Colectia de toamna-iarna 2005 (214)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mandy, spor la bucatarit si petrecere frumoasa!
Ora se schimba in noaptea dinspre sambata spre duminica - se da cu o ora inapoi !


Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hello!
dar mult a-ti mai scris de aseara pana acum!!!

Roxana , multa sanatate Alexiei, tu cat mai stai acasa cu Matei? Eu zic sa o mai tii acasa putin sa se refaca complet si apoi sa o duci iar. Cu doctorii nu stiu ce sa-ti spun, e dificil sa tot mergi la rezidenti de ce nu gasesti un dr bun la un spital si sa mergi mereu la el? (eu de ex am o doctorita la Emilia Irza si la ea merg cand am probleme cu Bia...si apoi merg si la pediatra)

Delia , multa sanatate lui Iris! Sa poarte fetele sanatoase incaltarile!

Leea , ce face Tudor, cum se mai simte? si multa sanatate!

Mimy , mai ai putin si nasti ! , nastere usoara si bebe sanatos si mancacios

Noki , cum se mai simte Sarah?

Lavi , cum se simte Natalia? ai ajuns la dr cu ea?

ma duc sa citesc si subiectul asta si revin...



Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil


Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

asa, am revenit...

Ioana , sa va fie de bine nasitul! ceva poze nu ne arati?

Lavi , merci mult pentru raspuns deci pana pe la 32-33 de ani pot lua linistita. Si eu trebuie sa merg sa refac toate analizele ca nu am mai facut de ceva vreme.
Cu pestele nu stiu cum sa il faci...mie cel mai mult i-mi place saramura de peste sau pur si simplu dat prin malai si prajit

Alina , sa nu arunci cartea lui J.Olivier , e febletea mea!

Mandy , spor la pregatiri si petrecere frumoasa maine!

am fost azi in sell gros si bagau decoratiuni de Craciu asa frumos era si am vazut si la bamboo ca au bagat decoratiuni, trebuie sa intru si eu sa-mi iau ceva



Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil


Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Helau!
Tudor e mai rau,dar fara febra. Are muci,nas infundat, ochi curgatori si tuseste. Dimineata a fost cam jale la gradi.Insa la pranz a dormit de-a rupt vreo 3 ore jumate. Manifest de booala, zic io.
Azi a facut pipi singur "in" olita, spre surprinderea mea. Era singur in camera cu Thomas pe dvd si a venit la mine cu chilotii in vine sa-mi dea vestea cea mare. Ihi. Era ud sporadic pe chiloti,bluza,maieu si pantaloni, iar in mijlocul camerei olita cu 3 fire de pipi.In jurul ei,in cercuri relativ concentrice si cu raza de 74,8 cm, siroaie de pipi.Pana a nimerit-o a botezat tot. No, amu cum sa-l cert cand el o vrut s-o faca pe copilu' mare?! Doar am injurat printre dinti.
Tot azi am facut inspectia tehnica periodica la masina si am dat comanda pt patul lui domnu'T. Il fac de 2/1 pana la urma, cu saltea siesta deep confort ortopedica, ma costa cam 10 mil. E mult?Putin?Vine pe la jumatatea lui nov.T e incantat de perspectiva de-a avea pat maie maie.

Roxi sarmalutza Lexi...pupam urechea otitoasa ca sa se faca bine odata si definitiv.
Madau Miru cum se mai simte? ca suna oribil diagnosticul ei.
Ioana mucosilor tai le urez trend descrescator pe linie hidrologica.
Mandy parca il insori pe Krisz, asa meniu pregatesti...
Alinush sa-ti traiasca si sa-nfloreasca. Soacra zic.Ca de n-ar fi prea ai trai ca-n rai
Cata io am fost cu T in kaufland,unde de asemena au bagat decoratiuni.E, in cadrul vizitei si dupa, mi-a plans domnu, de-am zis ca-l capacesc pana la urma, ca el vrea brad si gata.I-am explicat ca atunci cand va veni zapada vom cumpara.A inteles si-a-nceput sa urle ca vrea zapada...deci sa nu le mai vaz.
Mandy maine noapte ora 4 devine 3 parca.
Cami noi ti-am tot urat spor la treaba da ai inceput-o? sau numa e de tine???
Noki tie-ti sta capu' la tauri, da de fata nu zici nika?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Am o problema de estetica va rog! Acu vreo 3 luni,jucandu-se la bunici in jurul unui foc,lui T i-a sarit un carbune ori o scanteie,nu stie nimeni exact ce, pe frunte. Desigur ca a smuls coaja in timpul vindecarii si-acu a ramas cu o cicatrice de toata isprava. Si vad ca nu trece desi pot zice ca-i uns cu toate alifiile. Oare ramane insemnat? Exista vreo crema speciala pt asa ceva? Ori una nespeciala dar cu efect?

Si ma tot gandesc daca n-am facut rau ca l-am dat la cresa. Probabil ca fata de alti copii de varsta lui,fata de ai vostri de ex, va ramane in urma cu dezvoltarea,acumularea, caci nivelul de-acolo este sub gradi sau nu este deloc. Deci cand ai vostri vor sti ca citeasca,T de-abia va invata sa numere pana la 10 (presupunand totala neimplicar a mea).Aberez?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Leea , daca afi de o crema minune pentru cicatrici te rog spune-mi si mie ca Bia este plina pe picioare de semne ca in vara cand avea o buba tot o rupea ....



Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil


Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
pupam toti bolnaviorii colectiei, mama, cati sunt Lasa, ca ne imunizam noi.

Eu deocamdata am ceva treaba (evident, bucatareala) dar vreau sa revin cu povesti dupa amiaza. Am trecut sa va spun buna dimineata.


Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Puroiul pe amigdale a ajuns si in cartierul Tineretului. Am inceput de aseara Ospen pt 10 zile. Apoi 3 zile pauza si facem exudat.

La fix nimerit cu 3 zile inainte de ziua ei.

Am invitat niste copilasi marti la ziua ei. Ce parere aveti, sa anulez?
Edit:
Mi-a venit o idee mai buna. Am amanat cu o saptamana, pe martea viitoare. Pana atunci TREBUIE sa se faca bine.
Asta e, cam nasol sa o sarbatorim cu o saptamana dupa, dar decat sa imbolnaveasca si pe alti copilasi, mai bine asa.
Important e ca ne bucuram de faptul ca o avem de 3 ani cu noi . Chiar daca ne manifestam bucuria cu o saptamana mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea si catutza, dermatix se numeste crema buna pt cicatrici. parca am dat intre 100 si 200 roni pe ea, cam scumputa. biancai nu crd ca-i trebuie, semnele pe picioare nu raman la varsta asta, pielea se intinde, "creste" mai mult, trebuie sa fi fost rana oribila adanca sa ramana semn. leea, pe frunte e probabil ca va ramane, o poti atenua cu acest dermatix.
leea, cu gradinita, da, te aberezi. du-l in continuare, oricat de slaba este cresa de acum sau gradinita de anul viitor. e buna colectivitata si micile activitati, chiar dk sunt mai rare. oricum cresa e ceva temporar, de la anul merge la gradi, nu?
mama di tutti, eu stiu ca puroiul in gat nu se "ia". deci dk starea ei este buna, in sensul sa nu-i faca ei rau un party agitat, nu vad de ce nu.

leea, ce-ai mai facut cu clujul?

nichita tuseste de rupe. eu plec de duminica pana vineri in brasov la un curs si-l las cu mama. vroiam sa-l iau cu mine 3 zile sa-l dau cu atv-ul si sa ia aaer, dar imi e teama ca e deja bolnavior.

eu ma simt rau, nu vreau sa intru in detalii aici, inainte sa vb cu pediatrul lui nic care-mi recomanda si mie specialisti cand am probleme, va intreb pe voi: medic endocrinolog bun stiti?


mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , eu ca si Anda sunt pentru sarbatorirea ei marti, de ziua ei (asta daca ea se simte bine si nu are starea aia de zacut in pat sau daca nu are febra). Voi aveti invitati acasa, nu? Oricum indiferent de alegerea voastra cel mai important e sa se simta ea bine si ca ea alaturi de voi si multa sanatate!

Anda , multumesc de sfat, o sa urmaresc cicatricile cateva luni daca nu se micsoreaza o sa iau crema asta minune ca nu vreau sa ramana fata insemnata (ea cand are o buba cat de mica ii tot rupe coaja si pana se vindeca mai trece, de aceea e plina de semne!)
Tu ma sperii de ce scrii acolo, e bine Nichita? sper ca nu sunt probleme multa sanatate, sa treaca repede tusea sa il poti lua cu tine la Brasov!



Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil


Bucatareala

Mergi la inceput