Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 11
danielac spune:
am actualizat listuta!
daca aveti modificari va rog s am-i le trimiteti pe PM sau sa le postati aici!
http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
giuliaelena spune:
Scuze,Kay dar nu am fost acasa zilele astea si nu am vazut mesajul tau.Vreau hainutele nr.1,5,7,9,11,16,19,23.Nu a fost rea intentie
irina constantin
kay spune:
oki, Irina.
sunt 2 produse pe care le doresc si giuliaelena si denicris. acum, sa vedem cui i se potrivesc mai bine.
cati cm, cate kg au copiii vostri? ar fi pacat sa nu i se potriveasca celui la care merg si sa ii fi fost utile altui copil...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
denicris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay oki, Irina. sunt 2 produse pe care le doresc si giuliaelena si denicris. acum, sa vedem cui i se potrivesc mai bine. cati cm, cate kg au copiii vostri? ar fi pacat sa nu i se potriveasca celui la care merg si sa ii fi fost utile altui copil... oana deSOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an Sonia ACTE diferite interventii, diagnostice etc. www.helpsonia.com povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Fetita mea are 12 kg si 90 cm.
kay spune:
deci atat jeansii negrii cat si rochita alba vor merge la denicris, fetitei ei ii vor veni mai bine ! Irina, nu te supara, te rog. daca vrei alege-ti ce mai e pe lista, mai sunt hainute.
scuze, scriu cu Sonia pte ecrkan...
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
giuliaelena spune:
Nu e nici o problema daca se potrivesc mai bine celeilalte fetite.Mai sunt disponibile 6,8,15,21,22?Daca da le-am vrea pe acelea
irina constantin
kay spune:
denicris, nu mai vrei nimic?
daca nu se mai pronunta nimeni, restul merg la giuliaelena !
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
kay spune:
Irina, scuze, n-am inteles din prima ce ziceai tu
te-am adaugat pe listuta si cu celelalte hainute
numai bine
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
monica_dicut spune:
Buna fetele, sunt o proaspata mamica de ingeras nascut mort in 24 august. Ideea este ca am ceva hainute de nou-nascut baietel si mai groase si mai subtirele (se pot purta pe dedesubt), mai am si ceva samponele, biberoane si suzete, servetele umede.
Daca este cineva care are nevoie de aceste lucrusoare le dau din suflet pentru un sufletel mic si amarat.
Cred ca am si ceva pozite aici http://www.flickr.com/photos/23758792@N08/sets/72157604860934401/
E posibil ca acel costumas vernil sa nu mai fie deoarece l-au imbracat pe bebe cu el la inmormantare. Si este la fel de posibil, din cate imi aduc aminte sa mai fie cateva lucrusoare care nu apar in poza.
Astept cererile voastre.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri