Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Nu am apucat sa citesc ce ati mai scris de aseara pana acuma asa ca soryy daca am omis ceva. Eu am avut din nou contractii si m-am speriat atat de tare ca m-am dus la spital. Si bine am facut pentru ca m=au si pus pe scobutil perfuzabil. Azi am facut o doza si mai am maine si poimaine, insa m-a cam deprimat spital care desi este curatel tot aspectul ala comunist il are. Oricum spre surpriza mea, nu m-au trimis sa cumpar medicamente - aveau in dotare, iar asistentele au fost dragute. Acuma sunt acasa si o sa ma pun la curent cu ce mai ziceti voi. Oricum eu va multumesc pentru ca existati - nu stiu ce ma faceam fara voi!

carmen [15+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mababei, chiar vroiam sa ma uit aseara la reportaj deoarece am niste prieteni care trec prin acest calvar ,dar eram la cineva in vizita si a schimbat postul !

Apropos ziceai ceva de legea care a ajuns pana la presedinte si a fost respinsa e vorba de cea cu plata a 85% din venituri ? sau nu ?

21+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Novus, nu, nu despre legea cu 85% este vorba! Pe aceasta sunt sigura ca o va semna si nu o va trimite inapoi! Era vorba despre un proiect de lege referitor la reproducerea umana asistata, pentru suportarea costurilor de catre Casa de Asigurari de Sanatate! Pe aceasta a respins-o! E pacat ca nu sunt obligati sa faca o statistica cu cuplurile infertile, atunci si-ar da si ei seama de gravitatea situatiei si poate ar trata altfel problema!

mihaela
18+
[http://www.flickr.com/photos/gravidutza/]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Intr-adevar reportajul este davastator!
Sunteti niste norocoase ca nu a trebuit sa treceti prin asa ceva!
Nu iti mai faci pb cine e de vina si cine nu!
Te gandesti cu ce ai gresit tu/sotul in fata lui DD sa va pedepseasca cu asa ceva?
de ce voi?
Fizic chiar daca nu e asa de greu, toate injectiile, etc, dar psihic este criminal.
Asteptarea pana la a vedea cele 2 liniute este terminatoare. Chiar daca de bani faci rost, psihic simti ca nu mai poti!
Multumiti la DD ca sunteti asa de norocoase!
Cititi daca aveti timp si al temele de FIV! Va veti convinge!
Merci de raspunsuri! am rabdare cu miscatul!
Pupici!

Bq 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

carmenada, bine ca ai mers la spital! ai grija de voi

bombonique, exact asa am zis si eu, mai ales dupa ce am vazut reportajul...suntem niste norocosi!

sa aveti o dupa amiaza minunata!

silvi 18 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mababei, am inteles !
Bombonique ai dreptate, nu stim ce norocoase suntem !! eu am niste prieteni care se chinuie de 7-8 ani o sa le recomand sa intre pe acest site, sigur vor gasi sprijin !!!

21+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

LULISOR fi binevenita printre noi, sa dea DD sa ai un bebe sanatos si la termen.
PISIK si eu am avut probleme f mari cu constipatia si asta pana am descoperit ca scap de probleme si sanatos si cat de cat gustos cu activia de baut cu fibre. Eu beau unul pe zi si nu mai am probleme. Si nu am asteptat 2 saptamani pt. efect ci vreo 3 zile, de atunci totul este ok. Sper sa functioneze si la tine.

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Bombonique, profit de ocazie sa iti urez Bun venit! Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos, asta este tot ce conteaza. Eu te stiu de la FIV in Austria, te-am urmarit, ca pe toate fetele de acolo si m-am bucurat pentru tine
Eu ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare seara pentru ca ne-a ajutat sa nu trecem prin chinurile unui FIV. Atunci nu realizam, eram dispusa sa fac orice, sa merg oriunde, dar acum imi dau seama cat e de greu si chinuitor.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bubulina - e ok rezultatul tau la tt. si eu tot asa am avut(1/517) l-am sunat sa-i spun si a zis ca defect de tub neurl nici nu se pune problema. sincer cred ca il intereseaza doar riscul de trisomie21 ca am inteles ca doar asta poate sa-i scape neobservata.
asa ca felicitari pentru rezultatul bun

bombonique - cred ca nu am apucat sa-ti urez bun venit. iti doresc o sarcina ushoara si un bb perfect in primavara care sa-ti shearga toate amintirile neplacute cu o simpla privire.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Shasa, multumesc, o sa imi iau sa vad ce efecte are

19+

Mergi la inceput