Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Buna mamici!

Sa aveti o saptamana frumoasa, senina si cu multe vesti bune!

Am incercat si eu link-ul si mi-a iesit Heyu, nume vietnamez, deci...respins! Oricum a fost amuzant!

Povestea lui SunSmile este impresionanta pana la lacrimi, dar acum, vorbind in general, am observat o crestere, notabila as zice, a sensibilitatii afective! Nu ma mai pot uit la filme romantice ca se rupe camasa pe mine de la bocit! Sau la ceva legat de animalute!!Numai la meteo nu plang!! Aseara am vazut un reportaj despre infertilitate; in speta era vorba despre infertilitatea masculina, dar cu efecte devastatoare fizice si psihice, asupra femeilor. Mi s-a rupt inima! Mai ales ca, pana la un punct, fusese si povestea mea, " vinovata " fiind eu! Ce m-a revoltat suprem, a fost lipsa de implicare a statului, nu stiam ca se ajunsese cu un proiect de lege pana la presedinte iar acesta l-a respins! Se tavalesc in statistici cum ca Romania inregistreaza scadere demografica accentuata dar nu se gandesc la miile de femei dispuse la orice sacrificiu numai sa aiba puiutul lor, macar jumatate din tratament sa-l suporte! Na, ca m-am enervat din nou! Sunt recunoscatoare ca DD a fost alaturi de mine, mi-a dat puterea sa nu renunt iar acum fac parte dintre cele binecuvantate! Sper sa primeasca aceeasi binecuvantare toate femeile care-si doresc asa mult un copilas, ca doar in DD isi pot pune speranta ca statul nu le ajuta deloc! Ma iertati ca m-am intins asa mult!

mihaela
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

ciresica,multumesc inca o data de grija...
ce nume ti-a iesit? eu am englezit numele noastre si mi-au iesit alte variante, amelie si maurice, tot neacceptate

silvi 18 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

bubulina, silvi8 , eu de la ultima raceala, care ma tinut vreo 2 saptamani am inceput sa imi storc cate 2 lamai, cu zahar si apa in fiecare dimineata si de atunci nu m-am mai racit. Inainte cam o data la luna ma lua raceala, acuma vad ca de aproape o luna am scapat; sper sa nu cobesc

19+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lulishor spune:

Buna ziua tuturor si bine te-am regasit desprecopii.com!
Avem deja o fetita zglobie de 3 ani si 4 luni - Kira Flo si asteptam cu mare bucurie si interes pe Dimitri Nicolae pe 3 aprilie 2009. Sarcina usoara tuturor si copilasi sanatosi si puternici!
DN 11.11.1972. DPN 28.03 - 03.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

pe mine m-a enervat linkul ala
nu mi-a dat nicio varianta pt numele noastre combinate
asa ca va ramane damian pt baiat iar dak va fi fata tot ptblema ramane
Aseara am visat ceva nume de fetita da ca la numerele norocoase visate noapte dimineata nu mi-am mai amintit
Ma gandeam la Iosefina sau Ilinca... da nush parca nu suna a varianta finala
Ce e cert e ca la urmatoarea ecografie nu plec din cabinet pana nu-mi spune dak e de bleu sau roz:D

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

adee, multumesc de sfat. eu am mancat la lamai, si citrice in general ca dupa ce nasc nu cred ca mai mananc o perioada buna. mi s-a acrit de ele si de ceai...da vad si eu ca are efect si n-am mai racit asa tare ca inainte.

lysbeth, nu fi suparata ca nu iti da testul rezultate, oricum eu l-am luat ca pe o distractie. n-as pune numele copilului dupa un site. oricum noi ne-am hotarat la crina si robert. eu inca mai incerc sa schimb robert in dimitri sau macar sa le combin dar sotul meu vrea neaparat robert. la fel cum eu nu cedez in privinta numelui de fata: crinace mai suntem incapatanati amandoi. daca va fi si bb berbec sa vezi atunci cand om fi 3 incapatamati in casa

silvi 18 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

mababei intr-adevar revoltator reportajul. si eu , la fel ca tine eram partea "vinovata" de cuplu, si ma simteam de multe ori foarte prost in fata sotului si a familiei, chiar daca aveam toata sustinerea lor. din fericire nu a fost nevoie sa ajung pana la fertilizare, dar citisem tot despre tehnici si eram dispusa sa dau oricat- si sumele sunt considerabile. infertilitatea este o problema curenta de sanatate, si sper ca la un moment dat sa intre in programele nationale de sanatate, macar o parte sa fie sustinuta de stat. poate asa s-ar mai inlatura din stresul mamelor in devenire, pentru ca oricat ai incerca sa ignori partea materiala , nu ai cum sa nu te gandesti ca daca nu prinde acum, oare mai ai bani sa faci alta inseminare/fiv?? groaznic trebuie sa fie.

diana 16+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna dragelor
am incercat si eu site-ul ne-a iesit David...deh tot ceva cu D nu...eu tot la Dimitrie raman
lisbeth nu trebuia numele ci prenumele mai incearca
si ca sa va binedispun niste pozici cu burtika la 37 de sapt
http://community.webshots.com/album/563769943PESaWH?start=12
si aici http://community.webshots.com/album/563769943PESaWH?start=24
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui plici plici

buna fetelor

aris, alina.n cum va vin hainutele? sunt ok? Bluza "cucu" o puteti spala fara grija la masina /30-40 grade, e in siguranta pana si sclipiciul de la ochi

corina21+ Robert Andrei

www.flickr.com/photos/29487647@N02/" target="_blank">poze

Corina super bluzitele, mie imi plac mult si imi vin bine ,merci pt indicatie

Alina 15+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna ziua drage mamici cu bebici!
astazi am mers pt. prima data la Sp.Polizu...unde am medicul care ma supravegheaza, pana acum eu am mers doar la SANADOR. In mare stiu cum arata spitalele noastre, am fost pacient fidel la Parhon,pe la Giulesti. Dar acum parca impactul a fost mai zguduitor.....in ce coditii lucreaza medicii si in ce conditii urmeaza sa nastem....
Va face vreodata cineva ceva cu spitalele de stat....un loc in care totul ar trebui sa fie curat si steril ca e spital si mai ales se aduc pe lume copii...vai de vai. La asta se adauga si comportamentul recalcitrant al asistentelor. Bine ca am fost sa am timp sa ma pregatesc psihic...pentru eveniment...ba chiar am sa mai merg sa socializez cu sistemul si cu cladirea, ca la asa amabilitate....
Am noroc cu Dna Doctor care este OK, si in general medicii care i-am vazut peacolo pareau in regula.
19+

fbruma

Mergi la inceput