Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariutza_mea

Sunt o mama singura de 21 de ani, am o fetita de 1 an si 9 luni, iar acum sunt insarcinata in 5 luni cu al doilea copil, pe care nu am vrut sa il pastrez, dar din motive de sanatate, nu mi s-a permis sa fac intrerupere de sarcina si mi s-a recomandat sa il nasc si sa il dau spre adoptie, ceea ce am de gand sa si fac, din motive materiale. Acum am ramas fara servici si pana voi naste bineinteles ca nu ma pot angaja. Singura sursa de venit este alocatia fetei care in curand va ramane de 40ron si alocatia monoparentala care nu am mai primit-o de 2 luni, cu toate ca am toate actele in regula. Va rog mult sa ma ajutati macar cu cateva hainute pentru fata...vine frigul si nu am mai nimic gros nici incaltamintea nu ii mai vine..Sunt disperata! Nu mai am bani sa-mi platesc chiria, nu mai am cu ce sa cumpar mancare pentru copil, sunt restantiera la o serie de palti si cel mai curand voi castiga niste bani abia in luna noiembrie. In plus sunt studenta in anul doi la facultatea de Managament Financiar Bancar, sau cel [utin ar fi trebuit sa fiu, pentru ca daca nu achit taxa de reinscriere si prima rata la facultate nu imi voi putea continua studiile..am probleme cu dintii, trebuie sa imi pun doi dinti in fata am pus stifturile dar imi trebuiesc 200 ron sa imi pun dintii...nu mai stiu ce sa fac, unde sa apelez...Orice donatie, sponsorizare, mecenat sau alta forma de ajutor mi-ar fi de folos. Ofer la schimb diferite variante de prestari servicii, acolo unde nu exista posibilitatea ca prin activitati umanitare donatorul sa beneficieze de facilitati fiscale. Cu mii de multumiri... Ramona

pt noi nu se gaseste nimic? va rugam mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mariutza, eu am cam dat tot ce am avut...dar iti voi pastra daca vrei pt bebe ce va sosi, de la teo al meu...voi avea hainute de la 6 luni in sus, caci restul am dat tot! sa vad ce-mi mai da o prietena de la fetita ei mai mare...daca-mi va da, ca asa mi-a promis. le impart si luam legatura. acum depinde de prietena mea daca se va tine de promisiune sau ba...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

ariel multumesc te sun cand pot trece ai mei pe la tine nu prea am mai avut timp sa intru pe calc ca ti am zis am fost la doct cu rebe si am fost chiauna dar m am linistit acum e totul ok vb pe mess daca poti intra ai mebo ? ca daia ti se blocheaza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiuli spune:

Mariutza,da-mi un id de mess ca sa vb,ca tot suntem aproape,tu in Dh,eu in Bt:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexiuli

Mariutza,da-mi un id de mess ca sa vb,ca tot suntem aproape,tu in Dh,eu in Bt:)

gazutza29 cu cea mai mare placere astept sa vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna! Nu stiu exact cum trebuie sa procedez, daca trebuie sa ma adresez cuiva anume sau sa scriu pur si simplu aici, dar vroiam si eu sa contribui cu ce pot, si anume hainute de baietel, un carucior, un suport cu cadita pentru bebelusi si ce mai apare pe parcurs.Baiatul meu are 2 ani si 3 luni, si am multe hainute bune ramase, astfel incat as putea incepe prin a le da pe astea, si pe masura ce ii mai raman mici, pe cele pe care nu le mai poarta.Nu as putea acum sa enumar exact ce am, dar sunt multe, si pantalonasi,si bluzite,si gecute,si incaltari,destule cat sa ajute,sper, un alt baietel sau poate chiar mai multi.
Va multumesc si astept indrumare,si intre timp eu o sa le pregatesc sa stiu mai exact cu ce pot fi de ajutor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SARILLA

Buna! Nu stiu exact cum trebuie sa procedez, daca trebuie sa ma adresez cuiva anume sau sa scriu pur si simplu aici, dar vroiam si eu sa contribui cu ce pot, si anume hainute de baietel, un carucior, un suport cu cadita pentru bebelusi si ce mai apare pe parcurs.Baiatul meu are 2 ani si 3 luni, si am multe hainute bune ramase, astfel incat as putea incepe prin a le da pe astea, si pe masura ce ii mai raman mici, pe cele pe care nu le mai poarta.Nu as putea acum sa enumar exact ce am, dar sunt multe, si pantalonasi,si bluzite,si gecute,si incaltari,destule cat sa ajute,sper, un alt baietel sau poate chiar mai multi.
Va multumesc si astept indrumare,si intre timp eu o sa le pregatesc sa stiu mai exact cu ce pot fi de ajutor.

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

You don’t need eyes to see, you need vision.

in legatura cu hainutele..eu am o fetita de 1 an si 9 luni. traversam o criza financiara si nu imi permit sa ii cumpar haine fetitei nici macar de la second hand. nu conteaza ca sunt de baietel..daca vreti sa ni le dati le primim cu mare drag deoarece fetitei mele i-au ramas cam toate scurte..si adidasii o strang..va rugam daca nu va suparati si vreti..ne puteti da noua? eu acum sunt insarcinata cu al doilea copil si acum cateva luni am ramas fara servici, si de aceea o ducem greu cu banii.va multumim chiar daca ne ajutati chiar daca nu

Mergi la inceput

Buna sarilla..am vazut ce ai scris,as avea mare nevoie de carucior macar..sunt insarcinata in 36 de saptamani,in curand voi naste si nu am posibilitati financiare ca sa cumpar ce trebuie pt copil,cu atat mai mult sa cumpar un carut..daca ma poti ajuta,ti-as fi recunoscatoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

alexiuli, am vb cu cumnatul meu si va merge in bt peste 2 sapt.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Mariutza sa imi dai add:)..Id-ul meu este alexiuli14 si vb pe mess:)
Ariel,am primit offline-ul si am citit si pe forum mesajul..inca o data multumesc frumos,si te anunt cand iau pachetul:)Pe mess nu am reusit sa te prind niciodata ca sa vb,poate de acum voi avea mai mult noroc.Pupic

Mergi la inceput