Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 19
aris26 spune:
alina.n - merci. of vad ca inca te chinuie gretzurile...curaj ca mai ai un pic. mult a fost putzin a ramas. am vazut ca burtik a crescut
plici - super bine vin bluzele. masura e respectata, livrarea f rapida...ce mai jos palaria. multumim pt pont
18+
ADA1974 spune:
fetelor.
Din pacate am avut cam 2 saptamani f.f.f incarcate la birou, iar acasa nu am timp (trebuie sa ma joc cu fiicamea, etc - sotul meu vine de obicei tarziu).
Felicitari fetelor care au aflat culoarea si noilor venite. Am vazut ca s-au cam inmultit carucioarele de pe prima pagina.
Nu am avut timp sa recuperez tot ce ati scris, dar sper ca in 2-3 zile sa ajung la zi.
Eu sunt bine, dar ma cam doare mijlocul, mai ales cand stau intinsa in pat, cand vreau sa ma ridic e un chin.
Am sa merg saptamana asta la dr si am sa o intreb si de aceasta problema.
la toate
ada 18+ (probabil ...... - Sophia) si ana-gabriela 3ani + 7 luni
bombonique spune:
Va multumesc fetelor inca o data pentru primirea calduroasa facuta!
Sa ne ajute DD sa ne bucuram de clipele astea, si sa multumim pentru ce avem .
Asa cum ziceai Pisik, si eu te stiu tot de la Austria, si noi, in fiecare zi multumim pentru ce avem.
La fel cum ai zis si tu, si noi eram dispusi sa facem orice ca sa reusim.
Sa mai treaca putin si sa ne tinem minunile in brate si sa ne bucuram pana la adanci batranete!
O seara minunata!
Pupici!
Bq 14+
zambila spune:
Buna seara gravidutzelor!!!! Am si eu o intrebare la cele care sunt la a doua sarcinutza sau cele care le-au miscat puiul.
Sunt la prima sarcina si avem 18+ as dori sa stiu cand a miscat prima data copilasul si ce ati simtit, cum va-ti dat seama ca a fost chiriasul? Lumea imi spune ca nu o sa se simta cine stie ce ca abia o sa iti dai seama si etc....
Multumesc anticipat si sarcina usoara la toate gravidutzele
Leeloo21 spune:
buna scumpelor! vad ca ati vorbit de reportajul acela cu fertilizarea..foarte interesant cred ca a fost..din pacate l-am ratat duminik si imi pare rau..insa stiu si eu persoane care s-au chinuit ani la rand..cu credite la banca..si pana la urma a iesit un baietel superb! insa costurile sunt imense! un ajutor de la stat sau de la casa de asigurari este bine venit!
si noi ii multumim lui DD in fiecare zi pt minunea pe care ne-a dadt-o..si pe care o port in burtica!
am primit rezultatele de la TT astazi..am fost la control la dr mea..totul este perfect normal..si riscul de trisomie21 este foarte scazut..intradevar..asta pare sa fie cel mai important in acest TT..oricum..la control mi-a zis sa am mare grija cu pt ca se pot produce foarte repede contractii daca ne chinuim cat de putin ca sa "iesim afara"..pt mine, supozitoarele cu gricerina sunt suficiente..mi-a zis insa sa rezolv problema in fiecare zi..
in rest bebe e bine si jucaus..am un pestisor minunat!
o intrebare am la voi..in saptamana 22 (20-24) cand este recomandata ecografia morfologica pt trim II, voi faceti 2D? au 3D-4D? eu am fost informata ca 2D este suficienta..voi cum stiti?
si sarcini usoare sa avem!
Cristina cu bebe mic 19+
nasterea in apa
inapreda spune:
Saluti,
Rezultatul la TT e bun: 1 la 611. Voua cum v-a iesit???
Dr. meu spune ca e super bine ca sint total in afara zonei de risc. Eu nu as fi linistita nici daca ar fi 1 la 20.000.000. Atita timp cit exista un risc, nimic nu mi se pare sigur.
Ma gindesc la amniocenteza. Dr. meu imi spune ca nu e nevoie. LUMEA INTREAGA imi spune acelasi lucru dar EU SINT PARANOICA!!!!
Spuneti-mi , va rog, valorile voastre la TT si daca faceti amniocenteza sau nu.
Multu.
Bun venit noilor burtici
!
16+ (17+dupa ultima eco)
Poze
Monnvas spune:
Ina, din cate stiu eu riscul e mare de la 1:200 si atunci se recomanda amnio.
Fetelor, am intrat sa va pove cum a fost la morfologica, vad ca-s printre spargatoarele de gheata. In primul rand a fost lung - cu programare la 17.00 am intrat la 18.00, fiind la Medlife ma asteptam la mai multa punctualitate; pe de alta parta, la morfo de trim. I eu am fost 'bagata peste rand' asa ca n-am voie sa ma plang, nu? Lunga e si ecografia in sine, aprox. 20 min, poate si mai mult. Primul lucru pe care ni l-a aratat bb a fost... coitele Pana acum a fost pudic si ne-a tratat cam mult cu fundul, nu eram 100% siguri, dar iata ca acum i-a trecut.
L-a masurat bucatica cu bucatica, de la caput - care era pe unde credeam eu ca e - pana la talpite. Mi-a aratat ochii, urechile, nasul, tot. Apoi a trecut la coloana, cavitate toracica, i-am auzit inimioara, s-a uitat la stomac, la rinichi, a masurat tot-tot. Va dati seama ca prea multe nu pricepeam eu, mai ales ca dr. tot comuta din 2D in 3D in 4D; am vazut cum isi ducea manuta la fata, mi s-a parut ca parca vroia sa se scobeasca in nas . Apoi a masurat toate oasele mainilor, idem si la picioare, am numarat degetele. Placenta sta cuminte pe peretele posterior, fluxurile sunt OK... Deocamdata suntem in grafic cu toate. Puiul are 400g, voinic nu gluma, dupa UM (pe care nu o stiu sigur, dar am aproximat-o) are 21s 3z, iar dupa echo 21s 5z.
E prima ecografie la care asista si tati si a recunoscut ca sunt cele mai simpatice desene animate pe care le-a vazut. Intr-una dintre poze parca si zambea... Are niste buzite simpatice! Ce sa va zic, mami a plans, probabil de la atata uitat fix in monitor
Din pacate, aveau oamenii niste probleme cu sistemul si n-a reusit sa imi puna filmuletul pe CD. Sincer, nici nu ma interesa foarte tare, parca nici n-as fi vrut sa-l mai vada altcineva, e un secret intre tati, mami si puiu' (eh, doctorita nu se pune).
Cam asta a fost povestea mea. Sa va bucurati de echo si sa va iasa toate bune!
Monik 21+
CASA LU' BEBE
novus spune:
Ina, mie mi-a iesit 1/1670 si riscul de varsta 1/539 ; si eu sunt paranoica, avand csazul cumnatei mele la care riscul de 1/50 s-a adeverit ; de aceea am facut ambele teste si as fi facut si amniocenteza dar am fost la eco 4D si la TM si l-am intrebat si pe medicul de acolo si mi-a zis ca nu e cazul... asa ca nu fac
Dar daca tu crezi ca o sa stai mai linistita fa si amniocenteza !
Oricum ce ne e scris sa se intample ,se va intampla, nu?
21+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
novus spune:
Lello, eu voi face 4D pt ca ma duc in TM la un alt medic ca sa am 2 pareri si apoi voi face si 2D la medicul meu ca sa nu se supere !
21+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
inapreda spune:
Novus 1 la 1670? E mult mai ok decit la mine. Tu ve virsta ai? Eu 33; 34 in momentul nasterii.
Amniocenteza as face-o la Bucuresti dar am inteles ca tre' sa te programezi cu mult timp inante; ca trebuie internare; ca nu e ok sa te deplasezi cu mijloace de transport in urmatoarele zile; etc.etc; in fine, noaptea e un sfetnic bun, se zice!
16+ (17+dupa ultima eco)
Poze