Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ina ,am exact varsta ta, 33 acum
Daca vrei sa o faci vezi ca trebuie sa te cam programezi deoarece se poate face pana la 18 sapt parca

21+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOMBI2008 spune:

BINE V'AM GASIT BURTICI!VA POOP PE TOATE SI VA DORESC NASHTERE USHOARA SI BEBICI SCUMPICI!MUAHHHH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara burtici,

Inapreda, parerea mea este sa nu faci amniocenteza daca medicul ti-a recomandat ca nu este cazul. Din cate stiu eu, amniocenteza este o interventie care presupune si anumite riscuri. De ce sa risti daca medicul ti-a interpretat rezultatul ca fiind unul bun? In plus de asta cred ca in curand urmeaza sa faci eco morfofetala, care este cu adevarat importanta. TT este un test de statistica, al carui rezultat este pe baza ecografiei anterioare. Ce ti s-a spus la acea ecografie?
Iti doresc multa intelepciune in luarea acestei decizii!!!

19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata burtici!
haideti la un ceai, laptic, suculet de fructe sau poate si o cu lapte. fiecare ce doreste...

monvas, multumim ca ne-ai impartasit experienta ta de la eco morfologica. ma bucur ca bb e bine din toate punctele de vedere.

eu sunt mai bine azi, criza renala s-a mai atenuat. aseara chiar am dat un ocol prin magazine si mi-am luat 2 plovere, o helanca, un sutien mai mare, o pereche de colanti. nu am gasit inca cizme si haina mai lunga dar mai caut si azi...

toate fetele!

silvi 18 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mon_mmm spune:

'neata burtici !

Am fost vineri la control ... avem si noi 100 grame !!!
I-a numarat degetele de la manute ... si spunea doctorita "1,2,3,4 bine"...si cand a vazut ca ne uitam putin ciudat a completat "asa tin bebeii pumnul strans si se vad la numarat doar 4 degete...deci e bine!!!"
Ne-a spus ca stomacelul e la locul lui, coloana intacta, are tot ce-i trebuie ! A numarat si nr. de canale din cordonul ombilical...erau 3 si cica e bine !
Ne-a spus ca pare sa fie fetita ... dar ca e prea devreme sa ne spuna sigur ...s-ar putea inca sa-i coboare testiculele !!!

Binenteles ca ne-ar place sa fie fetita...ca mai avem un flacau de 7 ani ... dar e mai important sa fie sanatos !
AAA...si vroiam sa va spun ca primul meu copil a fost "fetita" pana la 7 luni , iar apoi a devenit 100% baiat si asa a si iesit !!!
Asa ca ...mai asteptam cu culorile ...

Peste 2 saptamani merg pentru TT ... sper sa fie bine !

Va pupic,
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata! multumim Silvie,eu optez pt o cafeluta cu lapte si o limonada.Of trebuie si eu sa dau o raita in magazine sa-mi reinoiesc garderoba dar cred ca va ramane pe sambata

monica 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL NOU

Maria 22+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neatza, fetelor!Silvi eu azi am indraznit la o cafea cu lapte (jumi-juma ), parca prea mi-era pofta. Si am observat ca de la cappuccino baut in oras ma apuca tremuriciul, asa ca am zis ca mai bine o cafeluta acasa indoita cu lapte.Azi mergem la ecograf, cu emotie si nerabdare sa il vedem pe cel mic din nou. Poate, poate aflam si ce e, desi eu cam sunt convinsa ca e baietel. Am facut testul cu nume si m-am distrat: la fetita a iesit un nume dragut (neaplicabil in Romania, totusi) - Kaleigh, insa la baietel -Kanaiela (tot nume de fata, dupa mine). In concluzie, mai cautam.V-am pupat, o zi frumoasa!Ana-Maria 14+

Mergi la inceput