Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 20
alexutza_26 spune:
Dandusa - la mine marja de eroare a fost de 320g...adik bebe al meu era mai mare decat mi s-a spus cu 3 ore inainte
........asteptam vestile!!!!nu ne mai fierbeeeee![]()
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
32+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Simona73 spune:
Mirtha,transpiratiile abundendente dupa nastere sunt normale,in acest fel eliminandu-se excesul de apa din organism,adica cea ce ai acumulat in perioada sarcinii.La unele femei transpiratiile apar inn cantitati moderate,pe o perioada mai lunga de timp,la altele sunt abundente si pe perioade mai scurte.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirtha Semn de intrebare : 1.Azi noapte am transpirat abundent, diminear=ta eram transpirata rau pe gulerul pijamalei ssi habar nu am de ce. Sanii nu ma mai dor , nu mai au umflaturi dar ma ustura oleaca probabil de la muls. Nu am temperatura dar m-a durut ovarul drept. ![]() Mirtha mama de Eva http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0 |
SIMONA
mamiseli_11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simona73 Mirtha,transpiratiile abundendente dupa nastere sunt normale,in acest fel eliminandu-se excesul de apa din organism,adica cea ce ai acumulat in perioada sarcinii.La unele femei transpiratiile apar inn cantitati moderate,pe o perioada mai lunga de timp,la altele sunt abundente si pe perioade mai scurte. ![]() SIMONA |
Asta chiar nu stiam. Dar e foarte bine ca la cata apa retin eu acum...cred ca voi face balta in pat.

Mihaela
36+
Miruna CosminaGargarita lui mami
Pozele mele
AMR 4 saptamani
Andy08 spune:
Amalia: Si eu m-am mirat (si cred ca toata sala) cand am auzit de rosul unghiutzelor. Si cea care ne-a zis este o asistenta medicala. eu tousi voi incerca cu alte unelte.
Mamiseli: Si eu sunt in pana de idei cu gatitul. Tu ce-ai mai facut? Eu am facut snitel mult, paste, varza calita, spanac, chiftele, cartofi prajiti.... Acum parca nu-mi mai trebuie nimic. As manca ceva nou....Am vazut ca a facut Alra crochete de cartofi, dar am uitat sa o intreb cum se fac.
In alta ordine de idei, noi duminica ne mutam (si n-o sa avem net o perioada) si tot duminica am examen. Vai si amar!
Andy
32+
BraveGirl spune:
Am pus poze cu cosuletul si cateva hainute in contul comun.
Dandusa, arunci bomba si fugi? E frumos????
==========
Corina
34+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
elilov3 spune:
seara buna dragelor
dandusa vorba Corinei dai cu bomba si fugi pai se poate 
![]()
Mirtha lasa promisiunea am o singura mare rugaminte...doleanta mea tine de analiza si de a intra cumva in posesia rezultatului...fac orice, spune numai help me cumva nush...deh si eu cer marea cu sarea...vb aia incerc nu dau cu parul ![]()
...cat despre problemata fie iti este cald...fie elimini din lichide...alte variante nu am ![]()

37+
Dimitrie
Amalia spune:
Dandusa, gata scot
ca nu mai merge...e frumos sa ne lasi asa?
BraveGirl am vazut cosul si hainutele si sunt super! E dulce rau cosul ala!
Sa le folositi sanatosi!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
39+
Luca Gabriel
dandusa spune:
bai nene...aveam un copil de spalat,mancat si culcat...,toata ziua nu a inchis un ochi,acum sforaie deci pot sa ma dezlantui si eu...
am intrebat inainte pt ca sa aveti si voi timp sa-mi raspundeti,care cum stie ca-s socata rau dupa ce am aflat azi...
copilul meu are 4600g dupa eco +/- marja de eroare care n-o stiam si am uitat sa intreb medicul si el socat de altfel...
l-a masurat de doua ori cu in doua moduri diferite(nush' care-s alea...)si mi-a spus..."nu pot sa cred..." apoi pauza 5 min,eu il stresam cu cat are,bla,bla...si apoi imi zice ca-i da 4591g...
placenta-i ok,lichid este,totul ok...,m-a urcat si pe masa,colul este inca lung dar deschis...
azi am fix 39 de saptamani,il lasam sa decida singur propria data de nastere...daca nu da semne ca vrea afara duminica(2 nov) sant nascuta sigur...
mi-a zis ca eu nu am cum sa nasc un copil mai mare de 4100-4200g...
Mamica stralucitoare
39 +
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Alexa.1983 spune:

Da ce ai mancat manca-ti-as....???
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
36+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 3 sapt

BraveGirl spune:
Dandusa, 4600 

Pe unde ai mami de gand sa-l scoti????
==========
Corina
34+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu