Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Alexiuli cu cea mai mare placere.Numai te rog sa imi dai un PM cu adresa unde sa il trimit.Si sa imi spui daca mai ai nevoie si de altceva,tinand cont ca urmeaza sa nasti.Ce vei avea?Baietel sau fetita?
Mariutza la fel cu mare drag.Sa imi spui adresa ta si daca poti si ce inaltime are fetita ta, si cate kilograme, pentru ca sa ma orientez printre hainute, ca stiu ca fetitele sunt mai micute si poate ii vin si lucrusoare mai mici de 1 an si 9 luni.
Fetelor, eu azi am facut ordine printre lucrusoare asa cum ama zis si am mai gasit:un centru de joaca(asta merge cand e mic de tot bebele si nu merge de-a busilea), un sistem din ala de auzit bebitul din camera lui in camera ta...fireste ca are un nume,dar nu imi vine acum, un port bebe foarte frumos si hainutele de care va ziceam care acopera in mare parte toate etapele, de la nou nascut pana la aproape doi ani, sa zic asa.Sa imi spuneti ce va mai intereseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioarabraila spune:

buna sarilla,Vam trimis ieri un mesaj privat.L ati primit?

Mergi la inceput

Uff..stati ca eu am intrat direct pe forum si apoi am citit mesajele private.Asa..recapituland DUPA ce am citit mesajele, situatia sta in felul urmator.O sa incerc sa impart hainute la mamicile ce mi-au scris , am gasit stapan si pentru cadita si pentru carucior, mai ramane centrul de joaca si baby phone-ul(na, ca mi-am adus aminte :)) si bineinteles, pe masura ce hainutele astea ii raman mici lui Razvan, si ele vor pleca spre noi mici stapani.
Hai ca acum ma mai uit o data la mesajele voastre sa vad cum impart hainutele si restul la toata lumea.
Va pup!

Mergi la inceput

A! Am o rugaminte si pentru mamicile ce mi-au dat PM...vreau adresele voastre si dimensiunile bebicilor, astfel incat sa stiu si eu cum si unde sa impart hainutele.Multumesc.Pana acum sunt 7 destinatii, si sper sa reusesc saptamana viitoare sa trimit spre voi deja.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui SARILLA

A! Am o rugaminte si pentru mamicile ce mi-au dat PM...vreau adresele voastre si dimensiunile bebicilor, astfel incat sa stiu si eu cum si unde sa impart hainutele.Multumesc.Pana acum sunt 7 destinatii, si sper sa reusesc saptamana viitoare sa trimit spre voi deja.
Va pup!

fetita mea are 85cm inaltime.e slabuta, a slabit mult in ultima vreme. mi-ar placea sa ne dati centrul de activitati pt ca noi avem pe jos numai gresie si fetita sta mai mult pe jos cand se joaca. iar pt baby-phone stiu pe cineva care are un bebe de 3luni si caruia i-ar folosi insa nu au acces la internet. daca vreti sa il dati i-l dau eu si bineinteles ca va sti de la cine il primeste. iar pentru nou nascuti daca v-au ramas ceva, eu in decembrie nasc, si de la fetita nu mai am nimic ramas hainute mici, pt ca le-am daruit la randul nostru. adresa este STR MARASESTI NR 5 LOC DOROHOI JUD BOTOSANI PT ILICA RAMONA GABRIELA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiuli spune:

Buna fetelor.Ce mai faceti?Sarilla ti-am trimis pm cu adresa si numele meu,multumesc mult ca ma ajuti.Cred ca nu poti sa iti dai seama ce mult conteaza pt mine ajutorul primit de la mamicile cu suflet mare...Poate daca vrei imi dai si mie un id de mess ca sa tinem legatura pe mess,sa mai povestim..Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Fetelor,mi-am amintit ceva..va rog sa imi ziceti si mie ce am nevoie pt maternitate sa imi iau la mine,ca nu stiu..Si pt bebe la fel..Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Alexiuli ti-au placut hainutele?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Buna luny:)Sigur ca mi-au placut hainutele,iti multumesc mult..ti-am zis si pe mess ca imi sunt de mare folos..Imi place costumasul alb de mor:)Abia astept sa il vad pe bebe imbrac cu el..Maine merg la eco,si iti pov pe mess ce am aflat..Pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

abia astept vestile bune!!! poate ne arati si noua ceva poze cu burtica, daca ai:))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput