Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 10
miradi spune:
Buna, Kay! Daca poti sa ne dai si noua cateva hainute de 1 an ar fi de folos .Desi fetita mea are abia 6 luni jumate acum, sunt unele de primavara care le-ar putea imbraca atunci.Asta daca nu are nevoie cineva de ele acum.
Nr.7 pantaloni de trening mai grosuti 12 luni
nr 15 pantaloni de trening 80 cm
Nr.17 rochita de vara roz 12 luni
Nr.18 bluza de 80 cm bleu
Nr .19 bluza roz de 12 luni
Multumim frumos !
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )
kay spune:
miradi, daca nu e nici un alt copil care sa aiba nevoie ACUM de hainute, ti le dau cu placere
am uitat ca am primit primul PM cu hainute pentru GIULIA :
costumas pt.12-18 l
,salopeta alba raiat,
pantaloni trening 12 l,
bluegeans 18-24 l,
pulover roz gros,
rochita groasa visinie,
bluza roz 12 l,
rochita alba de raiat.
ce varsta au copii? ar fi pacat sa va dau jeansii si sa-i fie mici... sunt maricei, adica lunguti cei bleu, si larguti cei negrii.
o sa ma uit in functie de varsta pe care o au copiii vostri ce se potriveste mai bine la cine (scuze exprimarea) in cazul produselor care au fost cerute de mai multe persoane.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
va rog din suflet, nu-mi mai dat PM-uri decat cu adrese dupa ce vedem cine ce si cum. nu stiu cum sa fac si mi se rupe sufletul daca deja sunt date...
eu am fetita, dar ma uit sa vad ce am si nu poarta, asa, mai de iarna, si daca gasesc ceva mai ofer.
acum trebuie sa ies, ma intorc pe seara. in cazul in care cineva vrea sa renunte in favoarea altcuiva, discutati si schimb eu listuta pe urma. e ok?
p.s. chiar nu mai e loc in PM. am depasit deja limita de mesaje.
va si numai bine !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
luny spune:
Alex, ma bucur ca am luat parte la bucuria ta si...ca era acasa si la calculator!!..ca parca vad ca nasteai bine mersi acasa!
sper ca va este mai bine cu alaptatul..si ca ai gasit un remediu ptr colici!
kay mie mi se pare ok cum ai procedat cu hainutele..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
alexiuli spune:
Buna!Fetelor,vreau sa va intreb si eu cate ceva..e adevarat ca dupa nastere nu am voie sa ies din casa cateva zile?Si ca dupa aia trebuie sa vina preotul sa citeasca nu stiu ce rugaciune?Va rog sa imi ziceti care e treaba ca habar nu am..
Acum sa trec la intrebarile despre bebelus..al meu are probleme cu scaunul,sau cel putin cred ca are probleme..de exemplu,de ieri dimineata nu a mai facut deloc caca:)E normal?
Dupa cat timp e normal sa ii cada de la buric cordonul?La al meu s-a uscat deja,azi a implinit o saptamana de cand l-am nascut,si e uscat acolo,si s-a intarit,e bine asa?
Dupa ce ii dau sa manance lapte praf,chiar daca il bat pe spatic nu ragaie de fiecare data..e ceva in neregula?
Poate par stupide intrebarile mele,dar daca nu am exeprienta ma ingrijorez pt orice..Pupici
gabrielle74 spune:
cu buricelul e normal , sa i cada ,insa tu trebuie sa l stergi mereu cu comprese sterile ,si sa l pudrezi cu baneocin pt aevita ,infectia.referitor la scaun ,benelusi hraniti cu lapte praf sunt m,ai costipati ,pot sa faca si odata la 2 zile.nu l lasa sa planga mult sa nu faca hernie ombilicara ,adiak ii iese buricelul mult inafara .sper ca am fost coerenta sunt cam obosita si sper sa fi explicat bn.ai grija de tine si de bb
kay spune:
cred ca am rugat destul de clar sa nu mi se mai dea PM-uri, sau nu? d=Draga mariutza_mea, daca ai fi urmarit astea 2 pagini de cand scriu, ai fi vazut ca e o lista unde sunt niste haine. bun. aici am trecut cu rosu o persoana si cu albastru o alta (care daca nu scrie PE FORUM voi da hainele altcuiva.) si mai sunt pozitii li bere. daca vrei ceva din ele, te rog doar afiseaza numarul, si sunt ale tale, cat despre hainute de baiat, am spus ca am fata, deci nu am de unde sa scot haine de baiat. imi pare rau.
revin mai tarziu, ca tb sa ma trezesc si vedem ce si cum trimit, daca vreti vi le trimit sapt asta, daca nu, mai stam. cum vreti voi, doar s-ami spuneti.
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
am revenit cu forte proaspete !
si se va intampla in felul urmator:
saptamana asta ramane afisata lista. cine a scris pe FORUM, si si-a adjudecat produsele, vineri, sambata sau duminica astept sa-mi dea un PM cu adresa. deja sunt o serie de haine adjudecate de catre denicris mai sunt niste hainute pt care am trecut-o pe giuliaelena pe care o astept sa scrie pe forum numarul la care se afla hainutele pe care le doreste. daca nu, hainutele devin iar libere.
deci, revin, cu toate ca am fost mai mult decat clara in exprimare :
cine vrea haine, ROG MULT sa scrie PE FORUM numarul hainei din lista pe care am afisat-o. haideti sa ne intelegem, sa cooperam si sa facem totul rapid si frumos !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei