Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 7

alra spune:
uitai, mai e una care ma seaca rau de tot: prosop sau patura in jurul capului cand doarme!
Vacanta cu Laura in Romania

bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra uitai, mai e una care ma seaca rau de tot: prosop sau patura in jurul capului cand doarme! Vacanta cu Laura in Romania |

Da' de aia cu legatul cu fasa cat mai strans, ca sa aiba picioarele drepte, ce mai ziceti?

Bertha

poze

Oaanna spune:
citat din mesajul lui monicus Neatza OtiliavDoresc si eu o cana mare de ceai... Apropo ce efect are ceaiul din frunze de zmeura? ![]() http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu graviduta ![]() ![]() AMR 9 saptamani |
Din ce stiu eu ceaiul din frunze de zmeur face contractiile mai puternice si astfel te ajuta in travaliu sa nasti mai usor. Eu inca nu am indraznit sa beau..ca nu stiu exact cat de puternice sunt efectele sale..desi sunt destul de avansata.
In rest fetelor, voi v-ati apucat deja de baut ceai pt stimularea lactatiei? Sau doar va documentati..?

Oana 39s

monicus spune:
bertha Te cred.. nu am scris ca nu te cred.. dar m-ai amuzat....atata tot. Si eu am de facut un drum spre Severin vinerea viitoare si sa vad cum ma voi simti atunci..
Felicitari pentru schimbarea prefixului.
La multi ani socrului si sa aveti mare grija de voi, mai ales ca ai o sarcina avansata.
Sper sa fac fata drumului... ma duc la o nunta si sper sa fac fata la drum... dar sa vad daca ma voi simti bine pana saptamana viitoare... Ma tem ca trenul sa nu se zgaltzaie fff mult.. si mai ales ca sunt 4 ore jumate de mers.. si trebuie sa stau pe scaun.. pana o sa ma doara spatele... .
Noi sammbata schimbam prefixul...
citat din mesajul lui bertha Am schimbat si semnatura, ca uitasem. ![]() Monicus, daca m-ai vedea cum ma catapultez de pe o parte pe alta, ai intelege si mai bine faza cu macaraua ![]() ![]() Cat despre drumul la Craiova, am oscilat mult, dr m-a asigurat ca nu-i niciun risc, desi stiu si singura ca ruperea membranelor de ex nu are legatura cu nimic, uneori. Ne-am hotarat sa meregm pt ca e si ziua socrului si cine stie cand vom mai ajunge pe-acolo, cu beblina mititica nu plecam la drum prea repede. Bertha ![]() poze |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta

AMR 9 saptamani

simona_1402 spune:
Salutare burtici si mamici!!!
Am si eu invoire din spital pana duminica seara, pentru ca se pare ca bebe al meu nu prea vrea sa iasa.... parca ma simt din ce in ce mai bine. Am citit si eu prima pagina si sa raman masca... cate se mai pot intamla intr-o saptamana cat lipseste omul de acasa...
Felicitari proaspetelor mamici. Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!
Ma apuc sa citesc si eu din urma, ca se pare ca am ce....
Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
34+
AMR cel mult 6 pana la

elilov3 spune:
neata fetele
dandusa ..bravo, prin ce ai scris ai deschis o problema care ne framanta pe toate ...asa este situatia nu avem ce face...
eu le-am spus clar pe la ai mei care cum ar vrea sa vie sa isi ia gandul...nu e obiect de muzeu ce trebuie vizitat...clar interdictie cine este racit, sau cel mai mic simptom de ceva sa isi ia gandul de vizita acasa la noi...cat despre bani, ptiu ptiu si alte cele....le suportam cu stoicism...le spun clar bani daca dati direct la fata ca au microbi pe ei...deci fara nici o jena...ei s-au prins ca eu sunt cam dusa si nu se pun cu nebuna 37+
Dimitrie

Otiliav spune:
Bertha, ce bine iti seamana Dariu si ce smecher este el cu ochelari . In pozele din iulie este tot un zambet si observ ca tare se rasfata la mami in brate. Unde sunt facute cele din iulie?
Lorellay, ceaiul de frunze de zmeur este pentru a ajuta travaliul, se spune ca ai contractii eficiente si te dilati mai usor.
Iar celelalte sunt pentru sporirea productiei de lapte.
Alra, ai dreptate, citind insa ce scrie pe acolo m-am simtit "busted" pentru ca asta facusem cu o zi inainte, am mancat aiurea, intervale mari si sarit peste o masa, asa ca ma dadu pipi de gol . Azi sunt cuminte, mi-am luat si eu proteina: gris cu lapte, asa a cerut Ana, plus ca eu cand eram mica eram mare fan, se vede nu ca si acum am destule depozite de grasime
.
Oaanna, ceai pentru lactatie eu nu voi bea imediat dupa nastere, intai las sa treaca febra laptelui. Nu are sens sa stimulezi productia daca simti ca ai sanii plini si bb ia bine in greutate. La primul copil am simtit ca trebuie sa stimulez cumva in jur de 3-4 luni si atunci am intervenit, pana atunci am lasat natura sa-si faca treaba.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

bertha spune:
Monicus, stai linistita, n-am vrut sa insinuez ca nu ma crezi, Doamne fereste!
Multumesc pt urari! Cat despre drumul la Severin, o sa fie bine, sarcina nu e ff avansata, trebuie sa ai insa grija. Incearca sa iei un InterCity, merg destul de silentios. Eu sunt veterana pe drumul Buc-Craiova, un an am mers in fiecare we cu trenul. Fereste-te de accelerate si de trenurile rapide de la orele de varf, sunt f aglomerate si mai "obosite" putin.
Hai sa va mai povestesc ceva: m-am gandit sa-i citesc lui Darius "Puiul", sperand sa inteleaga ceva din patania puiului de prepelita neascultator. M-a asculat f atent, ma inrerupea cand nu intelegea ceva, am fost f multimita de cum ma urmarea. La sfarsit era ceva de genul "puiul a cazut pe-o parte, mort, cu ghearele impreunate ca pt inchinaciune". Eu mi-am tars rasuflarea emotionata, aproape ca-mi dadusera lacrimile si aud intrebarea fatala "Mami, pe ce parte a cazut puiul mort, pe stanga sau pe dreapta?"
Bertha 36+ si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze

monicus spune:
Berthamultumesc de grija.. Da mavoi duce cu intercity.. nici nu incape vorba.. multumesc de sfat... si sunt si f curate fata de alte tipuri de trenuri... Eu ma duc la severin unde stau ai mei socrii odata la trei luni..
Daca nu ar fi nunta nu m-as duce// cu toate ca saptamana aceasta a fost ziua socrilor mei. Dar, sa vedem care va fi starea meaatunci. nu este batut in cuie,.. nimic... dar totul depinde de cum ma simt.
citat din mesajul lui bertha Monicus, stai linistita, n-am vrut sa insinuez ca nu ma crezi, Doamne fereste! Multumesc pt urari! ![]() Hai sa va mai povestesc ceva: m-am gandit sa-i citesc lui Darius "Puiul", sperand sa inteleaga ceva din patania puiului de prepelita neascultator. M-a asculat f atent, ma inrerupea cand nu intelegea ceva, am fost f multimita de cum ma urmarea. La sfarsit era ceva de genul "puiul a cazut pe-o parte, mort, cu ghearele impreunate ca pt inchinaciune". Eu mi-am tars rasuflarea emotionata, aproape ca-mi dadusera lacrimile si aud intrebarea fatala "Mami, pe ce parte a cazut puiul mort, pe stanga sau pe dreapta?" Bertha ![]() poze |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta

AMR 9 saptamani

elilov3 spune:
bertha deci nici tu si nici lorelay nu nasteti in craiova..tot pe mine cade 'fericirea' ...deh stiu de scutece de,la bb Pavel...asa este asa aveau o culoare vinetie...dar nu a luat nimic de pe acolo decat eu m-am procopsit cu una bucata stafilococ auriu...de nu au bagat tratament in mine la greu....deh nu ma mai vait de mine sa fie bb bine ca eu ma lupt la greu cu toti si toate...iha
...cat despre macara esti tare faza
vonhelen pai eu deabea mai suflu prin casa...cat despre dormit chin , chin dar ma auto sugestionez trebuie sa dorm cand dorm bb creste si parca functioneaza...dar tare greu ma ridic din pat...vb berthei am impresia ca ma imprastii prin pat
ceai de lactatie anason si cel scris de futuremother o ajuta pe sora mea f mult la lactatie...a baut ulterior nasterii..eu nu necesit je milka lufle 37+
Dimitrie