Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alexa am ras de numai!
Ai grija de tine! Pupici!

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983
mi-e frica ca ma asez "pe mine" si-mi disloc vreun oscior.....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele care ajungeti la 40 de saptamani numai stati mai mult de atat stresati doctorul sa va faca cezariana sau sa va declanseze nasterea...cititi aici ce a patit o fata din cauza ca a stat bb prea mult la burtica pana la 42 de sapt.....saraca a patimit nu alta...va rog eu mult nu stati, cititi mai bine sa stim sa prevenim...realizez ca anul 2005 a fost un an cumplit pt mai multi oameni...si eu cu pavel tot in 2005
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128321&whichpage=20
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Alexa.1983 Ai luat ceva pentru aceasta stare? Trebuie sa ai grija de tine.... pentru ca bebe-ul depinde de tine. Ne gandim la tine.

Citat:

Simona bine ai revenit.....mai bine aici cu noi decat prin spital...

eu am avut ieri niste contractii si o scurgere cu bucatele mici albe cauciucate....azi sunt ok....decat ca ma dor soldurile dupa nani si mi-e frica ca ma asez "pe mine" si-mi disloc vreun oscior.....

...Vine unla mami...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 31+
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Alexo pai pe cine vrei mama sa te asezi?
Si chiar daca ai gasi ,cine crezi ca ar mai vrea sa stea sub tine?
Glumeam si te pup

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

ANCADRAGOMANmiss you

...Vine unla mami...

LAURA 36+ Deniel Alexi

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov nu cred ca are rost sa panicam fetele asa!
Fiecare caz este unic...iar acesta s-a incheiat din pacate intr-un mod tragic! Suntem destule mamici aici la al doilea copilas care am nascut aproape de 42 de saptamani si avem copilasi sanatosi si fara probleme.
Deja din saptamana 39 controalele trebuie sa fie la cateva zile..la mine dupa 40 de saptamanai erau la 3 zile! De fiecare data mi se facea si ecografie, se masura nivelul de maturitate al placentei, precum si cantitatea de lichid amniotic. In plus, mamica trebuie sa fie atenta la miscarile bebeului pe parcusul zilei, sa fie activ!
Sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatoase si sa nu avem probleme nici noi nici puiutii nostrii mici!

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Amalia........razi tu razi...si rasul e pe noi fetitza

Monicusraportez ca am prestat la No-spa si ca am vizita la doc luni.......

...Vine unla mami...

LAURA 36+ Deniel Alexi

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
De peste o ora citesc ce ati mai scris...e varza in capul meu.
Ieri iar m-au apucat durerile, mi-am facut bagajul, l-am verificat, in caz de nu-mi trec sa plec la spital. Si preocupata fiind, l-am trimis pe sot sa-mi ia o pizza sa infulec....V-ati prins, eram preocupata de stomacul meu . Ce mananc eu daca ma interneaza? Ca doar nu pot sa ies seara la restaurant . Eu papam si mama imi arata ce am in bagaj si daca mai e nevoie de ceva.
Sotul ma ruga sa nu nasc, ca e prea devreme, eu ma gandeam daca sa-mi fac sau nnu freza la dansa. Noroc ca m-au mai lasat dureriel. sper sa trec de week-end. Ca m-ar deprima rau sa stau in spital in week-end.
Revin, ca fug sa pap. am cateva raspunsuri si intrebari...sper sa nu uit.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Iti tinem pumnisorii Alexa.1983. Trebuie sa fie vesti bune...

Citat:

Amalia........razi tu razi...si rasul e pe noi fetitza

Monicusraportez ca am prestat la No-spa si ca am vizita la doc luni.......

...Vine unla mami...

LAURA 36+ Deniel Alexi

AMR 3 sapt

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 31+
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eli, sigur ingerasul Pavel este bucuros pt parintii lui.
Otilia, nu e de gluma cu corpii cetonici. Ei apar mai des in sarcina, daca nu avem un regim alimentar echilibrat. Trebuie sa eviti grasimile, sa te hidratezi bine, sa ai mese regulate, sa mananci mai multe proteine. Prezenta lor in urina e semn ...nu stiu cum sa ma exprim....ceva de genul te autoconsumi, pt ca bebe are nevoie crescuta de proteine in ultima parte a sarcinii, si corpul tau i le ofera, in detrimentul tau.

Imi cer mii de scuze, dar nu mai stiu cine zicea de urina inchisa la culoare...du-te urgent la medic. poate fi vorba de hematurie (adica prezenta globulelor rosii in urina), lucru care poate fi grav...depinde de unde provin hematiile. Nu vreau sa te sperii, dar mai bine sa previi, decat sa te trezesti prea tarziu.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dah , dah da ...buna ideea cu directivele.
Voi vorbiti ca eu citesc. De scris mai greu dar incet , incet poate reusesc sa si scriu.
Aseara am facut o criza de nervi. da" rau de tot ca imi vene sa urlau la luna. Vorba Alexei "faceeam spume".
Miaca-mea - femeie de nota 10 de altfel , ma ajuta , imi face mincare , o mai suprvegheaza pe Pitica sa mai pot respira , dar aseara vazind ea laptele din pompa ridica pitigaiat vocea la mine : mama , vezi sa nu iti arunci laptele la chiveta ca nu e bine . Sa-l pui la flori ca ...nu stiu ce face la flori. Eu eram cirpita de somn si ea imi sugera sa alerg prin casa dupa ghivece.

Dupa ce pleaca mama , trece ce trece soata ia o pauza si vorbeste cu socra-mea pe Mes , ii trimite si niste poze .Zdranc vede socrela poza in care fata are caciula pe ochi si incepe sa comenteze : ai grija de fata , ce lasati copilul cu caciula pe ochi! Adica handicapata aia de nevasta-ta doarme , ce nu vede ca are copilul caciula pe ochi ? Parca eu numai de sedinte foto cu fie-mea stau.

Mai trece ce trece si zdranc telefon de la bunica. Ce faceti , cum faceti , ca o fi aia ca e pe dincolo si o aud racnid la babatu-meu in telefon : ce e aia alaptata la cerere? Ce va e lene sa va sculati- adica mie ca eu eram laptareasa lui Iocan - hraniti copilul la 2 ore , 2 ore jumate. Am plecat la valul de linga barbat-meu si saracu" ce si-a furat-o cind a venit in dormitor , nu va mai povestesc ! Pina sa apuce sa - mi spuna ca i-a retezat-o bunicii spunindu-i ca nu-si trezeste el copilul din somn ca sa-i bage fortat tzatza in gura eu eram deja cu gura cit cit taifunul , ca de era bunica-sa , ma-sa si trebuia sa urlu.

Asa ca am hotarit sa ii trimite-mi socra-mii pe mail cartea despre Babysitting sa o citeasca pina vine in vizita. Pt. maica-mea ma deja un exemplar si i le-am pus deja in brate.

Da " cu directiva e si mai bine.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Saru mana pentru
M-am distrat in dimineata asta de ce ati scris legat de superstitii. Din pacate, m-am lovit si eu si comportamentul celor din jur legatd e bebelusi. Mari probleme, nu pot spune ca am avut pentru ca in momentul in care mi-au trecut pragul am avut grija sa stau in usa si sa impart directive ...descaltarea...la baie la spalat pe maini...va rog in hainute sau in patul sa nu-i puneti nimic...se poate pune pe comoda...etc. Si am scapat de un stres.
Cel mai tare ma omoara si pe mine faza cu "n-ai nascut inca?", mai ales ca de luni am intrat si in concediu. Sunt intrebata si afara, cand il scot pe David in parc dupa ce-si termina lectiile, asa ca nu scap niciunde. Am patit asta si insarcinata fiind cu el, mai ales ca m-am apropiat atunci si de 42 de saptamani...si deja aveam capul calendar!
Ce sa facem...trece ea si perioada asta!

si 38+ Luca Gabriel

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput