Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 36
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ddeiutzz anca, am luat azi pachetul, combinezonul e mult mai dragalas ca in poza, e foarte frumos. Multumim mult de tot si pt body-uri :) Daca va pot fi de folos cumva, sa-mi spuneti. |
ma bucur ca iti place
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
cryss26buc spune:
citat din mesajul lui floricfs buna tuturor!in cazul in care cineva are hainute si articole utile pentru o fetita de 3 luni le-as primi cu mare drag!eu sunt o mamica de 22 de ani din bucuresti!eu pot oferi o cutie de milumil 1 (fetita mea papa nan1) este desfacuta doar hartia de carton laptele este sigilat!si mai am 2 creme de garmastan care sunt folosite doar un pic!biberoane primii pasi!deacamdata c-am atat!cand mai gasesc ceva va anunt!ce am mai avut le-am dat deja!sanatate multa va doresc! |
Eu am cateva hainute de la fetita mea si un port bebe folosite dar in stare buna daca le vrei sa mi zici si vedem cum ti le pot da
Si daca mai este cineva care are nevoie de hainute de baietel 1-3 luni am si din acestea dar sa fie din buc
ddeiutzz spune:
citat din mesajul lui ddeiutzz are cineva niste aparatori pt patut? |
am rezolvat....i-am facut dintr-o plapuma pe care nu o mai foloseam ;)
_Ralu_ spune:
carutul a ajuns la criss26buc, pt baietelul de 6 luni.
va pup, si revin.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
cryss26buc spune:
Multumesc in numele ei pt raluca si diana care l au ajutat pe acet baietel fara mamica maine vor ajunge la bunica lui 2 carucioare un patut mai multe hainute si jucarii are carucior si pt pana la 1 an si unul pana la 2-3 va multumesc mult ca ati fost atata de dragute pe diana am cunoscut o personal si am numai cuvinte de laudape raluca din pacate nu am putut sa o cunosc dar stiu ca are si ea un suflet mare va tin la curent cu evolutia bebelului poate reuseste mama sa i faca si ceva pozici sa l vedeti
am uitat are si scaun de masa pe ala i l am cumparat de la o fata de pe acest sait
cryss26buc spune:
floricfs astept sa mi spui daca te interseaza lucrusoarele am si de nou nascut baietel cateva pt tine insa am de la 3 luni in sus de fetita si un portbebe
didi spune:
Buna seara, mamici!
Am strans de la fiul meu haine si incalataminte care ia-u ramas mici (haine purtate destul de putin caci el creste repede). Sunt pt. cca 5-6 ani. Vreau sa le donez dar nu stiu unde si cum sa fac. Inainte vreme le duceam la tara, dar am constatat ca le foloseau la spalat pe jos si... nu vreau sa-mi bat joc de ele.
Va rog sa ma jutati si sa-mi spuneti cum le dau.
Multumesc,
Mondor spune:
Am fi vrut noi lucrurile pentru baietelul meu de 4 ani...e mai dezvoltat...am vrut sa pun poze dar nu reusesc...mai exersam inca, in limita timpului...
Am trimis si eu pm pt didi, dar cred ca prea tarziu...era asta noapte pe la 12...ca am venit cu fata in bucatarie (aici am calculatorul) ca tare mai plangea cu dintisorii .....a aparut , primul pe gingia de sus
Numai bine!!!
mondor
Mondor spune:
ddeiutz draga mea, te urmaresc de ceva timp pe ascuns asa.... esti o mamica asa tanara, si apreciez cate eforturi faci pentru ca la bebe-ul tau sa-i fie mai bine....intre timp ai devenit si inventiva, faza cu aparatorile pentru pat gasesti solutii pe timp de criza ......Bravo!!!
Sper sa te bucuri de hainutele ce le-ai primit, imi dau seama cat de utile iti sunt si felicitari mamicilor care te-au ajutat!!!
Sa auzim numai de bine!!!
mondor