Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 13
mihaelacg spune:
multi la burtici.
aris. LA MULTI ANI, sanatate multa, fericire, intelepciune si un bb sanatos si frumos care sa va aduca numai bucurii.
petrean,multi ani fericiti impreuna, sa fiti sanatosi, sa va iubiti si sa va bucurati de un bb sanatos si frumos.
vreau sa va zic, ca bb al meu cred ca e beat.
am avut musafiri, am facut pastrama de oaie la ceaun, cu branza de oaie uscata, cu oua ochiuri, castraveti murati si mamaliguta, si am baut un pahar de vreo 200 ml de vin de tara rosu, treptat, in vreo 10 min.
eu nu beau de felul meu, paharul era in fata sotului, insa cand a vrut sa bea, a constatat ca mai era f putin pe fundul paharului.
cred ca bb e un pic ametit. ori ma ia la impuns, ori doarme bustean.
ma duc la nanita, ca am genunchii cam moi.
va doresc sa aveti o saptamana frumoasa, cu caldura macar in suflet daca nu si in casa, sa nu va enervati, ca se streseaza bb-ii, si fiti mandre de voi, de ceea ce purtati in burtica.
noapte buna
18+
florinela79 spune:
Interesanta tare treaba cu numele , numai ca pentru Florinela si Mirel nu au rezultate
fbruma
Ayla21 spune:
Somnic usor si tie, Mihaela, si la bebe.
Florinela, voua va e greu sa gasiti un nume, dar mie doua? ca si noua numai o varianta ne da.
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
florinela79 spune:
Am introdus varianta numelui nostru in englezaFlora si Mireille...si avem ca rezultat: Octavio (adica Octavian) si Felicia pt. fetita. Suna interesant, ii place si lui tati
fbruma
Ayla21 spune:
Wow, ce dragut suna "Felicia".
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
Dodo-pui spune:
Buna ,am incercat si eu link-ul:
-pentru Baiat- Antonio
-pentru fata -Isabella ;
mie imi plac abia astept sa vina tati sa-i vad parerea
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
petrean spune:
Neatza..mi-am facut si eu chestia cu numele...si...mi-a iesit Rogelio:))doamne..nici in vise nu as pune asemenea nume copilului meu
Bogdana
19si + Andrei Luca -15.12.2006
POZE
novus spune:
Neata fetele !!!! Sa aveti o saptamana superba !!!
Am incercat link-ul si ghici ce mi-a iesit : Alexandra !!!! asta da site !!!
Am incercat si la baiat si a iesit Henry
21+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
aris26 spune:
neatza fetelor
m-ati copleshit cu urarile...va multzumesc mult mult!
petran - la multi ani si voua, sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata
elilov - la multi ani baiatului tau. sa fie sanatos si sa vina pe lume ushor fara sa o chinuie pe mama lui.
va pe toate
18+