Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 7
mariutza_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pintilei Doamnelor am nevoie de ajutor ap picat in depresie si nu stiu cum sa mai ies simt ca nu mai fac fata m-am tinut tare pana acum da am cedat am nevoie de ajutor de specialitate da nu-mi permit unul cunoaseti vreun dr psiholog prin iasi care sa ma paota ajuta sa trec peste nu mai pot multumesc pintilei |
incearca sa te descarci vorbind aici, cu noi...poate nu te vom ajuta neaparat sa iti revii, dar poate te vom putea ajuta cu un sfat sau macar sa treci mai usor prin asta..
kay spune:
am si eu niste hainute de fetita de dat. marimi 18-24 luni. sa-mi spuneti daca e nevoie. sunt si mai grosute si mai subtirele. rochite, pantalonasi, fustite, bluze etc.
problema e ca mai greu cu transportul, ma anuntati cui si cum sa trimit si in max 2 sapt le trimit, ma deplasez mai greu ca sunt cu Sonia toata ziua.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
intrebare pt cei care se ocupa aici de subiect. daca am primit mai multe mesaje pe PM, cui trimit hainele? cum le impart? ce fac? ca n-am nici cea mai vaga idee despre cum sa le impart, sau cum decid ce ii revinec cui...
va rog, lamuriti-ma.
eu trimit, cu mare drag. dar nu stiu cum se face.
multumesc.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mariutza_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay intrebare pt cei care se ocupa aici de subiect. daca am primit mai multe mesaje pe PM, cui trimit hainele? cum le impart? ce fac? ca n-am nici cea mai vaga idee despre cum sa le impart, sau cum decid ce ii revinec cui... va rog, lamuriti-ma. eu trimit, cu mare drag. dar nu stiu cum se face. multumesc. |
dupa cum considerati ca are fiecare nevoie sau dupa ceea ce va inspira fiecare..cred ca aici numai dv puteti hotari... si daca mai cititi si celelalpe postari si de la celelalte capitole "Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)" va puteti da seama mai bine ..nu stiu...dau o idee
ariel_7000 spune:
tocmai am vb pe mess cu prietenul lui alexiuli si mi-a zis ca ea este la spital si ca e posibil ca bb sa se grabeasca putin...l-am rugat sa ma tina la curent si sa-mi zica evolutia lor. tin pumnii pt mami si pt puiutzul mic! Doamne ajuta sa fie bine!
pintilei, incearca sa postezi la sectiunea de forum legata de psihologie, este o fata psiholog, stiu ca ea mai ajuta cu sfaturi.
uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=69
daca te putem ajuta, macar cu un umar virtual pe care sa plangi, suntem aici
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
luny spune:
daaa, am vorbit cu alexiuli exact cand i s-a rupt apa si nu stia sigur ce se intampla..acum e la spital, acum o ora jumate avea dilatatie 4, deci bebe vineee!! putina galerie nu strica!
Hai Alex, curaj mami!!!
...ups, are deja dilatatie 8 cm!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
hai, alexiuli!!! mai ai atat de putin si il vei avea pe bebe dulce in brate!!! vei fi mamica!!!....mama, ce emotii am!!!
am vb cu prietenul ei iar, e terminat de emotii:))) , hai si pt el o majoreta, sa-i ridicam moralul!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
cryss26buc spune:
alexiuli nasti intr-o zi mare adica noapte sigur vei avea nastere usoara si un bebeloi sanatos si frumos iti tinem si noi pumnii rabda stim ca doare dar trece repede cand ti l da pe bebe in brate te asteptam sa ne povestesti tot....nastere usoara am si eu emotii pt tine iar pt sotul ei rabdare ...si sa incerce sa nu se piarda alexiuli are nevoie de el...
luny spune:
este, ariel? parca retraim momentele din Odiseea noastra!!
Hai, bebe Robert Cristian!!! Hai Alex, nastere usoara!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
hai alexiuli, hai cu nasterea usoara si cu bebe sanatos de nota 10
sa fiti bine si ferice...trece repede si apoi mai vrei unul, pe cuvant!
randunici
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade