Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 10
alexa-rozi spune:
monicus,carmendu multumesc pentru PM
ALEXA ai grija cu scurgerea aia cauciucata cred ca e dopul ca si eu ma informam azi despre cum ar trebui sa arate si e exact cum descri tu
BraveGirl spune:
Mirtha, iubita, nu te mai enerva. Eu sunt mai precauta si am zis ca le pun inainte sa nasc DVD-uri cu cresterea copilului mamei si soacrei, si sa nu le aud ca comenteaza. Deja i-am spsus sotului ca eu o pun la punct pe mama, el pe soacra-mea, asta daca mai vrea sa aiba intelegere cu mine ![]()
Si eu am de gand sa fac instructie cu toti: copilul meu nu are voie nimeni sa-l pupe, sa-l ia in brate fara acordul meu, sa-l smotoceasca si alte alea. ca nu e jucarie...Eu am o idee infipta tare in creier, si anume ca in primele saptamani copilul trebuie sa se adapteze si nu are nevoie sa=l agite toata lumea si sa-l debusoleze, sa nu inteleaga saracul cine-i mama, cine-i tata, ca in viata lui sunt 20 de persoane, care mai de care mai saritoare si cu alte idei, incat copilul nu mai intelege nimic.
==========
Corina
34+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
andreyutza spune:
monicus,
sunt bine. ma mai doare cateodata burtica dar foarte putin si noaptea e cel mai greu sa ma intorc de pe o parte pe alta. in rest, totul e ok. observ ca pe langa DPN apropiate mai avem ceva in comun. si eu am rude la Severin. unchiul meu, matusa si verii mei sunt acolo.
bertha, Amalia, daca gasiti macara sa mi-o imprumutati si mie, va roooog!!!!!!!!!!!![]()
Eli, multi [pup si
pt puterea de caracter. bebe Pavel va vegheaza, mai les pe bebe Dimitrie.
BraveGirl sanatate multa. sa ne tii la curent.
Alexa ai grija. sa nu nasti in weekend.![]()
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+ 

Ana.6602 spune:
buna fetelor
am si eu o problemuta
aseara am primit vestea "minunata" ca doctorul la care am fost pana acum si=a dat demisia. si uite asa cu 7 sapt inainte de termen am ramas fara doctor. e vb de luiz mendez de la medlife. cei de la clinica mi-au oferit alternative, am ales pe dna dr. Predoi Deliana. dar aici pe forum si pe alte forumuri nu prea am gasit prea multe despre dansa....as dori si eu niste opinii, pareri despre ea. Cel mai mult ma intereseaza parerea ei despre cum sa nasti: cezariana sau normal. Eu vreau sa nasc normal si vreau sa tin cu dintii de hotararea asta....si daca doctorul e de la inceput adeptul cezarienei, mai bine caut pe altcineva, desi timpul e cam scurt si pe la medlife e jale cu programarile, eu mi le faceam pe toate cel putin cu o luna inainte.
va multumesc anticipat!
Ana
33+
(Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08
Mirtha spune:
!
Sper ca ceea ce am povestit sa fie mai degraba util decit sporeasca frica. 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Mirtha, eu nu cred ca ai gresit scriind adevarul gol-golut. Si noi ne-am povestit pe aici experientele asa cum au fost si nu vad de ce sa ne ascundem dupa deget ca nu doare. Eu am spus si repet, doare al naibii, in functie de intensitatea contractiei, simti cum te rupi in doua dar oxitocina este cel mai tare drog, cum nasti cum uiti. Mama natura s-a gandit cum sa-si doreasca femeile copii din nou. Ce bine ar fi sa secretam hormonul acesta si cand ne scoatem o maseau si in general la orice durere ola Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+Pozele noastre |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
BraveGirl spune:
Loren@, ca magazin e ala Diamond? Ca nu am auzit de el...e Art diamond? Sau Firesq, de pe Calea Victoriei? Sa stapaneasca bebelina sanatoasa cercelusii!!!
Alexa, nu bagi si tu o poza cu leaganul? Ceva impresii...
Cristina ph, sa stapaniti sanatosi patutul! E f frumos.
==========
Corina
34+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
monicus spune:
Mirtha.. nu trebuie sa ii pierzi cumpatul.. asa sunt persoanele in varsta... fiecare isi da cu pararea si tot ce spun ele este corect si noi trebuie sa facem exact ca ele. Tu accepti ajutor, dar persoanele sunt tot timpul cu gura pe tine.. ca nimic din ce faci nu provedezi bine.. sau gasesc nu stiu ce... ca nu ai facut bine..
Eu te sfatuiesc sa tratezi cu calm.. si ce stii tu faci bine,,, .
Ia in calcul numai ce consideri tu ca este bine pentru micuzta ta. De acelasi lucru imi este si mie teama..ca o sa am parte cand va veni momentul.... ca daca incep cu sfaturi care mai de care mai, venite ori din partea lu maica-mea sau soacra-mea o sa fac crize.. Reactia ta este fireasca.. sa te superi... dar trebuie sa ramai calma.,.. esti si obosita.. si ele nu iau in calcul acest lucru.. ca nervii tai sunt...Stresul si oboseala s-au acumulat.. este normala starea ta.
Noi suntem alaturi de tine... si nu uita acest lucru. 
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Mirtha Dah , dah da ...buna ideea cu directivele. Voi vorbiti ca eu citesc. De scris mai greu dar incet , incet poate reusesc sa si scriu. Aseara am facut o criza de nervi. da" rau de tot ca imi vene sa urlau la luna. Vorba Alexei "faceeam spume". Miaca-mea - femeie de nota 10 de altfel , ma ajuta , imi face mincare , o mai suprvegheaza pe Pitica sa mai pot respira , dar aseara vazind ea laptele din pompa ridica pitigaiat vocea la mine : mama , vezi sa nu iti arunci laptele la chiveta ca nu e bine . Sa-l pui la flori ca ...nu stiu ce face la flori. Eu eram cirpita de somn si ea imi sugera sa alerg prin casa dupa ghivece. ![]() Dupa ce pleaca mama , trece ce trece soata ia o pauza si vorbeste cu socra-mea pe Mes , ii trimite si niste poze .Zdranc vede socrela poza in care fata are caciula pe ochi si incepe sa comenteze : ai grija de fata , ce lasati copilul cu caciula pe ochi! Adica handicapata aia de nevasta-ta doarme , ce nu vede ca are copilul caciula pe ochi ? Parca eu numai de sedinte foto cu fie-mea stau. Mai trece ce trece si zdranc telefon de la bunica. Ce faceti , cum faceti , ca o fi aia ca e pe dincolo si o aud racnid la babatu-meu in telefon : ce e aia alaptata la cerere? Ce va e lene sa va sculati- adica mie ca eu eram laptareasa lui Iocan - hraniti copilul la 2 ore , 2 ore jumate. Am plecat la valul , nu va mai povestesc ! Pina sa apuce sa - mi spuna ca i-a retezat-o bunicii spunindu-i ca nu-si trezeste el copilul din somn ca sa-i bage fortat tzatza in gura eu eram deja cu gura cit cit taifunul , ca de era bunica-sa , ma-sa si trebuia sa urlu.![]() Asa ca am hotarit sa ii trimite-mi socra-mii pe mail cartea despre Babysitting sa o citeasca pina vine in vizita. Pt. maica-mea ma deja un exemplar si i le-am pus deja in brate. ![]() Da " cu directiva e si mai bine.
Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
31+ 
AMR 9 saptamani
Mirtha spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui dandusa legat de superstitii...si nu numai cred in d-zeu...dar nu cred in cele ce se zice ca-i bine sa se faca dupa nastere...,apa sfintita nu stiu cum...,lauza care nu are voie sa iasa din casa cu capul descoperit si sa treaca nush' ce apa... dupa ce am nacut-o pe Crinuta am fost la biserica sa-mi citeasca si sa ma dezlege nush'cum...,ma zapacise mama si soacra mea,ca asa trebuie,ca una ca alta...vreau sa va spun ca a fost o dezlegare pe banda...,stateam in genuchi in timp ce preotul citea ceva...si jur ca nu intelegeam nimic...nu a fost deloc o spovedanie sau o dezlegare ci o chestie care trebuie fiindca asa trebuie...,f aiurea din punctul meu de vedere ![]() bebe ce tre' sa poarte ceva rosu...,ata la mana sau pampon sa nu se deoache... eu nu cred in deochi...si slava domnului ca fiica mea nu s-a deocheat niciodata...,toata lumea de-o vedea..."ptiuu sa nu se deoache..." ,cand le spuneam ca noi nu credem in asta se blocau...,ca nu-i bine sa nu credem ca fereasca d-zeu sa se intample,ca bla,bla...pai cum sa se intample,daca nu credem?!apoi... ma enerveaza la culme persoanele care vin si baga bani in san la bb,ca-s pe bluzita,ca-s in paturica mooor de nervi cand vad faza...si nu stiu cum sa le-o zic mai frumos sa nu se simta ofensati ca deh...sant rude,cunostinte bla,bla... ma mai enerveaza f tare persoanele care vin sa-l pupe pe bb pe manuta,pe motiv ca pe fata se irita bai nene...,bb isi suge manutele f des...,ce naiba te gaseti tu sa-ti lasi saliva pe manutele lui?!da' nu-l mai pupa frate...ce atata dragoste?ma mai enerveaza cei ce intra in camera unde alaptezi si se aseaza comod pe cearceaful tau...,n-au nici un stres ca doar ce au venit cu tramvaiul 48 si ala-i cearceaful pe care eu dorm... sau intra in contact cu bb fara sa se spele pe maine...,ba pe fata,ba pe mainute,ba il cere sa-l tina in brate...si cand am facut imprudenta sa-i spun matusei mele ca o rog sa se spele pe maini,ca bb este mic si poate lua una alta...a inceput sa planga si sa-mi zica "stai linistita ca boala mea nu se ia...(cancer)" ![]() nu vreau sa-i tin intr-un glob de sticla ,dar lucrurile astea chiar ma deranjeaza si pe mine si pe Claudiu...si ne este atat de dificil sa luam atitudine...,daca-i soacra-mea,ii spune el ca sa nu se simta jignita daca i-o spun eu...,daca-i x var de-al meu,ii spun eu sa nu creada ca are ceva Claudiu cu el...,la naiba...mai bine sa stea toata lumea la casa lor si evitam toata nebunia asta sau...aproape toata... in loc de sonerie ar trebui instalat un suport din ala cu "sanitize your hands" Mamica stralucitoare 39 fix cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006![]() |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
mar_ysa_28 spune:
Fetelor eu va pup si va urez un weekend placut...noi ne-am hotarat asa dintr-o data sa plecam la munte si nu oricunde ci la Hateg....asa ca vreo 5-6 ore vom fi pe drum.
Chestia buna este ca va mai veni un prieten cu noi care este ginecolog asa ca daca e ceva...macar sa am asistenta specializata...Doamne fereste!!!
36+
Leyre Alexandra
BraveGirl spune:
Mai stiti ceva de Babyzapi? Sunt f curioasa cum a desurs nasterea...
marysa, drum bun si distractie placuta! Ia o gura de aer proaspat si pt noi.
==========
Corina
34+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu