Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna fetele!
Bogdana, multi ani fericiti si plini de iubire!
Am inteles ideea cu vaccinul. Eu ma vaccinam mereu, anul acesta sotul si baietelul au facut deja vaccinul. La fel dr de fam a zis ca e ok in trim 3 si fin de trim 2, dar mi-e teama fiind vaccin. Mi-e teama de fapt de orice inseamna medicament in corp fiind gravi. Dar sincer mai teama mi-e de raceala, stiti voi ca povestile altora sunt de inspaimantat gravidele? Anyway, daca sotul mi-e vaccinat sa nu aduca virusi acasa de la munca, si copilul de la gradi sper sa fie ok.
Am sa am nevoie de voi la conversatie pe mess zilele urmatoare, va las ID-ul meu, si am sa intru pe mobil cand pot: monica.mitran Saptamana asta nu am sa mai fiu pe aici. Cine doreste astept un add. Va pupic!

Monica mami de printisor si printese

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Partea buna a amnio test e ca e a 99% accurate, deci orice indoiala cu privire la cele mai des intalnite anomalii cromozomiale dispare.
Un alt avantaj e acela ca stii cu certitudine sexul bebeului inainte de 18 sapt. Procedura nu doare, m-a speriat si pe mine acul ala la inceput, dar a fost floare la ureche. In timpul extragerii de fluid amniotic intr-o seringa, am vazut cum fiu-meu se retrasese intr-un colt, incercand sa se fereasca, dar n-a patit absolut nik.
Cat despre vaccinul antigripal nu l-am facut niciodata nici eu nici fiu-meu, doar sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, iti multumesc frumos.

Sper ca am reusit: am respectat intocmai instructiunile tale

Daca am reusit sau nu, voi vedea la sfirsitul acestui mesaj

16+ (17+dupa ultima eco)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Aris, La multi ani! Sa fii sanatoasa si bebitzul tau la fel si petrecere frumoasa!

Petrean, aniversare frumoasa!

Felicitari celor care isi serbeaza ziua onomastica!

mihaela
18+

Mergi la inceput

http://www.babynamescountry.com/babynamesadvisor.html

"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

Mergi la inceput

Your results
Sofia (Girl)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Novus, iti multumesc frumos.

Sper ca am reusit: am respectat intocmai instructiunile tale

Daca am reusit sau nu, voi vedea la sfirsitul acestui mesaj

16+ (17+dupa ultima eco)
Poze

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Ina esti tare frumusica, imi place mult rochia de mireasa, foarte frumoasa.
Ayla am intrat pe link, mie mi-a iesit Damian......este o idee...

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

interesant..dar mie mi-a iesti Steven...care la noi ar fi cam Stefan..hmm..am sa propun sa vad ceilalti ce zic..insa eu personal nu sunt prea incantata...mai incercam zic eu

Cristina cu bebe mic 19+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa
Ayla am intrat pe link, mie mi-a iesit Damian......este o idee...

Daca aveam baietel imi placea Damian sau Dorian.
Tati a zis ca lui nu-i place Sofia, nu ca nume, sa nu fie cu suparare la cele care le place, ci nu isi doreste ca pe fi-sa s-o cheme asa.
Eu sunt pe jos de ras. Nu convingem catelusa sa faca nicicum pe scutecel, si daca nu am mai avut voie cu scosul afara face pe unde apuca. Am vazut ca ii plac revistele lui fi-miu si i-am pus peste scutecele pagini de revista. Dar acum in loc sa faca pipi pe ele, le studiaza. Studioasa catelusa noastra

Mergi la inceput