Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 8
ariel_7000 spune:
am nascut!!!! avem un nou membru DC!!! ROBERT CRISTIAN, bine ai venit! sa ii bucuri pe mami si pe tati, sa le inseninezi viata! in ultimile minute ale unei zile SFINTE ai aparut in viata lor!!!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
LauraNicole spune:
Felicitari,Alexiuli si bun venit pe lume,micule Robert Cristian!Toate cele bune mamicii,piticului si taticului!
.............................
luny spune:
Bine ai venit, bebe mic, sa fii sanatos si iubit!! Refacere rapioda, Alex!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Qamar spune:
fetele frumoase, n-am mai trecut de mult pe la voi
am si eu ceva hainute de fetita<2 ani (o sa le "contabilizez" azi sa vad exact pt ce varsta sunt, ca le tot adun de cateva luni din ce i-a ramas mic Biei) dar si niste haine de tanti:)), sunt cateva haine de-ale mele care ori mi-au ramas mici (ca mari, nicio sansa), ori trebuie sa renunt la ele pentru ca nu are sens sa le car cu mine over the seas
deci hainele de fetita le caut azi sa vad ce marime
hainele mele au fotst pentru 170cm, marimile sunt M sau 10 (UK)
cryss26buc spune:
felicitari alex sa ti traiasca robert sa va bucurati de el si refacere buna iti doresc si te asteptam cu pozici sa ti vedem minunatia de bebe toate suntem alaturi de voi poop
noe daca ai ceva pt o grasana am o fetita de 6 luni dar arata de 8 ceva gros ne ar prinde bine pooop
Qamar spune:
hello:)
am primit mesajele private
ma duc acu' sa vad exact ce haninute sunt (varsta si dimensiuni) si le pun si pe categorii, groase, subtiri...
Qamar spune:
so:
1. Bluzite cu fermoar: pt 1 an, pt 80 cm, pt 80 cm
2. Pantaloni subtiri: 12/18 luni, 18/24, 12/18, 12, 18 luni
3. Pantaloni trening: pt 1 an, pt 12/18 luni, pt 80 cm
4. Body-uri: majoritatea pt 12/18 luni
5. Pantaloni grosuti: 23 luni, 12/18 luni
6. Bluejeans: 18/24, 23 luni
7. Tshirts/Bluzici: majoritatea pt 12/18 luni
8. Caciulite: 12, 12/18, 12 luni
9. Geaca: bluejeans subtire- 80 cm, groasa: 92 cm
10. Pantaloni scurti: 24, 9, 8, 12 luni
11. Pullover: 74 cm, 80 cm, 18 luni (x3)
anya spune:
Criss, nu pot sa-ti dau pm, scriu aici
Caditele le mai am (nu in Bucuresti, dar le aduc). Pampersii si hamul le-am dat tot aici, pe forum, dar mai gasim noi cate ceva si pt. tine. Mai am colege cu copii. Spune-ne cat are puiul tau (varsta/dimensiuni) si gasim o solutie.