Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 9
cryss26buc spune:
as avea nevoie pt carutul meu sport de o husa de iarna de picioare daca aveti cumva ca deja sa lasat frigul si...
Qamar spune:
fetelor frumoaselor, pt ca nu am timp sa raspund la toate PM=urile, scriu aici; noi plecam azi din bucuresti pana duminica, asa ca abia de luni voi putea trimite hainutele
pana atunci o sa imi fac si eu un plan de cum le impart, insa cine nu mi-a trimis adresa, sa mi-o trimita ca sa mearga repede
numai bine
alexiuli spune:
Buna fetelor.Nu am mai intrat cateva zile,dupa cum bine stiti bebelul meu s-a grabit sa iasa la lumina:)..Abia azi am intrat si am citit toate postarile voastre..Va multumesc mult pt incurajari:)
Trebuie sa zic de la inceput ca pe beblul nostru o sa il cheme Cristian Dumitru sau Dimitrie(mie imi place mai mult Dimitrie,dar lui tati nu prea),din cauza ca s-a nascut in ziua de Sf Dumitru.Acum sa va povestesc cum a fost..in primul rand trebuie sa ii multumesc lui LUNY ca daca nu vb cu ea pe mess nu imi dadeam seama decat prea tarziu ca bebe vrea sa iasa..Am nascut la 22:55,un baietel frumos foc si sanatos de 3,200 kg.E un scump si mi-e tare drag de el,imi vine sa il mananc..Ieri am venit acasuca,si suntem cam mofturosi..cred ca il doare burtica la spital mi-au zis ca are colici,plange si strange din picioruse..Si de ieri nu mai vrea deloc sa pape laptic de la san..ce-i drept ca imi curge cam greu si cred ca se chinuie,dar cum ii pun sanul in gurita cum incepe sa planga sau sa tipe de-a binelea..Nush ce sa ma fac.Am cateva poze pe telefon,numai ca trebuie sa caut cablul de date sa le trimit pe calc sa il vedeti si voi pe dragutul meu..Va pupic
flori_deni spune:
alexiuli, sa-ti traiasca copilul si sa creasca mare, iar tie multa sanatate sa-l poti creste
cryss26buc spune:
muulta sanatate alex pt tine si bebel pt colici poti sa i cumperi bonnisan se da din prima zi de viata e un produs naturist care ii va alina durerea instant si pana reusesti sa ii iei pune un prosopel udat cu apa calduta si bagat in plastic pe burtica lui si ai grija ce mananci si tu nu ai voie deloc struguri si multe altele care baloneaza bonnisanul e 145mi adica 14,5 lei si tine l la pieptul tau sa simta caldura corpului tau succes si sa auzim de bine felicitari inca o data si muuuuuulta sanatate
kay spune:
imi cer scuze ca nu am mai intrat aici, am avut cevca treaba.
iau hainele la rand, vad ca NOE a pus toate hainutele. asa o sa fac si eu, si cine vrea spune ce vrea, eu fac pachete si trimit.
cris, cat are bb? de ce hainute ai nevoie? poate te pot ajuta.
alex, felicitari pt bb !!!
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
ce e cu ROSU - denicris
ce e cu verde - giuliaelena
ce are culoarea normala a scrisului forumului este liber
kk,1. costumas bumbac cu catifea pe afara, putin patat pe pantaloni - 86 cm trebuie sa aiba copilul (12-18 luni)
2. pantaloni portocalii bumbac, 86 cm
3. pijama colorata bumbac, 86 cm
4.jeansi negrii, 2 ani denicris
5. salopeta alba raiat, 86 cm
6.pantaloni trening, 86 cm
7.pantaloni trening mai grosuti, 12 luni
8.pantaloni trening 12-18 luni
9.bluejeans 18-24 luni
10.pulover albastru cu desene, 116 cm
11.pulover roz gros, 86 cm
12.bluza neagra, raiat 18-24 luni
13.bluza mov, grosuta, 18-24 luni
14.rochita de casa grosuta, 18 luni
15.pantaloni trening bleumarin, 80 cm
16. rochita grosuta alba de raiat, 18-24 luni (92cm)
17.rochta de vara, roz, 12 luni
18.bluza (maneca lunga) bleu, dar de fata 80 cm
19. bluza (m.l.) roz, 12 luni
20.bluza groasa roz cu imprimeu, 2 ani
21.bluza roz grosuta cu maneca lunga, 18 luni
22. pulover deschis in fata, portocaliu, 86 cm
23.Rochita groasa fara maneci, visinie, 18 luni
24.Bluza maneca lunga verde, 2 ani
25. bluza maneca lunga, alba, 18 luni dar e larguta.
va rog sa scrieti cine ce vrea.
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."[/green]
kay spune:
haideti sa fim eficiente. am primit un PM si am inteles. o rog pe cea care a scris PM-ul sa scrie aici, in urmatorul fel:
nume
1., 5., 23., etc.
asa cei care vor mai dori produse de la mine vor stii ce este deja luat si nu voi fi pusa in situatia foarte grea de a refuza pe cineva.
apoi pe PM astept adresele ca sa pot trimite.
e ok? daca ceva nu e bine, daca nu gandesc bine, va rog sa ma trageti de maneca !
numai bine !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
am primit 2 PM-uri.
va rog sa scrieti si aici, ca sa fie lucrurile clare !
daca nu e ok cum procedez, va rog mult sa imi spuneti. dar mie asa mi se pare normal.
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei