Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexiuli spune:

Buna!Ce faceti?Eu vreau sa va povestesc ce am aflat..tocmai am venit de la medic si sunt fericita..am un bebe sanatos,are cam 3 kg,dupa calculele eco 3110 g,totul e in regula,si va fi baietel..Sunt tare fericita..:)Abia astept sa se nasca:)..De acum mi-a zis medicul ca va trebui sa merg mai des la control ca sa vedem exact cand voi naste..am 8 luni fara 2 zile de sarcina,si m-a chemat pe 30 la un control sa vada care e situatia..De acum,sunt mai linistita..Voi ce mai faceti?Nu prea am mai citit nimic postari pe forum..Am vazut ca a scris cineva sa va arat poze cu burtica..v-as da cu mare drag daca as avea,numai ca cele mai recente poze cu mine sunt de la Craciun,o sa fac poze cu bebelusul de acum cand se naste si cu siguranta va voi arata si voua..Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexiuli

Buna!Ce faceti?Eu vreau sa va povestesc ce am aflat..tocmai am venit de la medic si sunt fericita..am un bebe sanatos,are cam 3 kg,dupa calculele eco 3110 g,totul e in regula,si va fi baietel..Sunt tare fericita..:)Abia astept sa se nasca:)..De acum mi-a zis medicul ca va trebui sa merg mai des la control ca sa vedem exact cand voi naste..am 8 luni fara 2 zile de sarcina,si m-a chemat pe 30 la un control sa vada care e situatia..De acum,sunt mai linistita..Voi ce mai faceti?Nu prea am mai citit nimic postari pe forum..Am vazut ca a scris cineva sa va arat poze cu burtica..v-as da cu mare drag daca as avea,numai ca cele mai recente poze cu mine sunt de la Craciun,o sa fac poze cu bebelusul de acum cand se naste si cu siguranta va voi arata si voua..Pupici!

felicitari! asteptam sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evora spune:

Alexiuli, felicitari!
Ma bucur pt tine. Sa te ajute Dumnezeu sa duci sarcina la capat cu bine, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
Am incercat sa dau de tine pe mess, dar esti mereu off. Vroiam sa-ti spun ca eu ajung la sfarsitul saptamanii la Botosani si as vrea sa ne intalnim, sa-ti dau si marsupiul pe care ti l-am promis. Daca vrei si tu, bineinteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

buna!
am cateva hainute pentru nou nascuti(baietel)pentru 0-3luni.unele dintre ele sunt purtate insa unele nici nu au fost imbracate.mai am si un bax de scutece de unica folosinta cel mai mic numar.daca va pot folosi la ceva dati-mi mesaj pm sau la black_moruna@yahoo.com
multa sanatate si sper sa va pot fi de folos.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui moruna

buna!
am cateva hainute pentru nou nascuti(baietel)pentru 0-3luni.unele dintre ele sunt purtate insa unele nici nu au fost imbracate.mai am si un bax de scutece de unica folosinta cel mai mic numar.daca va pot folosi la ceva dati-mi mesaj pm sau la black_moruna@yahoo.com
multa sanatate si sper sa va pot fi de folos.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

v-am trmis un mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pintilei spune:

Doamnelor am nevoie de ajutor ap picat in depresie si nu stiu cum sa mai ies simt ca nu mai fac fata m-am tinut tare pana acum da am cedat am nevoie de ajutor de specialitate da nu-mi permit unul cunoaseti vreun dr psiholog prin iasi care sa ma paota ajuta sa trec peste nu mai pot multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mioarabraila, as vrea sa stiu daca a ajuns pachetul la tine.
ti-as fi trim pm, dar nu functioneaza la tine, cred ca l-ai dezactivat...
celelalte 3 colete au ajuns cu bine.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioarabraila spune:

ti am trimis Pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiuli spune:

Buna tuturor..Evora daca ai drum la Bt,si ai timp sa ne int,cu placere...ma anunti inainte sa vii,ok?Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui pintilei

Doamnelor am nevoie de ajutor ap picat in depresie si nu stiu cum sa mai ies simt ca nu mai fac fata m-am tinut tare pana acum da am cedat am nevoie de ajutor de specialitate da nu-mi permit unul cunoaseti vreun dr psiholog prin iasi care sa ma paota ajuta sa trec peste nu mai pot multumesc

pintilei

Dar ce s-a intamplat? Putem ajuta?

http://tt.lilypie.com/o3y9p3.png

Mergi la inceput