Puiuti de Randunici 2008!! (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

maaaaaai sunt restanta raaaaaau! aveti un ritm la ciripealaaaa!
da tot am vazut poze cu copii frumooooooooosi ...mufa, andreea, ursuletii (cu o "achizitie" noua feminina - ursu, ti-ai dorit bebe si a si aparut?)
kya ce te mai inteleg! eu zici ca sunt sontoroaga de spate asa ma dor rinichii ....am fost la dr, si din pacate nu am obtinut raspuns ptr urovaxom, ca la final cand sa intreb i-a sunat telefonul si a ramas ca ne vedem sapt viit la control, asa ca....mi-a dat papucii ....am sa intreb joia viitoare (probabil e cam tarziu, dar macar mai vedem o parere)....cred ca am speriat-o rau pe femeie cu "antecedentele" mele spitalicesti ca s-a abtinut sa imi dea tratament pana nu vede rezultat de urocultura si sumar (abia sambata pot merge sa le fac, asa ca ....)...se pare ca e infectie dar...ce si cum, mai vedem; rinichiul drept e un pic cazut
... deci, m-am intors cam cum am plecat, adica rezist eroic in continuare, beau lichide muuuulte si buline naturiste pana saptamana viitoare....asta e, nu oi deceda eu din atata lucru (a fost tare doctorita, imi venea sa ii dau raspuns dar m-am abtinut ca nu stiam daca tine la gluma ; cica:"aoleeeeu...da' ati mai avut multe? vedeti ca ati scapat deja de 2 ori cu viata...e un semn" ... ...imi venea sa o intreb: asta e inceputu' la semnu' 3? ...sa-mi fac asigurare de viata si sa-i caut barbatului nevasta? )
kya poate pe tine te ajuta si diverse leacuri (cum spunea si adriuta )...eu am incercat diverse si nu merge...o prietena de-a mea a scapat facand bai calde cu galbenele.
merg sa intind o tura de rufe si revin....ati scris atat ca nici nu mai stiu ce si cui vroiam sa spun

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nicol cu artistul tau era sa zic sa-ti pastreze loc in randul intai la teatru cand o fi el mare artist...dar mi-am adus aminte de fata mea cand am rugat-o eu acelasi lucru si mi-a zis "da, ca si mama lu' Stefan cel Mare avea bilet in linia intai la razboi " asa ca lasa-l, ca cine stie ce perla mai auzi
Crisslaba miscarea cu bomboanele alea ...numai 6 sau ai mai aruncat din hartii?
Ursuleata hai ma ca Stela e un fin psiholog, acum stau si eu si ma gandesc ca d-aia nu mai vrea Relu asa repede inca un bebeu
Valeu ce de restante la poze am dar maine gata , ma imi fac temele
Stelaeu n-am zis fata ca te-ai facut de ras dar m-am distrat f tare cu schita BB si sagetelele care aratau compartimentul B ...asa de tare ca zau ca imi aduc aminte de tine de cate ori spal compartimentul B ....ia sa ma uit eu sa vad ce zodie esti matale de esti asa meticuloasa
Ma duc la culcarica...sunt cam neca pt ca Vladutz tot are muci, respira pe gura, din cand in cand tuseste si e ragusit...sper sa nu o luam pe urmele lui Ariel I-am aspirat azi nasul pe m-am plictisit si intr-o secunda dupa aspiratie e iar plin Iar Eurespalul (5 ml mi se pare tare mult) i l-am pus in biberon, asa l-a baut ca pana si-a dat el seama ca nu e lapte a apucat sa traga zdravan de doua ori ...lacomia asta

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Liana,Kyaeu nu fac des infectii urinare dar imi aduc aminte ca o data eram lata si m-am ridicat copacel cu albastru de metil (pe vremea aia erau casete cu albastru de metil, acum cred ca se gaseste solutie si puteti pune pe zahar sau pe paine) Nu stiu daca toate infectiile cedeaza, oi fi fost eu mai norocoasa, dar merita incercat ca sigur nu strica nimic.Efectul a fost miraculos si aproape spontan (cateva ore ) Sa nu radeti de leacul babei

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

mimo vladutu mucos si tusacios...dupa ce il aspiri, incearca de ii fa niste sedinte de aerosoli vreo 5 zile cu diverse si dupa aerosoli picaturele in nas (ti-am zis, eu i-am pus ophtesone-N si a mers); si in afara de eurespal i-am dat si zyrtec; intreaba pediatrul, poate.... sa va treziti maine "nemucosi"

cuscraaaaa....ai ramas sa dormi in parc de nu mai apari?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ar fi bine sa fie asa, dar relu sta cu el 2 ore cand vine acasa....ca bebe se culca la 20:30, asa ca eu stau cu el...si as mai sta cu inca 3.
Azi am stat cu 2 si a fost super

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Adriuta, tu chiar esti in Romania ca eu n-am inteles asta? Vroiam sa te intreb ....

poze

Mergi la inceput

mimo ...testat si asta si nu merge....nici la gat n-a mers, nici mai...jos de gat

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Ar fi bine sa fie asa, dar relu sta cu el 2 ore cand vine acasa....ca bebe se culca la 20:30, asa ca eu stau cu el...si as mai sta cu inca 3.
Azi am stat cu 2 si a fost super

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Ursulica, te necajim si noi

poze

Mergi la inceput