au aflat culoarea caruciorului, se pare ca iar au luat flacaii avant....nu-i vorba ca am contribuit si eu la asta.
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 15+
shasa spune:
Cand schimbam capitolul va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru.
Hai fetelor mai veniti voi cu fetite sa avem si noi de unde sa alegem nurori, ca slava cerului eu una am mare nevoie
Va pupic pe toate si sa aveti grija de voi si de puiutii din pantece.
Ma duc sa imi hranesc "indienii" cum spune sotul meu
sa auzim de BINE
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 15+