Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
silvi8 spune:
lulishor, bun venit! sarcina usoara si bb sanatos! tocmai spuneam in mesajul anterior ca mi-at placea dimitri...frumoasa alegere!
eli, frumoasa burtica! nu-mi vine sa cred ca am sa am si eu asa burtica mare...
am vazut si eu aseara reportajul la Romania, te iubesc! despre infertilitate. cat de greu trebuie sa fie ptr cupluruile care trec prin asa ceva...cu atat mai mult ma simt binecuvantata ca la noi a avenit bb din prima, a fost programat ptr martie 09 si asa a venit. chiar ca suntem norocosi. si mi-am dat seama imediat ca vorbeste despre DC. suntem membre pe cel mai tare forum fetelor!!!
silvi 18 +
VINE BEBE
POZE
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg buna fetelor. fetelor, vreau sa-mi spuneti daca ati patit si voi ca mine. aseara in partea dreapta unde misca bb cel mai tare, mi s-a umflat ca un ou in partea dreapta, de aveam burta in damburi. cand pun mana e ff cald. dupa ceva timp nu mai e umflat. eu cred ca-i bb, voi ce ziceti, ati patit si voi asa? si azi dimineata la fel, parca-l simt, eu zic ca bb se face ghem, sau sta el intro pozitie mai ghemuita, nu? am citit ca unora dintre voi vi se contracta uterul, sa fie si la mine la fel? si eu cred ca-i bb? dar se umfla numai intr-o parte. 18+ |
Mihaela si eu la fel patesc in ultimie saptamani mai ales daca stau pe dreapta , cand ma mut cu fata in sus simt ca o ghem intr-o parte.Daca ma ridic sau imi schimb pozitia nu mai e. Si eu cred ca este bb ,altceva nu are ce sa fie
Alina 15+
Vine barza!
lysbeth spune:
elilov, prenumele le-am incercat:D si amandoi avem fiecare cate doua
am incercat si cate un prenume la fiecare da tot degeaba.
O singura combinatie a dat un rezultat pt nume de baietel si suna cam gay...
16+
lysbeth spune:
alina, si mie mi se intampla ac treaba cu pepenasul meu. Dak dorm pe dreapta si ma intorc cu burtica in sus se face ghem pe stanga si invers...
Si da dak pui mana peste el se relaxeaza...Eu nu cred ca sunt contractii eu cred ca pur si simplu se plimba alien-ul de plictiseala...
16+
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 neatza fetelor m-ati copleshit cu urarile...va multzumesc mult mult! petran - la multi ani si voua, sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata elilov - la multi ani baiatului tau. sa fie sanatos si sa vina pe lume ushor fara sa o chinuie pe mama lui. va pe toate 18+ |
Buna Aris eu am lipsit in weekend dar iti urez cu intarziere La multi ani! si multa sanatate!!
Alina 15+
Vine barza!
Pisik06 spune:
Buna fetelor!
Mababei, Dyanna, si eu am vazut reportajul de aseara si am plans amandoi ca doi copii. Pentru ca noi am fost "acolo", avand amandoi probleme, am batut Giulestiul si cabinetele un an de zile, cu analize interminabile, cu intrebari fara raspuns, cu verdicte dure. Eram programati la FIV, nimeni nu ne-a dat nicio sansa, am plecat in Austria pt consultatie, am cumparat tratamentul si urma sa revenim pt FIV in august-septembrie. Printre-o minune de la Dumnezeu nu a mai fost cazul.
Dar am ramas f atasata de tot ceea ce inseamna aceasta experienta, de fiecare data cand merg la Giulesti si vad aglomeratia de la cabinetul FIV ma doare fizic in capul pieptului si mi se umplu ochii de lacrimi. Este cu atat mai trist cu cat statul trateaza aceasta problema cu maxima indiferenta
Eu iarasi am probleme cu constipatia si am dureri de nurtica din cauza asta si in continuare bebelina e f tacuta, doar seara cand pun mana pe burtica se misca f putin. Dar am rabdare, o astept and va fi ea gata.
Pupici pe burtici
19+
Ciresica5 spune:
Silvi, numele pentru baietel mi-a iesit Dalton, iar pentru fetita Hayley. Iti dai seama ca nu pot alege pentru bebe asemenea nume! Este interesant oricum...
Stii ca si eu ma gandesc sa-i pun baietelului numele Robert???
Lulishor, bun venit in odisee, sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!
19+ cu
mababei spune:
Lulishor, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!
Silvi8, ai dreptate referitor la forum! Uitasem aspectul acesta important, eu ramasesem blocata pe mesaj!Era vorba de forumul DC! Asta imi intareste convingerea ca e foarte important sa ai un de sprijin, indiferent de situatie. Oricat de banale par unele discutii, invatam din fiecare cate ceva iar multe din noi afla raspunsuri la intrebarile pe care si le-au pus pana acum. Ca la cate intrebari avem noi de pus, medicii nostri nu ar mai putea face nimic, dar asa cu cate o informatie de la fiecare, aflam cam tot ce ne intereseaza!
mihaela
18+
[http://www.flickr.com/photos/gravidutza/]
alina.n spune:
lysbeth este chiar super senzatia, mie imi e f.drag de ficare data cand stau intinsa in pat il caut cu manuta sa vad pe unde mai bantuie bb
fetele eu azi ma simt foarte rau, am papat dimineata si acum jumate de ora am vomat tot ,ma simt slabita si cu o stare de rau/greata mereu.
off mi-e si frica sa mai pap sa nu ma apuce dinnou voma
Alina 15+
Vine barza!
silvi8 spune:
ciresica, chiar ca testul ala ti-a dat niste variante de nume urate...lasa ca sunt atatea nume frumoase din care sa alegi.
alina.n, imi pare rau ca nu te simti bine. incearca sa mananci ceva care sigur nu iti face rau. de exemplu eu cat am fost in perioada cu greturi si voma nu putean sa mananc decat paine prajita f bine cu margarina si citrice...
mababei, cata dreptate ai cu forumul. si eu il consider f util. ma gandeam chiar cat sunt de diferite toate fetele la acesta odisee, unele f tinere altele mai putin, inele slabe altele mai plinute, unele la prima sarcina altele deja mamici, unele de la tara, altele de la oras...si cate alte lucruri ne diferentiaza ...si totusi suntem atat de unite pentru ca toate avem un lucru in comun. fiecare din noi asteptam cu nerabdare sa ne strangem in brate comorile. si in aceasta calatorie pe care o parcurgem impreuna am devenit atat de apropiate, ca o familie. mie in week-end chiar mie dor de voi.
silvi 18 +
VINE BEBE
POZE