Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bravegirl, mersi de sfat deci se numesc corpi cetonici. Dupa ce am citit ce si cum am identificat si ce greseli am facut. Peste o saptamana duc iar borcanelul, sper sa se cunoasca ca voi fi fata cuminte.
Ai grija de tine, mai ai cateva zile si esti in luna a 9-a. Spune-i sotului sa nu mai fie panicat ca bb este mare acum.
Darling, cand esti logata poti sa-ti stergi un mesaj, ai iconita deasupra lui, un cos de gunoi.
Mirtha, am inteles, pe mess te ascunzi iar daca te sun nu-mi raspunzi ca normal ca nu recunosti numarul .
Apropo, Elilov, te-am adaugat la lista mea de mess de o caruta de ani. Cand mai intri si tu?
Nu mai speria fetele, in cazul meu 42 de saptamani cu Ana au fost de fapt 40 de saptamani dupa ecograf, e important sa mergi la o ecografie la inceput sa stii daca a fost o ovulatie mai devreme sau mai tarzie. Important este ca in prelungiri sa se monitorizeze bine situatia.
Alexa, stai cuminte, bb trebuie sa se mai ingrase putintel. Ia vezi poate renunti si la tigari complet si ca se ingrase bb mai bine dar si pentru ca se apropie perioada de alptare si trebuie sa te pregatesti .
Crismargrg, ce mireasa frumoasa ai fost si ce graviduta eleganta! Mi-au placut pozele, ma bucur ca ai reusit sa le pui ca nu era greu.
mar_ysa_28, drum bun si distreaza-te si pentru noi.
Mav, sigur nu ai nascut?

Vad ca vorbiti de atentii, la al doilea este mai usor daca rudele au fost educate la primul copil. Socrii ne intreaba direct ce avem nevoie sau ce-si doreste Ana, parintii mei ne dau bani iar sincera sa fiu eu votez pentru cardurile de cadouri. Parca am vazut ca si in Cora se poarta sa cumperi un card pentru cineva in valoare de, si treaba parintilor daca ii cumpara lui bb o jucarie sau un pachet de pampersi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

BraveGirl asa mi-au zis parintii ca l-au luat de la Diamond din Unirea...ei nu le prea au cu firmele, dovada ca atunci cind am mers cu mama habar nu avea sa imi arate locul de unde i-au luat!
Pe mine m-a cam intepat colul azi..si destul de tare!

Bianca Andreea
Larisa Elena38
A M R numai 2 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Eu am o presimtire asa ca voi avea muuuuulllttt de furca cu mama, mai putin cu soacra-mea ca o pune sotul al punct si nu mai zice nici pas. Dar mama...alta mancare de peste. pot sa zic eu cate vreau ca ea imi zice ca sunt copilul ei si nu se simte impresionata. Sa vedeti voi crize de nervi atunci.

Eu sunt de acord cu infasatul macar in prima luna dar nu asa sarmale sum ne faceau pe noi cand eram mici, ci intr-un scutec moale sau in paturica sa doarma mai bine. Si nu 24 de ore din 24. Inca nu stiu exact cum va fi, ne vom adapta la fata locului, dar in principiu sunt de acord.

Alexa mama, mie imi suna a dop ce zici tu acolo. Ce, te-ai hotarat sa ma bagi si tu in sperieti ca Iza??

Bravegirl daca ai bagajul facut poate iti trec si dureri si contractii si tot. Stii tu, ca la dentist, cand intri in cabinet, nu te mai doare nimic.

Mihaela 36+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Eli tu nasti la Craiova?Cu ce dr?

Sorana 35+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Eu de abia astept sa vina mama, chiar sunt putin speriata sa nu nasc inainte de venirea ei. Nu prea stiu sa am grija de bebe, adica teoria o stiu ca am tot citit, dar tot simt nevoia sa am pe cineva experimentat langa mine. Si cred ca o sa ma ajute mult.

Am sters mesajul dublat, multumesc Otilia.
Am pus poze noi.

Adriana +35saptamani cu Eduard
http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

daaaaaa,stau cuminte....ma duc acum la politie sa-mi iau buletinul pe numele "cel nou"....ca nasc ilegal fara acte

Otilia....cu fumatul...e discutie lunga.....

Mamiseli....jur ca nu nasc autosugestiv, la o adica....va mai zic si eu ce se intampla cu pi...dutza mea..... stai calma....ca nu te iau dupa mine....decat daca vrei?!?!?

Pupik...ma duc pe sectie...poate iese puscarias micutzul la cat a trecut de cand trebuia sa-mi schimb buletinul...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 36+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Minte odihnita de gravida...., acum 20 min m-am dus sa-mi ridic rezultatele la analize..noroc ca e destul de aproape..stiind foarte bine ca analizele se elibereaza intre orele 12 -13 eu m-am dus la 13, 30!!!!...maine ma duce sotul

34+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Fetelor eu azi sunt cam... bleaga. Ma cam doare capu si am o stare foarte proasta. Noroc ca ma mai inviorez citindu-va pe voi. Mamiseli ai mare dreptate, cu mama e cel mai greu sa duc maunca de lamurire! Stiu ce am patit cu Claudiu, orice faceam eu nu era bine si daca i-am zis s-a suparat si cu toate ca stam in aceeasi casa (intrari diferite) nu a mai venit la mine! Asa ca nici nu stiu cum e mai bine! O sa vad de data asta daca o sa fie la fel de bagacioasa! Sincer , la ea nu pot sa renunt ca mai simt nevoia si de ajutor !

Cat despre matusi, unchi, vecini... sa mai stea si acasa, ca daca nasc iarna e periculos sa vina pna la mine! daca aluneca pe gheata ??

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cherie, bebelina mea iti trimite multi pt ca are cosulet frumos datorita tie. O sa-l rog diseara pe husband sa bage o poza, sa ma laud

darling, ce burtica frumoasa ai. Eu acum o am cam cat o aveai tu la 25 de sapt

==========
Corina 34+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA
Cat despre matusi, unchi, vecini... sa mai stea si acasa, ca daca nasc iarna e periculos sa vina pna la mine! daca aluneca pe gheata ??

Tare,Iulia....

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput