Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 9
shasa spune:
Am uitat, acum am schimbat si noi semnatura..... ce mari ne facem..... si noi si bebeii.
Gata, acum chiar ma duc sa ii hranesc..
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 16+
novus spune:
Alexa,Bombonique bine ati venit !!!
Fetelor, apropos de ''pitici pe creier'' mie mi se pare ca bebelina nu se mai misca asa tare ; inainte daca ma puneam pe spate si tineam mainile pe burtica o simteam cum ma saluta, acum parca nu....
Sper sa fie ok !
20+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Monnvas spune:
Novus, am impresia ca picii sunt tare smecheri. Puiul meu ma saluta, dar daca pun mana tace. Parc-ar vrea sa-mi spuna ca el nu 'presteaza' la comanda. Cred ca important e sa il simti zilnic. Si al meu are zile cand e mai somnoros si necomunicativ. Mai stii, poate are deja personalitate.
Monik 21+
CASA LU' BEBE
Monnvas spune:
Iuca ma duc la Medlife Grivitei, la Mihaela Steriu. Am fost si la morfo de trim I acolo si, desi nu e un doctor f. vorbaret sau f. comunicativ, a fost OK, mi-a zis esentialul. Si-asa eu nu prea stiu ce sa intreb, in general daca imi zice ca e bine eu nu mai am nevoie de alte detalii.
Noapte buna,
Monik 21+
CASA LU' BEBE
Ayla21 spune:
Buna fetele!
Cititi va rog www.desprecopii.com/info.asp?id=207" target="_blank">aici
Ce parere aveti? Multumesc!
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
Ayla21 spune:
Aris la multi ani, multa fericire si iubire alaturi de familia ta!
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
novus spune:
Aris , LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!
21+ cu Alexandra
novus spune:
Monnvas ai dreptate, bebelina mea face tot asa, cateodata cand pun mana pe burtica nu mai da din labute, aseara dupa e am scis mesajul, parca a citit si a inceput sa ma salute !!
21+ cu Alexandra
petrean spune:
Neatza..azi va dau de baut ca am si eu 6 ani de casnicie..mama..ce a trecut timpulAzi gateste sotul meu..deci sunt "free as a bird"
Bogdana
19si + Andrei Luca -15.12.2006
POZE