Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 14
mamiseli_11 spune:
Alexa zau ca nici eu nu stiu ce vreau. Pe de o parte vreau sa mai stea bebe macar o saptamana sa intram in 37 saptamani, pe de alta parte ma termina toate durerile astea constante si vreau sa scap de ele. Nu mai zic de mersul de urs, picioare umflate si cate altele. De-ale gravideniei. Ideea mesajului de mai inainte era ca m-am panicat cand am citit de Babyzapi cum a luat-o asa din senin, daca incepi si tu imi va fi frica sa si respir. ![]()
Mihaela
36+
Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Darling_ Eu de abia astept sa vina mama, chiar sunt putin speriata sa nu nasc inainte de venirea ei. Nu prea stiu sa am grija de bebe, adica teoria o stiu ca am tot citit, dar tot simt nevoia sa am pe cineva experimentat langa mine. Si cred ca o sa ma ajute mult. Am sters mesajul dublat, multumesc Otilia. Am pus poze noi. Adriana +35saptamani cu Eduardhttp://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ |
Te vei descurca perfect de una singura. Instinctul de mama nu poate fi egalat de nimic.
Mihaela
36+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui Z_IULIA Fetelor eu azi sunt cam... bleaga. Ma cam doare capu si am o stare foarte proasta. Noroc ca ma mai inviorez citindu-va pe voi. Mamiseli ai mare dreptate, cu mama e cel mai greu sa duc maunca de lamurire! Stiu ce am patit cu Claudiu, orice faceam eu nu era bine si daca i-am zis s-a suparat si cu toate ca stam in aceeasi casa (intrari diferite) nu a mai venit la mine! Asa ca nici nu stiu cum e mai bine! O sa vad de data asta daca o sa fie la fel de bagacioasa! Sincer , la ea nu pot sa renunt ca mai simt nevoia si de ajutor ! Cat despre matusi, unchi, vecini... sa mai stea si acasa, ca daca nasc iarna e periculos sa vina pna la mine! daca aluneca pe gheata ?? Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008 |
Ti-ai luat tensiunea? Daca te doare capul...
Tare cu unchii si matusile.

Mai nasol ca la Galati nu prea ninge, nu prea ploua. Tre sa dau comanda de polei ca sa ii fac sa stea acasa la ei.Si de mama sa mai zic ca si-a pastrat tot concediul pe anul asta ca sa vina sa stea cu mine??
O iubesc la nebunie dar tot cred ca ne vom calca pe bataturi.Mihaela
36+
Pozele mele
AMR 4 saptamani
malinas spune:
marysa, esti curajoasa. Eu nu am plecat mai departe de 100 de km de 35 de saptamani. Drum bun si distractie placuta.
A luat cineva oscilococcinum in sarcina? E bun de ceva? Am o viroza respiratorie care m-a terminat. Iau stodal sirop, vitamina C si lamaiei cu miere dar nu vad nici un fel de ameliorari. Ma gandeam sa incerc cu oscilococciunum. Am fost la medicul de familie azi s-o intreb ce si cum, dar era plecata la o conferinta. Asa ca...apelez la voi pt un sfat.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
37 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
mamiseli_11 spune:
| citat din mesajul lui malinas marysa, esti curajoasa. Eu nu am plecat mai departe de 100 de km de 35 de saptamani. Drum bun si distractie placuta. A luat cineva oscilococcinum in sarcina? E bun de ceva? Am o viroza respiratorie care m-a terminat. Iau stodal sirop, vitamina C si lamaiei cu miere dar nu vad nici un fel de ameliorari. Ma gandeam sa incerc cu oscilococciunum. Am fost la medicul de familie azi s-o intreb ce si cum, dar era plecata la o conferinta. Asa ca...apelez la voi pt un sfat. _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand 37 s + poate Vlad (dar mai negociem) |
Eu am luat, a fost bun. Si Diana stiu ca a luat si a ajutat-o si pe ea. Il iei dupa prospect.
Mihaela
36+
Pozele mele
AMR 4 saptamani
anes spune:
| citat din mesajul lui mamiseli_11 Anes nu mai pui poze? ![]() ![]() |
Mamiseli
Am mai pus doua pozisoare "somnoroase"! 
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
anes spune:
| citat din mesajul lui dandusa apoi... ma enerveaza la culme persoanele care vin si baga bani in san la bb,ca-s pe bluzita,ca-s in paturica mooor de nervi cand vad faza...si nu stiu cum sa le-o zic mai frumos sa nu se simta ofensati ca deh...sant rude,cunostinte bla,bla... ma mai enerveaza f tare persoanele care vin sa-l pupe pe bb pe manuta,pe motiv ca pe fata se irita bai nene...,bb isi suge manutele f des...,ce naiba te gaseti tu sa-ti lasi saliva pe manutele lui?!da' nu-l mai pupa frate...ce atata dragoste?ma mai enerveaza cei ce intra in camera unde alaptezi si se aseaza comod pe cearceaful tau...,n-au nici un stres ca doar ce au venit cu tramvaiul 48 si ala-i cearceaful pe care eu dorm... sau intra in contact cu bb fara sa se spele pe maine...,ba pe fata,ba pe mainute,ba il cere sa-l tina in brate...nu vreau sa-i tin intr-un glob de sticla ,dar lucrurile astea chiar ma deranjeaza si pe mine si pe Claudiu...si ne este atat de dificil sa luam atitudine...,...,la naiba...mai bine sa stea toata lumea la casa lor si evitam toata nebunia asta sau...aproape toata... in loc de sonerie ar trebui instalat un suport din ala cu "sanitize your hands" |
dandu, maaare dreptate ai!! Sunt intru totu de acord cu tine!!
Chiar la spital m-am enervat ingrozitor cand sotul celegei de rezerva, s-a asezat pe cearsaful meu (cand eu eram plecata la BB). I-am spus..."nu trebuia sa va asezati pe cearsaful meu cu hainele de strada"! Si-a cerut scuze sotia, ca nu si-a dat seama...dar ce folos! 
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
Hera25 spune:
Andreyutza eu stau la Teiul Doamnei, deci f aproape. Poate ne intalnim sa ne plimbam bebeii in parc.![]()
Lorena pai ce faci ma lasi singura?
Nu am zis ca stam in acelasi salon?E nasol dc te inteapa colul?E semn ca se apropie...?
Anes ce minunatie de bebe ai. Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el toata viata.
Eu sunt ok. Nu mai am dureri deloc. Tare ciudat....desi am experimentat asa cateva contractii nasoale...
38+
Lorena Elena
alexutza_26 spune:
Ziua buna fetele
V-am citit in sfarsit...aveti un ritm ametitor
Malinas - oscilo - am luat si eu prin lua a treia si a dat rezulatate, il iei cum scrie acolo pe prospect!!! si am mai luat de la plafar un veai - Hapciu - se numeste, nu stiu cat m-a ajutat dar in vreo 3 zile am fost ok!!multi
ici
Iulia - o fi de la vremea asta mohorata, a scazut presiunea ...ooofff
Fetelor la mine cu ajutorul din partea mamei, ca soacra e departeeeee....s-a cam lasat asteptat
..adik nu stia mai nik, nik din ce-mi zicea ea nu corespundea cu ce citisem sau cu ce ne intruise neonatoloaga in spital, baie i-am facut de una singura ca ii era frica si ei si sotului, asa ca dupa vreo 4 zile de la venirea acasa i-am zis sa se duca la servici ca ma descurc ff bine singura...si asa a fost si este in continuare....nici acum nu stie bine cum sa-i dea sa pape, sau cum sa-l ia in brate
...dar ma rog e mama si o iubesc asa cum e !!!(atunci ajunsesem sa o urasc oleaca ca nua stiut sa ma invete/sfatuiasca/indrume)
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
malinas spune:
Saru'mana. O sa-i sotului, cand vine de la scarbici, sa se opreasca la farmacie si sa-mi cumpere. Sper sa scap repede de viroza asta nenorocita, ca nu vreau sa vina bebe si eu sa fiu racita. Restul lumii nu are voie sa se apropie de el, sa-l pupaceasca si sa-l smotoceasca, dar eu vreau s-o fac
.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamiseli_11
Eu am luat, a fost bun. Si Diana stiu ca a luat si a ajutat-o si pe ea. Il iei dupa prospect. Mihaela 36+ Miruna CosminaGargarita lui mami Pozele mele AMR 4 saptamani |
Legat de subiectul asta (pupacit / balosit de vizitatori)...ma bate gandul sa fac un set de reguli pe care sa le imprim si sa le afisez pe usa dormitorului, astfel incat cei care vin sa-l vada pe bebe sa fie informati. In orice caz...patutul v-a sta intr-o pozitie foarte incomoda pentru vizitatori, asa ca vor putea sa-l vada pe bebe dar mai greu vor putea ajunge la el. Ca sa ajunga sa-l ia din patut trebuie sa stea in patul nostru, ceea ce cred ca nu-si va permite multa lume. Eu, cel putin,asa sper.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
37 s +
poate Vlad (dar mai negociem)

lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
bai nene...,bb isi suge manutele f des...,ce naiba te gaseti tu sa-ti lasi saliva pe manutele lui?!da' nu-l mai pupa frate...ce atata dragoste?