Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hai ma Alexa, ma....vrei sa zici ca nu te tenteaza o ciorbita de... flori

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Da. Foarte bine frate !
Masuri drastice ca altfel nu tine. Ca noi ne enervam si ei pleaca bine merci si isi vad de ale lor.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Mirtha, iubita, nu te mai enerva. Eu sunt mai precauta si am zis ca le pun inainte sa nasc DVD-uri cu cresterea copilului mamei si soacrei, si sa nu le aud ca comenteaza. Deja i-am spsus sotului ca eu o pun la punct pe mama, el pe soacra-mea, asta daca mai vrea sa aiba intelegere cu mine

Si eu am de gand sa fac instructie cu toti: copilul meu nu are voie nimeni sa-l pupe, sa-l ia in brate fara acordul meu, sa-l smotoceasca si alte alea. ca nu e jucarie...Eu am o idee infipta tare in creier, si anume ca in primele saptamani copilul trebuie sa se adapteze si nu are nevoie sa=l agite toata lumea si sa-l debusoleze, sa nu inteleaga saracul cine-i mama, cine-i tata, ca in viata lui sunt 20 de persoane, care mai de care mai saritoare si cu alte idei, incat copilul nu mai intelege nimic.

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Monicus multumesc pt. sustinere.
Cit priveste calmul....hmmmm cam greu.Cu doar 4 ore de somn din 24 si alea furisate e mai greu sa nu iti sara tandara instant.

Asa ca am tras telefonul fix din priza , la mobil nu raspundem decit la numere cunoscute..... Iar pe Mes si eu si soata - Invisible for all

[quote]citat din mesajul lui monicus

Mirtha.. nu trebuie sa ii pierzi cumpatul.. asa sunt persoanele in varsta... fiecare isi da cu pararea si tot ce spun ele este corect si noi trebuie sa facem exact ca ele. Tu accepti ajutor, dar persoanele sunt tot timpul cu gura pe tine.. ca nimic din ce faci nu provedezi bine.. sau gasesc nu stiu ce... ca nu ai facut bine..
Eu te sfatuiesc sa tratezi cu calm.. si ce stii tu faci bine,,, .

Ia in calcul numai ce consideri tu ca este bine pentru micuzta ta. De acelasi lucru imi este si mie teama..ca o sa am parte cand va veni momentul.... ca daca incep cu sfaturi care mai de care mai, venite ori din partea lu maica-mea sau soacra-mea o sa fac crize.. Reactia ta este fireasca.. sa te superi... dar trebuie sa ramai calma.,.. esti si obosita.. si ele nu iau in calcul acest lucru.. ca nervii tai sunt...Stresul si oboseala s-au acumulat.. este normala starea ta.
Noi suntem alaturi de tine... si nu uita acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Hai ma Alexa, ma....vrei sa zici ca nu te tenteaza o ciorbita de... flori

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Nu prea ...dar sincer nu m-ar deranja , vorba IulieiZ, niste tranferuri bancare, carduri, baxuri de bere, cec-uri cu acoperire, cartusul de kent, bonuri de masa.....d'astea...constructive......La ce-mi folosesc pupincurismele...?...balele de pe bebe?....sfaturile binevoitoare ???....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Alexo pai pe cine vrei mama sa te asezi?
Si chiar daca ai gasi ,cine crezi ca ar mai vrea sa stea sub tine?
Glumeam si te pup

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

ANCADRAGOMANmiss you

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

pai daia iti mai scriu din cand in cand

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

din pacate aici nu ne-am nimerit. stau in capatul celalalt al capitalei. in Lacul Tei.

Andreyutzace lume mica... coincidente frumoase.... si nastem si al acelasi spital... acelasi dpn.. rude pe la severin... se strang coincidentele placute...
Parca stai in militari... retin gresit

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Nu-i nimic...cu locatia.. Andreyutza... dar poate intamplarea face sa ne intalnim vreodata.. cine stie...

Citat:
citat din mesajul lui andreyutza

din pacate aici nu ne-am nimerit. stau in capatul celalalt al capitalei. in Lacul Tei.

Andreyutzace lume mica... coincidente frumoase.... si nastem si al acelasi spital... acelasi dpn.. rude pe la severin... se strang coincidentele placute...
Parca stai in militari... retin gresit

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
31+

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 31+
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Apropo de infasat, ca tot vorbeati de el...Nu sunt adepta lui, dar pe mine m-a ajutat la David invelitul lui intr-o paturica, sa stea cu manutele adunate..Manevra asta ma ajuta sa-i prelungesc perioadele de somn de dupa alaptatul de dimineata.
In plus, la cateva saptamani, incep sa se sperie de lururile care le trec brusc prin fata ochilor, aici incluzand si propria manuta fluturata involuntar, si dormind asa "mai adunat", au un somn mai linistitor.

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Nu stiu cum am facut dar am trimis acelasi mesaj de 2 ori. Scuze.

Adriana +35saptamani cu Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Sunt de acord cu tot ce ati scris legat de pupat giugiulit bebeii de catre alte persoane... eu niciodata nu mi-am permis sa pup copilul nimanui asa ca n-o sa permit nici eu..oricum deja mi-am pregatit terenul de ceva vreme...mai pe ocolite, vorbind cu una alta...cumnata prietene etc..
Cat despre ajutoare...nu vreau!! stop! cu toate ca mama si soacra stau ca si la start, pregatite sa se urce in masina, avion, ce-o fi, doar sa le chemam... am decis cu sotul ca doar in caz de forta majora(Doamne feri!) va veni una din ele..mai sigur mama...
speram sa ne descurcam fara ajutorul lor.. vom vedea cum decurg treburile...

34+Thomas

Mergi la inceput