Puiuti de Randunici 2008!! (120)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

...am ras de ma doare burta de Gecko si Mimo...Doaaaamneeee!!! Sunteti de belea, nu numai ca scoateti omul din butoi, dar rasturnati si butoiul cu curu'n sus

Va multumesc de urarile pe care mi le-ati adresat pt Antonia , sper ca v-au priit fursecurile si bautura racoritoare. La tort pastrati-va pentru sambata, ca atunci schimb prefixul...oooofffff, ce mai trece vremea, parca imi vine iar sa intru in butoi..

Am vazut ceva pozici cu familie de Ursuleata -frumoasa familie- si filmulete cu Mufarinul neobosit, vb lui Gecko ,am obosit uitandu-ma la el. Restul de pozici le vizionez maine ,daca am timp, printre pregateli de musafiri.

Ca tot vorbeati de ce fac si ce nu fac bebei nostri, vreau sa va zic ca nici Antonia mea nu face mare lucru, cu o singura exceptie : sta perfect in fund(de la 5 luni a stat singurica), nu fuge nici la stanga ,nici la dreapta, e tzapana foc; aaa...si merge tinuta de manute, s-o vedeti ce viteza prinde. De intors nu se intoarce decat de pe spate un pic pe burta, dar ramane intepenita cu mana sub ea. Asa ca , manca-o-ar mama, unde-o pun acolo o gasesc .

Ma duc saa fac un dush, ca se tot invarte rndunoiul p-aici, cred ca ma astepta mai repede in pat.

Daca adoarme pana ies din dush, revin..

Daca nu, NB stol!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

activitati de azi

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

activitati de azi

Liana, mami de Teo

Si frumoasa , si harnica si nebunatica!

Antonia

Mergi la inceput

nicol ...am ramas restanta cu o urare de LA MAI MULTE LUNI si sa fie sanatoasa si voioasa puiuta ta!
cam tarziu dar...batranetea ...mi-a picat rinichiu', neuronu' era el afectat de ceva vreme ....acu' imi cam pica ochii ... da mai am niste rufe si oricum ma trezesc sa trag apa la wc des, asa ca oricum nu as dormi prea mult...verific sa nu se blocheze instalatia la wc nu de alta

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Multumesc de urari!

Hai termina cu hainele alea si treci la somn ca si eu ma duc.

Aaaa, mai fetelor, eu nu reusesc sa mai intru la semnatura, unde naiba au bagat-o astia de n-o mai gasesc, ca la profil nu mai e, sau sunt eu chioara?

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Liana n-are nici un pic de stare Teo, asta inseamna ca e gata sa cunoasca lumea

ccris ce frumoasa gradina si ce tati indragostit am vazut.

Ursulica sper ca nu te-ai suparat si da, cand ii vezi pe toti 3 asa impreuna chiar ca iti vine chef de copii. Dar lasa ca toate vin la timpul lor. Oricum sunt deliciosi, sa mai pui poze de grup ca-s tare scumpi.

Eu ma duc sa mai fac ceva treaba.
Noapte Buna

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

nicol, in profil personal, mergi in editeaza profil si acolo jos de tot ai "optiuni despre mine" sau asa ceva, cu un + si un - ; dai clic pe plus si iti apare chenarul cu semnatura unde poti modifica

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

adriuta ...e gata taaaare sa cunoasca lumea, asa e....e in continua miscare....cred ca eu nu prea sunt gata sa cunoasca asa repede si asa mult ...ma gandeam ca e mai lent procesul, dar se pare ca nu.... aaaaa, am vazut ce s-a votat la costumul de "halouin" ...e tare simpatic...abia astept sa-i vad mutrita in costum, cred ca va fi dulce foc

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

adriuta si fetele care mai stati spor la treaba....pentru cine doarme somn usor si odihna placuta
a, in zilele de 20-21-22-23 Noiembrie 2008, la Sala Polivalenta va fi BABY EXPO ...asta pentru cine e interesata si nu stia

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput