Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Diana mi-am exprimat nemultumirea ca i se baga Piticei cauciucul in gura si mi-au promis ca o sa fiu chemata daca plinge. Aparent se poate negocia dar in realitate nu prea ia sanse pt. ca eu nu am fost nicodata chemata dar de fiecare data cind apaream linga Pitica eram asigurata de neonatoloaga de garda ca voi fi chemata daca plinge.
Si din momentul in care am comentat cauciul nu l-am mai vazut in patutul Piticei. Dar nu am siguranta ca nu i l-au mai dat.
Cit priveste laptele praf mi s-a spus - de ginec - ca asta-i politica spitatelor fie ca sunt private , fie de publice si pina la externare intre supturi sli se va da putin lapte praf.
Cert este ca eu abia seara am avut ceva colostru .Pe durata sarcinii nu am avut , dimineata la ora 10 nimic , la prinz dadea semne iar seara abia am putu constat cind am mers la asistenta pt. desfundat canale. Mi s-a recomndata initial 2 litri de ceai de anason si chimen apoi mi s-a spus ca pina la 4 litri pot consuma apa. Am fost sfatuita sa reduc lichidele cind intervine febra laptelui.
Acum nu stiu daca a fost sau nu bine ca m-am suprata asatare pe laptele praf dar fetele au avut dreptate cind au spus ca abia acasa m-am reglat cu suptul. Oricum cu cauciucul pt. calmare nu sunt de acord. Ii taiem gherutele si o las sa isi suga mina .Din cite am citi renunta singuri la suptul mainii sau al degetului mare cam pe la 3-4 luni.(parerile sunt impartite vis a vis de cauciuc si mana ,optiunea mea e mana in caz ca eu nsau soata nu suntem linga ea sa o luam in brate.)

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Mirtha, eu vreau sa-mi zici, cand ai timp, cum ai rezolvat conflictul cu tantile alea naspa care le dau bebeilor lapte praf fara sa te intrebe. Au inteles pana la urma? Se poate negocia cu ele?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 36+

Asa creste bebe

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Alexa,esti haioasa ca de obicei !Ai grija cu secretia aceea sa nu fie dopul..
Pe mine ma irita cand toata lumea stie cum e mai bine pentru noi,cand isi da fiecare cu parerea ...sa-si mai pastreze pentru ei sfaturile!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Multumesc mult BraveGirl...ma duc sa termin bagajele ca sunt ca in intarziere...o sa respir si pentru voi aer proaspet...promit!!!

36+Leyre Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Bravegirl, Otilia, multumesc pentru raspunsul cu privire la urina inchisa. Azi ma duc la doctor sa vad ce se intampla. E adevarat ca mananc la intervale neregulate si trece mult timp intre micul dejun si pranz, si nici nu prea beau multe lichide. Dar acum chiar a intrat frica in mine si beau apa, suc de portocale, suc de mere tot ce prind. Mai am si scurgerea asta care ma irita la culme si ma gandesc eu...poate de aia urina nu tocmai limpede. Oricum, azi ma duc la dr sa vad ce si cum.
Bertha, am ras in hohote de una singura in casa cand am citit ce reactie a avut Darius la cuvintele miscatoare ale lui Emil Garleanu. Ce ai vrut tu sa iasa si ce a iesit. Tare....

In alta ordine de idei...am citit undeva, nu mai stiu unde, ca infasatul ajuta unii bebelusi sa doarma mai bine. Unii dintre ei (nu toti) se simt mai in siguranta si nu mai tresar in timpul somnului daca se simt stransi in paturica. Cred ca-si amintesc de senzatia din pantecele mamei unde desi nu prea era loc era taaare bine.

Si eu sunt aprovizionata cu ceai de frunze de zmeur. Credeti ca ar fi cazul sa incep??? Nu e cam devreme la 35 de saptamani??

Adriana +35saptamani cu Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana.6602

buna fetelor

am si eu o problemuta

aseara am primit vestea "minunata" ca doctorul la care am fost pana acum si=a dat demisia. si uite asa cu 7 sapt inainte de termen am ramas fara doctor. e vb de luiz mendez de la medlife. cei de la clinica mi-au oferit alternative, am ales pe dna dr. Predoi Deliana. dar aici pe forum si pe alte forumuri nu prea am gasit prea multe despre dansa....as dori si eu niste opinii, pareri despre ea. Cel mai mult ma intereseaza parerea ei despre cum sa nasti: cezariana sau normal. Eu vreau sa nasc normal si vreau sa tin cu dintii de hotararea asta....si daca doctorul e de la inceput adeptul cezarienei, mai bine caut pe altcineva, desi timpul e cam scurt si pe la medlife e jale cu programarile, eu mi le faceam pe toate cel putin cu o luna inainte.

va multumesc anticipat!

Ana 33+ (Tiberiu Andrei) DPN: 08.12.08

ANA sunt multe fete aici care erau la doctorul respectiv si au ramas cu " burtile in soare"...chiar una dintre prietenele noastre de odisee BabyZapi, care era la doc Mendez, a nascut ieri, tot acolo dar cu alt medic....nu stiu ce sa-ti zic de doca ta cea noua....dar mai asteapta sa-ti zica fetele...pupik

Alexa asa am citit si eu....acum....om trai si om vedea ...unele au descris "scurgerea cu fulgi de cocos" ca fiind pierdere de apa.....altele de dop.....hmmmm......

Bravegirl am poze cu leaganul dar de pe site.......ca la cate cutii si cutiutze am in casa: pat, leagan, carucior, autobaby, caditze, cantar....nu m-am apucat sa le desfac si montez inca.......

Mirtha fffffff tare asta cu vizitele.....eu doar am anuntat populatia ca bebe ARE haine si MA-SA nu mananca flori.....neeeea, eu sar la picior, musc, scuip, dau, bunulsimt =0.....nu pupa nimeni copilul...ca nici eu nu am pus gura, mana sau alte parti organice pe copiii lor....

Am vb cu Irenee bine, e acasa......si siguuur intra cat de curand sa ne povesteasca una alta...pup Irene

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Andreyutzace lume mica... coincidente frumoase.... si nastem si al acelasi spital... acelasi dpn.. rude pe la severin... se strang coincidentele placute...
Parca stai in militari... retin gresit

mar_ysa_28 week-end placut si aveti grija de voi.. bafta sa prindeti vreme frumoasa si sa aveti parte de un drum linistit .

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza

monicus, sunt bine. ma mai doare cateodata burtica dar foarte putin si noaptea e cel mai greu sa ma intorc de pe o parte pe alta. in rest, totul e ok. observ ca pe langa DPN apropiate mai avem ceva in comun. si eu am rude la Severin. unchiul meu, matusa si verii mei sunt acolo.

bertha, Amalia, daca gasiti macara sa mi-o imprumutati si mie, va roooog!!!!!!!!!!!
Eli, multi [pup si pt puterea de caracter. bebe Pavel va vegheaza, mai les pe bebe Dimitrie.
BraveGirl sanatate multa. sa ne tii la curent.
Alexa ai grija. sa nu nasti in weekend.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 31+
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Mitha uite, multi ca sa treaca supararea pe mama, pe soacra si pe bunica.
BraveGirl am sunat-o pe babyzapi dar nu-mi raspunde. aseara ne-am conversat putin pe sms si spunea ca-i cu iubi al ei si ca o sa-i dea lui tel ca sa se poate odihni. mai spunea ca ma suna azi dar se pare ca e ocupata cu bebelinu'.
mar ysa drum bun, distractie placuta si sa te intorci cu bine tot in formula 2 in 1.

31+

Mergi la inceput

Multumesc.
La momentul zero ies cu majoretele la interval !

Sincer eu cred ca un gand bun ajuta . Tot tind sa cred ca asa zisa "galerie" pe care le-am facut-o fetelor si de care am beneficiat si eu , m-a ajutat.
Asa cred ca un gand bun poate influenta ca un soi de nergie pozitiva ca si un gand rau. Suntem materie , deci energie nu vad de ce nu am reactiona sau interactiona.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Mirtha foarte folositoare informatiile despre nasterea lui Eva. Eu un nu m-am speriat, e ceva natural ce se intampla la nastere si daca vrem bebeii iesiti din burta trebuie sa suportam. Eu prefer sa fiu informata pe toate planurile ca sa am surprize neplacute cat mai putine. Eva e o dulceata.

Mihaela 36+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 4 saptamani

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

! Bestiala ca de obicei !
M-ai facut sa rid cu tremurat de burti si doar ce terminsasem la mesajul Dandusei.

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Mirtha fffffff tare asta cu vizitele.....eu doar am anuntat populatia ca bebe ARE haine si MA-SA nu mananca flori.....neeeea, eu sar la picior, musc, scuip, dau, bunulsimt =0.....nu pupa nimeni copilul...ca nici eu nu am pus gura, mana sau alte parti organice pe copiii lor....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

!

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza

Mitha uite, multi ca sa treaca supararea pe mama, pe soacra si pe bunica.
BraveGirl am sunat-o pe babyzapi dar nu-mi raspunde. aseara ne-am conversat putin pe sms si spunea ca-i cu iubi al ei si ca o sa-i dea lui tel ca sa se poate odihni. mai spunea ca ma suna azi dar se pare ca e ocupata cu bebelinu'.
mar ysa drum bun, distractie placuta si sa te intorci cu bine tot in formula 2 in 1.

31+

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput