Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti la toata lumea!

Va doresc o saptamina minunata cu soare mult afara si in suflet!

Azi merg dupa rezultatul TT. Am emotii dar sint optimista!

Multi

16+ (17+dupa ultima eco)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata burtici!!!

sper ca ati avu un week-end linistit. eu din pacate am continuat vineri cu contractiile. monvas, parca tu intrebai, nu cred ca poti sa ai si sa nu iti dai seama...
sambata noaptea spre duminica am facut o colica renala. eu am probleme mai vechi cu rinichii. am facut ceai si am luat no spa si am indurat durerea si duminica toata ziua. de azi noapte m-a mai lasat putin. dar tot imi e greu sa stau la birou...
si nici nu stiam daca pot sa beau ceai din codite de cires... acum am aflat ca da asi mi-am luat la serv o sticluta. si deseara cum ajung acasa mai fac un litru.

spuneati ca scortisoara si macesele ajuta in infectiile urinare. nu mai stiu cine spunea.in ce mod? ca eu sigur dupa ce elimin nisip fac si infectie urinara.asa patesc mereu. am sperat ca pana nasc scap dar n-a fost sa fie...

adee, sper sa fie canapeaua pe placul lu bb

aris, la multi ani cu intarziere!

petrean, multi ani inainte cu sanatate si bucurii!(tot cu intarziere)sper ca v-ati simtit bine ieri.

ayla, mie la test mi-a iesit dante ptr baiat si joy ptr fata asa ca se exclud. dar e distractiv...

o zi minunata tuturor!

silvi 18 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ina , foarte frumoase pozele !! ti-a reusit !
O sa fie ok la TT, stasi linistita !

la toate fetele !!!

21+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

neata! Am incercat si eu linkul si mi-a iesit Magdalena,oricum nici prin gand nu-mi trecea acest nume

monica 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,

Imi cer scuze pentru ca dau buzna peste voi, dar am vazut o aglomerare de prietene ale mele aici si am intrat sa le felicit.

Plici-plici e prietena mea cea mai buna...nu are nevoie de felicitari pe forum, da' nah!

Aalina ce ma bucur scumpa. Noi am fost colege pana la un moment dat la odiseea de iulie-august. Felicitari din tot sufletul si sarcina usoara in continuare!

Bubulina1...Bubule si taci asa??? Pai asta e o mega ultra surpriza!!! Sa fii sanatoasa tun si sa ai o sarcina exemplara si un bebe minunat!

Iar voua, tuturor mamicilor de ghiocei, va doresc sa va bucurati din suflet de aceasta minunata perioada, sa treceti cu bine prin incercarile celor 9 luni iar la final, sa tineti in brate cei mai frumosi, sanatosi si delicati ghiocei! Sarcini usoare, dragelor!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neata fetele
aris LA MULTI ANI, sa ai un bebe sanatos si guraliv (cand mai creste nu cand e mic).
bogdana multa multa fericire alaturi de sotul tau, sa va bucurati de baieteii multi pe care-i aveti, si sa ai parte de cele mai iubarete nurori
monnvas hai cu ecografia- azi este nu? abia te astept sa vad cum a fost- si eu o sa merg joi tot la chitescu si sunt foarte curioasa cum e.
bebitul meu s-a hotarat sa se centreze pe partea stanga, deci am un balonas pe o parte. nu-i problema, oricum de vreo 3 zile face tumbe; cred ca ma cearta rau ca-l ametesc saracul- am tot facut curatenie in apartament ca ma zapacesc astia de la agentiile imobiliare ca vin, ca nu vin, si nu-i convine agitatia. aseara i-am aratat lui tati ce bebe puternic e, l-a simtit si el cand dadea suturi si s-a emotionat foooooarte tare. l-a mangaiat pana mi-a inrosit burtica si l-am trimis la plimbare.
mie mi-a iesit un nume bestial pentru baiat: THADDEUS,iar la fetita kATE
pupici multi si o saptamana minunata

diana 15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Neata burtici,

Silvi, imi pare rau pentru tine ca trebuie sa treci prin asemenea suferinte, dar eu zic ca cel mai bine este sa vorbesti cu medicul si sa vezi ce-ti recomanda... nu sta sa induri asa durerile!
Am vazut ca tot vorbiti despre un site legat de numele bbebelusilor. Despre ce este vorba? Imi poti da si mie adresa?

Inapreda, mult succes la TT si nu-ti face griji ca totul va fi ok, vei vedea!

Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara!!!

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

ciresica, multumesc f mult ptr grija. din pacate n-am ce face decat f multe ceaiuri si no spa. nici cand nu eram gravida nu erau prea multe de facut...doar ca atunci imi punea o perfuzie cu un cocteil de medicamente care acum sunt interzise(asa mi s-a zis)acum asta e...trece dar e f rau cand e criza la apogeu.
site-ul cu numele este http://www.babynamescountry.com/babynamesadvisor.html
l-a postat ayla la o pagina interioara...

ina, f frumoase pozele! ai fost o mireasa superba!

silvi 18 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

SunSmile, sper ca vei mai intra pe acest forum! Vreau sa iti spun ca m-a impresionat profund povestea ta si a micutei luptatoare Thea! Am plans citindu-ti povestea, si sper din tot sufletul sa nu mai fi aparut nici o problema, ca micuta este sanatoasa, iar voi, parintii, linistiti si fericiti alaturi de minunea voastra!

mihaela
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gessy spune:

buna fetele,
dyanna, iti multumesc pentru raspuns si te rog frumos sa imi dai si mie adresa de la genetic lab. cumva este pe langa palatul parlamentului?

15+

Mergi la inceput