Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Babyzapi: Sa-ti traiasca feciorul, sa ia in greutate si sa va refaceti rapid ca sa ajungeti acasa cat mai repede!

Mirtha: Din tot ce ai povestit tu despre nastere, mie mi s-a facut frica si mi-au dat lacrimile doar cand ai vazut manevrele ce i se faceau piticei inainte de a plange. Cred ca disperare mai mare nu exista... In rest, ma bucur ca te refai incet, incet si sa stii ca nu stiu ce sa zic de problemutza ta cu transpiratia...o fi tot hormonal...

Otilia: Ai grija de tine, odihneste-te cat (mai) poti.

Eu am fost la curs prenatal si ne-a zis ca nu trebuie sa-i punem manusi de bumbac lui bebe ca sa nu se zgarie pe fata, ci sa-i roadem/taiem unghiutzele cu dintii cand doarme. Eu n-am mai auzit chestia asta pana acum.

Si am si eu o nedumerire: Cum trebuie sa facem ca sa nu i se turteasca capsorul lui bebe intr-o parte? Ca am vazut ca ei dorm tot pe spate? Cum il intorc? Cand? cand dorm?

Andy 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Si eu am luat in calcul aspectul asta dar de ce numai in zona de sus cap , gat , piept ? Daca nu ar fi concis cu durerea de ovar poate nici nu as fi retinut aspectul.
O sa sum maine pe MF chit ca risc sa par ridicola.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Flowers ai PM

Mirtha ma depaseste problema. Poate chiar ti-a fost cald.

Mihaela 36+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 4 saptamani

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha super vesti! Multa sanatate si in continuare si la cat mai putine probleme!
Din pacate nu stiu nici eu ce sa-ti raspund

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
Ziua de astazi se incheie cu 2 victorii si 1 semn de intrebare :

In coltul cistigatorilor , domnilor si doamenleor :
1. Nu ma mai doare sanul drept cind trage Pitica .Iha , iha ambre ambre !
2.Durerile de la edem si epiziotomie au devenit suportabile asa incit pot sta mult mai bine in sezut , merg mai repede si ma aplec pina jos. Yes !

Semn de intrebare :
1.Azi noapte am transpirat abundent, diminear=ta eram transpirata rau pe gulerul pijamalei ssi habar nu am de ce. Sanii nu ma mai dor , nu mai au umflaturi dar ma ustura oleaca probabil de la muls. Nu am temperatura dar m-a durut ovarul drept.

Mirtha mama de Eva

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Mirtha nu-ti fa probleme ca ai parea ridicola! Exact asa am procedat si eu dupa nastere! Ba mai mult, eu am rugat doctora de familie ca la vreo 2-3 zile dupa ce eram deja acasa cu bebe sa vina sa ma vada personal sa-si dea cu presupusul cat de bine ma simt, sa-mi ia o tensiune..sa ma "evalueze" ca stare de spirit ca om "din afara". In nici un caz n-a zis nimic, in fond, au ore de teren...pentru ce sunt platit pentru alea?
Daca in acel moment am simtit nevoia sa fiu vazuta de un medic, stiind ca nu sunt genul care sa ma agit aiurea, a venit fara sa comenteze, si chiar s-a bucurat sa ma poata vedea si pe mine si pe bebe!

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

O sa fie bine , ai sa vezi. Incearca sa citesti ff. atent si consecintele despre care povestesc fetele care au nascut prin ceza si nu te lasa dominata de ideea durerii ci amplifica-ti dorinta de a-i face fata .

Mai da-o incolo : cu dintii ? Hai ca acum exista d-zeului tot soiul de instrumente pentru taita unghiutele bebeilor !

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Mirtha: Din tot ce ai povestit tu despre nastere, mie mi s-a facut frica si mi-au dat lacrimile doar cand ai vazut manevrele ce i se faceau piticei inainte de a plange. Cred ca disperare mai mare nu exista... In rest, ma bucur ca te refai incet, incet si sa stii ca nu stiu ce sa zic de problemutza ta cu transpiratia...o fi tot hormonal...

Eu am fost la curs prenatal si ne-a zis ca nu trebuie sa-i punem manusi de bumbac lui bebe ca sa nu se zgarie pe fata, ci sa-i roadem/taiem unghiutzele cu dintii cand doarme. Eu n-am mai auzit chestia asta pana acum.

Si am si eu o nedumerire: Cum trebuie sa facem ca sa nu i se turteasca capsorul lui bebe intr-o parte? Ca am vazut ca ei dorm tot pe spate? Cum il intorc? Cand? cand dorm?

Andy 32+

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Da. Asa zic si eu. Mai bine imi confirma ca e ok sau nu si stiu ce am de facut.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mirtha nu-ti fa probleme ca ai parea ridicola! Exact asa am procedat si eu dupa nastere! Ba mai mult, eu am rugat doctora de familie ca la vreo 2-3 zile dupa ce eram deja acasa cu bebe sa vina sa ma vada personal sa-si dea cu presupusul cat de bine ma simt, sa-mi ia o tensiune..sa ma "evalueze" ca stare de spirit ca om "din afara". In nici un caz n-a zis nimic, in fond, au ore de teren...pentru ce sunt platit pentru alea?
Daca in acel moment am simtit nevoia sa fiu vazuta de un medic, stiind ca nu sunt genul care sa ma agit aiurea, a venit fara sa comenteze, si chiar s-a bucurat sa ma poata vedea si pe mine si pe bebe!

si 39+ Luca Gabriel

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Andy eu chestia cu rosul umghiilor am mai auzit-o pe post de babism. Ti se sugera chiar sa faci lucrul asta o vreme buna dupa nastere! Mie mi se pare o prostie si n-as face asta...
Cat priveste forma capsorului, eu nu l-am tinut pe David numai pe spate...dupa o vreme il luam si-l intorceam in somn de pe o parte pe alta, sau cand se scula sa pape, il puneam apoi la loc in patut pe o alta parte. Cred ca si amortesc mititeii daca stau numai pe spate.
N-am avut probleme cu el si are un capsor tare frumos!

Citat:
citat din mesajul lui Andy08

Andy 32+

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

spuneti-mi ,va rog cam care este marja de eroare la eco,poa' sa fie 600 de g ?
va spun imediat de ce...
am vesti calde,calde,doar ca nu ma lasa pitika sa scriu...

Mamica stralucitoare
39 fix cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Mamiseli -

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 32+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Dandusa din cate am auzit, se poate! Dar nu stiu marja...
Zi si de ce..m-ai facut curioasa..

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

spuneti-mi ,va rog cam care este marja de eroare la eco,poa' sa fie 600 de g ?
va spun imediat de ce...
am vesti calde,calde,doar ca nu ma lasa pitika sa scriu...

Mamica stralucitoare
39 fix cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

si 39+ Luca Gabriel

Mergi la inceput