Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Bertha, ce bine iti seamana Dariu si ce smecher este el cu ochelari . In pozele din iulie este tot un zambet si observ ca tare se rasfata la mami in brate. Unde sunt facute cele din iulie?
Lorellay, ceaiul de frunze de zmeur este pentru a ajuta travaliul, se spune ca ai contractii eficiente si te dilati mai usor.
Iar celelalte sunt pentru sporirea productiei de lapte.
Alra, ai dreptate, citind insa ce scrie pe acolo m-am simtit "busted" pentru ca asta facusem cu o zi inainte, am mancat aiurea, intervale mari si sarit peste o masa, asa ca ma dadu pipi de gol . Azi sunt cuminte, mi-am luat si eu proteina: gris cu lapte, asa a cerut Ana, plus ca eu cand eram mica eram mare fan, se vede nu ca si acum am destule depozite de grasime .
Oaanna, ceai pentru lactatie eu nu voi bea imediat dupa nastere, intai las sa treaca febra laptelui. Nu are sens sa stimulezi productia daca simti ca ai sanii plini si bb ia bine in greutate. La primul copil am simtit ca trebuie sa stimulez cumva in jur de 3-4 luni si atunci am intervenit, pana atunci am lasat natura sa-si faca treaba.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Saru-mana pt vorbele tale frumoase! Darius e tare frumusel (zic eu cu modestie), dar e un rasfatat si jumatate, a stat un an cu bunicii care il adora si nu precupetesc nicun efort sai-i faca pe plac printului. Pozele sunt facute in Bucuresti (cele de la locul de joaca) si in Craiova (cele de la terasa cu scaune verzi, cele in care apare cu caciulita, acasa la bunici- cele din interior). Acum nu mai poarta ochelari decat cateva ore/zi, pana la Sarbatori trebuie sa renuntam de tot.

Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha am ras cu lacrimi de intrebarea lui Darius! Parca il aud pe David al meu...au un stil de a da replici si de a pune intrebari de te lasa masca! Unde dai si unde crapa!
Pup dulce puiul istet!

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Monicus, stai linistita, n-am vrut sa insinuez ca nu ma crezi, Doamne fereste!
Multumesc pt urari! Cat despre drumul la Severin, o sa fie bine, sarcina nu e ff avansata, trebuie sa ai insa grija. Incearca sa iei un InterCity, merg destul de silentios. Eu sunt veterana pe drumul Buc-Craiova, un an am mers in fiecare we cu trenul. Fereste-te de accelerate si de trenurile rapide de la orele de varf, sunt f aglomerate si mai "obosite" putin.

Hai sa va mai povestesc ceva: m-am gandit sa-i citesc lui Darius "Puiul", sperand sa inteleaga ceva din patania puiului de prepelita neascultator. M-a asculat f atent, ma inrerupea cand nu intelegea ceva, am fost f multimita de cum ma urmarea. La sfarsit era ceva de genul "puiul a cazut pe-o parte, mort, cu ghearele impreunate ca pt inchinaciune". Eu mi-am tars rasuflarea emotionata, aproape ca-mi dadusera lacrimile si aud intrebarea fatala "Mami, pe ce parte a cazut puiul mort, pe stanga sau pe dreapta?"

poze

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

diana si miky-ea si voua tuturor cate o floare in semn de apreciere
simona bine ai revenit aseara m-am gandit foarte mult la tine ce oi face, cum te simti...ma bucur ca esti bine si tu si bb la mai mare
dea cuscra...bah iara plecasi nu mai scri nimic despre tine esti bine...pierdusi tu dopul si nu ne mai zici nimic ...te pupik
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Simona bine ai revenit acasa! Ma bucur mult ca te simti bine si bebe e cuminte si sta la mami in burtica! M-am gandit mult la tine zilele astea!

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bertha tare baiatul auzi la el ce il interesa trebuie lasat sa creasca si va intelege mai bine cele intamplate ...eu stiu ca pe mine m-a impresionat profund...e greu si ma gandesc cu groaza cum voi dezvolta aceste sentimente de iubire, de compasiune si alte cele...mi se pare o sarcina cu adevarat grea
37+Dimitrie

Mergi la inceput

Uf, daca faceti vreuna rost de macaraua aia, o inchiriez si eu macar o seara. Cat o fi eu de slabuta, da azi-noapte de pe la 4 incolo abia m-am urnit de pe stanga pe dreapta! Aveam impresia ca mi se afunda burta pe o parte in pat ca un pietroi si nu au ajutat la nimic nici pernele din jurul meu..
Ma bucur ca macar nu ma doare mijlocul in timpul zilei si nu am arsuri la sarcina asta...asta si datorita faptului ca a fost foarte joasa de la inceput. Merg la baie cat cuprinde, dar cu asta pot sa traiesc mult mai fericita decat cu arsurile si senzatia ca respir greu.

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Eli, pe masura ce cresc, e din ce in ce mai greu sa stii ce e bine. Perioada cand sunt bebelusi pare dificila, pt ca-s atat de mici si de fragili...dar exista niste repere importante, care functioneaza la majoritatea copilasilor. Ei, pe masura ce cresc, povestea se schimba, nu stii cum sa reactionezi, metoda care azi da roade, peste o sapt e rasuflata, trebuie sa gasesti alta, care poate fi gresita. Mie greul mi se pare ca incepe pe la 2-3 ani, cand se pun bazele educatiei.

Hai ca deviez rau, scuze! Ma apuca azi o logoree ...

Amalia, poate mamicile care au nascut or avea o macara pt noi, ca lor nu le mai trebuie

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Simona bine ai revenit.....mai bine aici cu noi decat prin spital...

eu am avut ieri niste contractii si o scurgere cu bucatele mici albe cauciucate....azi sunt ok....decat ca ma dor soldurile dupa nani si mi-e frica ca ma asez "pe mine" si-mi disloc vreun oscior.....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alexo pai pe cine vrei mama sa te asezi?
Si chiar daca ai gasi ,cine crezi ca ar mai vrea sa stea sub tine?
Glumeam si te pup

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Bertha sunt de acord! Cand il aveam pe David in burta, nu gandeam asa..acum ca a depasit 7 ani si ma uit in urma ce au insemnat acesti ani si de cand a inceput cu adevarat sa mi se para greu...sunt ce acord cu vorba aia: "copii mici, probleme mici...copii mari, probleme mari" Si astea in conditiile in care eu consider ca dupa 4 ani si ceva copilul meu s-a cumintit vizibil si cel mai tare a ajuns sa-l caracterizeze bunul simt!

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Eli, pe masura ce cresc, e din ce in ce mai greu sa stii ce e bine. Perioada cand sunt bebelusi pare dificila, pt ca-s atat de mici si de fragili...dar exista niste repere importante, care functioneaza la majoritatea copilasilor. Ei, pe masura ce cresc, povestea se schimba, nu stii cum sa reactionezi, metoda care azi da roade, peste o sapt e rasuflata, trebuie sa gasesti alta, care poate fi gresita. Mie greul mi se pare ca incepe pe la 2-3 ani, cand se pun bazele educatiei.

Hai ca deviez rau, scuze! Ma apuca azi o logoree ...

Amalia, poate mamicile care au nascut or avea o macara pt noi, ca lor nu le mai trebuie

poze

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput