Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Gina2008 spune:
Buna dimineata fetelor!
Din pacate, vin cu o veste nu prea buna. Am fost la Hematologie la Fundeni pentru a-mi testa numarul de trombocite din sange. De obicei, mie imi iese un pic mai mic decat normal. Insa, in sarcina, numarul trombocitelor scade. Asta mi s-a intamplat si mie si doctorita de acolo mi-a spus ca pana la sfarsitul sarcinii trebuie sa merg din 2 in 2 saptamani pentru a face analiza. Si, daca va scadea dramatic, trebuie sa ma internez pentru tratament. Off, stiti ce deprimant e locul ala? Sunt bolnavii de cancer (leucemie) si cei cu HIV internati acolo... Era prea frumos sa mearga totul ca pe roze la mine. Nu tu greturi, ameteli, nimic... Iata ca m-am procopsit cu ceva...
Gina 20+ mami de CALIN
Gina2008 spune:
MADYN, am facut antibiograma din prima... si am luat apoi pe rand (din lista) antibioticele la care era mai putin rezistent nenorocitul de streptococ - ca altfel nu pot sa-i zic. Aveam doar o mica problema cu a lua antibiotic in sarcina. Dar mi s-a sugerat sa las paranoia de o parte... Am tot rascolit netul si am aflat ca se face un vaccin antistreptococic la Institutul Cantacuzino, dar dupa nastere... Oricum multumesc de raspuns.
Gina 20+ mami de CALIN
bombonique spune:
E amuzant site-ul cu nume!
M-am distrat!
Grea treaba si asta!
Dyana, am vazut ca voi la 15 saptamani simtiti deja loviturile lui bb. Pai eu sunt la 14+ teoretic, si 15+ practic, si nu am simtit inca!
Sau oi fi eu mai nesimtita?
O saptamana minunata!
Bq 14+
dyana27 spune:
gessy uite adresa de acolo: Bulevardul Natiunilor Unite Nr. 3, Bl. 109, Sc2. intra pe site sa vezi exact si harta: http://www.geneticlab.ro/Contact/contact.html . este undeva intre palatul parlamentului si unirii.
diana 15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn
bubulina1 spune:
Buna fetelor, revin si eu dupa o pauza. Am avut o saptamana foarte nasoala, dureri de cap si febra, am zacut 3 zile in pat fara sa ma pot misca, simteam ca-mi crapa capul. Cand mi-am revenit m-am apucat de treaba in casa caci am santier
Am luat vineri rezultatul de la TT care, surpriza, e pozitiv! Dar nu la sindroame, ci la defect de tub neural unde mi-a iesit 1/506 comparativ cu 1/1000 cat zic ei ca e normal. Nu ma agit, o sa merg saptamana viitoare la medic si sa vad ce zice.
Sunsmile multumesc mult pentru urari!
Bun venit noilor gravidute si sarcina usoara!
Aris, la multi ani cu intarziere.
Silvi, multa sanatate!
Aveti cea mai vaga idee ce pot sa fac pentru sistemul imunitar? E praf si nu pot lua mai nimic
Ingerasul meu
Bubulina + Doamne ajuta!
silvi8 spune:
bubulina, sper sa fie ok cu rezultatul la TT. si eu am sistemul imunitar la pamant dar am inteles ca nu putem sa facem nimic acum decat fructe, multe vitamine, in special kiwi ptr vit c, lamai, portocale, etc...si am tot baut si actimel, nu stiu cat ajuta dar incerc si eu. si ceaiuri cu miere.
bombonique, stai linistita ca bb misca cand vrea el. adica el misca dar nu il simtim noi. eu am deja 19 saptamani dar inca nu l-am simtit si cica e ok. dar deacum cam trebuie sa il simt...asa am citit peste tot ca la prima sarcina misca pe la 20 saptamani
silvi 18 +
VINE BEBE
POZE
bubulina1 spune:
gessy, ai un pic de mers de la Palat, e mai aproape de intrarea pe Natiunile Unite dinspre Splai.
Gina2008, multa sanatate! Eu am facut analizele astea la Coltea si multumesc luyi Dumnezeu, mi-au iesit bine. Eu am auzit ca Fundeni mai da si rezultate fals pozitive...
Ingerasul meu
Bubulina + Doamne ajuta!
lysbeth spune:
Neata fetelor, am schimbat si noi semnatura we asta si alienul nostru a inceput sa semene cu un pepenas. Ce e nasol e ca se muta cand pe stanga cand pe dreapta si nu e cuminte deloc noaptea cand mami doarme.
In 10 zile mergem sa vedem si cat a mai crescut la eco...Bineinteles ca o sa facem si poze:D
In rest toate bune...
Multa sanatate la mamici si bb-i
16+
dyana27 spune:
bombonique eu am simtit primele miscari la 15 sapt si 3 zile, deci eram in saptamana 16 ( am uitat sa schimb semnatura). dar inainte mi-am studiat cu atentie seara miscarile normale din burta, care sunt si ele destul de multe, si a fost usor sa disting tipul diferit de lovituri. de azi dimineata imi trage iepurasul meu numai ghionturi- cred ca nu-i place pozitia mea din scaun, mai ales ca s-a gandit el sa stea doar pe juma' de burtica si-l cam presez. oricum cred ca sunt printre norocoase ca-l simt atat de devreme, altele trec de 20 saptamani la prima sarcina pana simt miscarile. incearca sa faci ca mine, sa-ti studiezi miscarile normale si o sa vezi cum simti diferenta.
diana 15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn
Ciresica5 spune:
Silvi, multumesc mult pentru link ! Imi pare rau ca trebuie sa suporti asa cu stoicism durerile ...Am zis si zic in continuare: dupa parerea mea inconvenientul cel mai mai nasol din sarcina este ca nu poti lua medicamente! Ca uite, intervin niste dureri cumplite si trebuie sa induri asa! Ooooof...
19+ cu