Colectia de toamna-iarna 2005 (214)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
catutza, endocrinologul e pentru mine, desi o sa mi-l recomande pediatrul lui nic probabil.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Salutam si noi colectia din Franta, unde am adus missa pt a o lasa o saptamana....mi-e si frica sa va descriu starea mea de spirit .
Un pupic special bolnaviorilor de toate varstele cu rugamintea sa nu trimiteti si aici amigadlite si tot felul!
Catutza si mama e fan J O....da cred ca mai mult de mutra lui. Eu am incercat 3 retete pana acum si ori sunt eu bata in bucatarie ori el! Una din incercari a fost o rulada la care pot sa spun ca sunt experta - dupa reteta maica-mii - ei am incercat-o si pe a lui ( oarecum similara in ingrediente) si a iesit ceva ca o guma de mestecat cu multa crema moale inauntru de iesea pe dinafara.... Am aruncat-o la cos...
Leea bravo lui T pt ochirea olitei! Sunteti pe drumul ce bun.
Faza: zic missei: vrei sa mergem in sera sa il cautam pe bunicu? ea: oui, let's go!
catutza spune:
Anda , acum am recitit ce ai scris , prima oara am inteles gresit! Multa sanatate tie , medic bun nu stiu
Alina , te cred ca esti trista ca vei sta o saptamana fara missa, dar hai ca va trece repede si va veni acasa
De J.O nu stiu ce sa zic...eu nu am incercat prea multe retete ca nu am cartea lui, fac doar niste clatite dupa reteta lui si niste oua (nu stiu cum se numesc, eu am vazut reteta pe TVR2 la o emisiune) si ies foarte reusite.
Bia a facut prima ei criza de nervi ieri, a tipat-o ora si jumatate fara pauza, nici nu mai avea lacrimi si ragusise, de ce? Pentru ca vrea MASINA DE SPALAT! copilul asta ma dispera, tot ce vede in magazin vrea, dar acasa nici nu se mai joaca cu ele, nu mai am loc de jucarii in casa si ea nici nu le baga in seama, asa a facut si cu bucataria, ne-a zapacit de cap saptamani intregi si dupa ce i-am luat nu a mai bagat-o in seama..adica se joaca dar nu foarte mult. E pasionata de carti , sa ii citim noi sau "citeste" ea.
Nu vreau sa ii iau masina de spalt in primul rand ca face un zgomot de te ia durerea de cap instantaneu si 2. pentru ca nu-mi place cum se inghide/deschide usa la cuva...si 3. pentru ca daca ii iau acum tot ce vrea ea nu mai am ce sa ii iau de Craciun si Mos Nicolae
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Noki_Lara spune:
Hello dupa o zi de cursuri. Amu bucataresc.
Lavi, ti-am mai zis si-m SMS, dar nu strica repetitia, mai ale sla boala: sanatate multa de tot!
Anda, ba puroiul din gat se ia. de ce? pentru ca nu apare din senin, ci e cauzat d eo bacterie, de regula mirificul stafilococ, care este extrem de dragut si nu vrea sa ramana doar la unele persoane, ci se imparte si catre altii. E filantrop, domne!
Daca ploduletul e bolnavior, nu-l stresa cu muntele, mai ales ca e frig acolo, deja. Lasa-i cateva zile si poate reusesti sa-l iei spre sfarsitul saptamanii viitoare.
Doctor "endocrinolog bun" este un non-sens. Nu eixsta asa ceva. Exista sansa de a nimeri la unul care sa-ti nimereasca tratamentul sau nu. Pentru ca din acate, spre deosebire de alte domenii ale medicinei, asta e taare in urma.
DAR...acum serios vorbind..seful Spitalului Parhon, e foarte bun. dar trebe pila la el si bani multi si nervi d estat pe la cozi.
Mai e sotia luiBgd Marinescu tipa ce are clinica privata. A fost mama la ea neincantata. DAR...stiu si persoana incantata de ea. daca vrei detalii, imi zici.
Catutza- cum adca face zgomot masina d espatat? Are baterii...chestii?Io n-am vazut pe nicaieri, de-aia intreb.
Feli- da' faci party cat casa, sau ce tot gatesti de dimineata de nu te-ai tinut de cuvant ca ne mai povestesti una-alta de Ili.
Sarah mi s-a urcat in cap. La propriu. In timp ce tastez...
Deci v-ati prins ca e mai bine.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noki_Lara Hello dupa o zi de cursuri. Amu bucataresc. Catutza- cum adca face zgomot masina d espatat? Are baterii...chestii?Io n-am vazut pe nicaieri, de-aia intreb.[:I Poze cu Sarah si mami 1 si 2 www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!! Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5 Varsta Sarah Everything matures...eventually! |
Noki , masina de spalat are cam 40-50cm inaltime, are cuva care se deschide si la usa are pereti dublii cu un lichid in interior care atunci cand e inchisa isa ai impresia ca e apa in masina Are vreo 5 butoane (de inchis/deschis, de spalat rufele, de stors...si inca ceva).Are baterii si face un zgomot ingrozitor de tare-parerea mea, zica ca (,) chiar spala rufe sau le stoarce!
Are in auchan si e 40lei.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
miri__b spune:
telegrama de la noi, cica invat acu, zuzu e cu tac-su in vizita
David are rosu in gat, tuseste, vomita dupa, mai ales dc il fac sa manance mai mult decat o vrabiuta la sfarsit vomita. e un chin sa-i dam medicamente.
eu tusesc, ma tratez-degeaba.ma chinui sa invat la evaluare, miine am examen, probabil ca nu o sa-l iau, am mai avut unul duminica, fff greu la conta...
Catutza am citit pe sarite, merci de intrebare, mama luni merge sa se interneze ca au trecut deja 3 luni, e bine in general, ia vreo 7 pastile si dimi si seara.
la servici am avut inchidere de trimestru, lucrate toate firmele, stat peste program,invatat ciuciu.copil ciuciu, barbat-numa in vise.
DAR, miine vine socrella
cica telegrama
P.S,
ptr. cei dintai membri ai colectiei, sa fiti mari si sanatosi, si destepti si frumosi, si cuminti si ascultatori.( de la fi-miu citire)
felicia74 spune:
Miri of, si voi? sanatate ii dorim lui David
Noki ehei, v-am zis, greu de ajuns la acest calculator, ca se bat 3 pe ei (eu sunt la urma). Imi vine sa ma duc sa-i bat pe cei de la Cell nu mi-au dat niciun raspuns cu laptopul, nici ce are, nici cand e gata, stam sa ne mailuim, ca nr de telefon nu ne-au dat. Niste dobitoci!
FETELOR, E Bridget Jones pe TVR1
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
Ilinca e bine, parca ceva mai cuminte, de fapt e intelegatoare daca e bagata in seama. Daca nu ai timp de ea, e jale! Insa in ultimul timp, chiar daca am venit tarziu acasa (din varii motive) tot am reusit sa ma joc o ora cu ea. Si se vede, e cooperanta, colaboram, discutam fara istericale. In afara momentului in care trebuie s-o imbrac cand e jale. Se tranteste pe jos, fuge si crede ca totul e joaca. Mereu ajungem la cearta. Ei asta sa fie baiul, ca ma descurc.
De cand am venit din Antalia ma tot intreaba daca mai mergem in Turcia. Pana azi, cand ne-a intrebat daca o lasam sa se duca singura
Mai nou e pasionata de puzzle, pana acum era de pictura, in timp ce jucariile stau in sac. Azi am intrebat-o ce cadou isi doreste de ziua ei, si a zis ca ceva de pictat. Culmea, nu avem niciun artist in familie (sau poate ar fi timpul?)
Si la voi e la fel? Jucariile sunt ignorate? In cazul Biei de Catutza vad ca sigur nu
Din pacate, eu deja i-am comandat de pe LR un set carut+papusa+marsupiu, sper sa-i placa.
In rest, va anunt ca deja am inceput si noi sa iesim "in lume", gen Mall, locuri de joaca, asa ca daca faceti vreo intalneala cu copilasi sa stiti ca ne bagam, daca nu suntem invitati altundeva.
Gata, va pup, ca deja scriu cu un ochi la tv. Seara buna!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Bic spune:
Lavi, deja cred ca pestele zace undeva in stomacele voastre, dar iti dau o sugestie de sos bun (noi am mincat chiar aseara).
Ulei, usturoi taiat marunt pus la calit, zdrang capere peste usturoi (reteta zice 2 lingurite, dar eu pun din ochi ca-mi plac mult), apoi smintina (degresata pentru cine vrea sa-si pastreze silueta). Cam asta e. E bun.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
lavi02 spune:
Bic, multumesc pt reteta. Dap, deja pestele zace prin stomace; am facut reteta Mihaelutei cu ciuperci si dovlecei, ne-a placut. Dar in veci nu ma mai apuc de desfacut peste in fileuri
Anda din pacate este posibil ca puroiul sa fie cauzat de streptococ, care se ia. De-asta trebuie sa faca si Silvia tratamentul cu Ospen si ma gandesc serios sa-l fac si eu.
Nu putem face intai analiza si apoi tratamentul pt ca abia luni am putea face exudat, pana iese tra-la-la si nu putem tine copilul cu puroi si febra. Asa ca facem 10 zile de Ospen (oricum era necesar pt puroi) si apoi 3 zile pauza si apoi exudatul.
Am impresia ca totusi streptococul se ia numai daca bei/mananci unul dupa altul, nu asa usor ca virusii.
Oricum am amanat ziua Nataliei pana martea viitoare; luni se incheie cele 10 zile de trament, cred ca e rezonabil sa o sarbatorim marti.
Azi am sarbatorit ziua Nataliei cu socrii si sora lui Virgil, Nati a mancat foarte bine, apoi la tort, a tusit si a varsat tot.
Febra nu mai face dupa primele doze de Ospen.