Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 37
Mondor spune:
Am postat ceva mai in urma ...ca mi-ar fi util un premergator, daca are cineva, va rog sa ma ajute!!!
Acolo am scris si de hainute...mai subtiri daca are cineva pentru fetita.......Vreau sa va povestesc, ca nu mi-a venit sa cred....am primit pm de la o mamica, care probabil a dorit sa ramana anonima si sa respectam chestia asta, care, culmea, nu avea hainute folosite, dar vazand ceea ce am scris a vrut sa ofere un zambet pe chipul copiilor mei!!! Si a cumparat, atat pentru fetita, cat si pentru baietel hainute, nou noute, alaturi de cereale, calgel pt cea mica, dulciuri pentru baietelul care tocmai ce implinea 4 ani!!! Spune-ti voi daca puterea lui D-zeu nu e mare, si a venit al doilea inger in familia noastra, care exact la ziua baiatului a vrut sa ne spuna.....viata e frumoasa!
Prima data mi s-a intamplat la craciun, cand primul inger mi-a trimis carutul...si-i port un suflet cele mai calde ganduri ala a fost cel mai frumos cadou de craciun....si acum la 4 ani ai baietelului, cel de al doilea inger ...nu am cuvinte sa va spun ceea ce simt
Va doresc numai bine !!!
mondor
ddeiutzz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mondor ddeiutz draga mea, te urmaresc de ceva timp pe ascuns asa.... esti o mamica asa tanara, si apreciez cate eforturi faci pentru ca la bebe-ul tau sa-i fie mai bine....intre timp ai devenit si inventiva, faza cu aparatorile pentru pat gasesti solutii pe timp de criza ......Bravo!!! Sper sa te bucuri de hainutele ce le-ai primit, imi dau seama cat de utile iti sunt si felicitari mamicilor care te-au ajutat!!! Sa auzim numai de bine!!! mondor |
Iti multumesc
Nici cu tine nu mi-e rusine . Si tu esti o mamica tare iubitoare, din cate se vede.
Am citit ultimul tau post si m-am bucurat si eu de bucuria ta.
Te pup...ai grija de copilasi.
Mondor spune:
Imi permit, sa postez acum ..... despre cazul unei mamici de fetita, pe care am cunoscut-o, uitandu-ma dupa premergator...(cat costa)..... am gasit anuntul ei, ca vinde premergator si vorbesc cu ea pe mess dinainte de sarbatorile de iarna....am vazut ca vinde si hainute, si azi , vorbind cu ea, am aflat..... ca ei reusesc sa supravituiasca trei persoane din 800 lei si 40 alocatia fetitei de 2 ani si o luna......e posibil? Acum iarna cu intretinerea cat jumatate din salar ....nu prea pot sa-mi explic.....
Mi-am permis sa postez in numele ei, bineinteles, ea fiind de acord, am inteles, ca nu prea poate sa scrie, ca fetita ei vrea mai mult in brate... Daca poate cineva sa-i ofere hainute, incaltaminte, ramase de la copii, va rog s-o ajutati, sa iasa si ea din iarna, ca dupa aia, sper eu, ca lucrurile vor fi mai usoare si pentru ea, cand se v-a duce la servici.
Este inscrisa pe forum cu numele, dumitruanca sau are id de mess deliad45 daca cineva are hainute de fetita 2-2,5 ani si vrea sa i le ofere....vorbiti mai departe cu ea.
Eu cu atat am putut sa o ajut, dar poate aici pe forum o sa fie cineva care sa poata sa faca mai mult pentru ea si fetia ei!
Sper sa auzim numai de bine!
Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau ca mi-am permis...dar pe mine chiar m-a impresionat!!!
mondor
mariutza_mea spune:
citat din mesajul lui Mondor Imi permit, sa postez acum ..... despre cazul unei mamici de fetita, pe care am cunoscut-o, uitandu-ma dupa premergator...(cat costa)..... am gasit anuntul ei, ca vinde premergator si vorbesc cu ea pe mess dinainte de sarbatorile de iarna....am vazut ca vinde si hainute, si azi , vorbind cu ea, am aflat..... ca ei reusesc sa supravituiasca trei persoane din 800 lei si 40 alocatia fetitei de 2 ani si o luna......e posibil? Acum iarna cu intretinerea cat jumatate din salar ....nu prea pot sa-mi explic..... Mi-am permis sa postez in numele ei, bineinteles, ea fiind de acord, am inteles, ca nu prea poate sa scrie, ca fetita ei vrea mai mult in brate... Daca poate cineva sa-i ofere hainute, incaltaminte, ramase de la copii, va rog s-o ajutati, sa iasa si ea din iarna, ca dupa aia, sper eu, ca lucrurile vor fi mai usoare si pentru ea, cand se v-a duce la servici. Este inscrisa pe forum cu numele, dumitruanca sau are id de mess deliad45 daca cineva are hainute de fetita 2-2,5 ani si vrea sa i le ofere....vorbiti mai departe cu ea. Eu cu atat am putut sa o ajut, dar poate aici pe forum o sa fie cineva care sa poata sa faca mai mult pentru ea si fetia ei! Sper sa auzim numai de bine! Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau ca mi-am permis...dar pe mine chiar m-a impresionat!!! mondor |
e o teapa..imi permit sa va citez unele discutii despre ea... "buna fetelor..
pacat ca tre sa ajung aici..sa trec si numele ,,prietenei,, mele DUMITRU ANCUTA..... AM FOST CAT DE RABDATOARE AM PUTUT DAR AU TRECUT CHIAR LUNI SI BANII..NU CRED SA I MAI VAD...NU MI RASPUNDE LA TEL...SAU.. DACA RASPUNDE VREODATA...MA DUCE CU ZAHARELUL.....pacat..pt ca vroia sa fim prietene..dar sti ti cum e ..FRATE FRATE DAR BRANZA E PE BANI....SUMA DATORATA 115 RON...( DESTUL )
"
"alina..este vb despre acest anunt si despre aceeasi persoana..
m-a contactat pe mess..nu stiu de unde are id..si pur si simplu mi-a cerut poze cu familia..la inceput am crezut ca e de pe forum si vrea sa vb..apoi pur si simplu cu tupeu..mi-a cerut jucarii hainute fara bani citez" eu am bani si sa dau si la altii"..initial am crezut-o si chiar ii facusem colet..cu mai multe..apoi din intamplare pe acel site "despre copii" am dat de anunturile ei..nu 1 ci vreo 3 are...cum ca are la vanzare si etc etc..
deci..
mie mi se pare suspicioasa persoana.."
"&eu am o povestioara suspecta despre deliad45...La fel ca tine,alex2006,am fost contactata de ea pe mess.Nu m-a mirat asta,caci id-ul meu e la vedere in toate anunturile ce le am postate.La fel,dupa schimburi de replici amicale,vizualizari de poze de la nunta,botez,etc,mi-a cerut cu tupeu hainute,jucarii&chiar carucior pt.o familie nevoiasa din localitatea sa,cu multi copii,fetita mezina fiind cu vreo doua luni m.micuta decat fiica mea.Chiar am vrut sa cred povestea&am facut&eu un pachetel cu ce am putut(prea multe hainute nu am avut de unde,fiind aceasta diferenta atat de mica intre fetite)pe care l-am trimis,dupa f.multe insistente.Eram chiar ocupata in acea perioada&desi doream sa fac un bine,asta era cam ultima mea grija.L-am trimis cam in lehamite,nu prea m.aveam senzatia ca fac un dar cuiva,ci ca sunt SOMATA sa o fac...
Dupa,treaba a inceput sa nu-mi miroase tocmai bine.&Ancuta asta avea lucrusoare la vazare.Atunci de ce nu ajuta respectiva familie cu hainutele ramase mici de la fetita sa?Am suspectat-o de ceva f.urat,m.ales ca,desi cu pravalioara virtuala,statea m.mereu invisible.Cum isi vindea atunci marfa?Dar neavand vreo dovada anume,nu am putut spune ce cred.Poate totusi e nevinovata,nu?Imi place in continuare sa cred asta.
Eu insa am sters-o din lista mea de messenger,caci ma aborda tam-nesam,chiar daca statutul meu era busy&chiar dak ii explicam ca pur&simplu nu pot vorbi."
"mie nu mi-a cerut hainute pt o familie nevoiasa..ci pt ea..la fel mi-a dat poze d ela botez fetitei care dupa spusele ei are 2 ani..( al meu bebe are 2 ani si 2 luni si mai ales baiat)..i-am explicat ca mare lucru nu ma pt fetite..nici chiar jucarii si a insistat....ca orice e bine venit la fetita ei..ca traieste dintr-un singur salariu....etc etc..ca e sarmana..
deci..acum vad ca exista 2 variante..una ..cere pt o " familie nevoiasa" si doi..cere pt ea si familia ei..
asadar fiecare sa i-a aceasta poveste ca atare.."
"Si eu am discutat intr-o vreme cu deliad45,acelasi scenariu-ma apeleaza,apreciaza ca am lucruri frumoase la vanzare ,apoi ma someaza(m-am simtit la fel ca Petra Ana ) sa donez din ele unui camin de copii din localitatea ei,insa cand am cerut adresa caminului si eventual un nr de tel,mi-a spus sa expediez pe adresa ei,ca personalul de acolo fura de rupe si ca le va livra ea personal,dupa ce ajung lucrurile la destinatie(la adresa ei).In momentul acela m-am gandit ca e ceva putred la mijloc,pt ca ,la o adica,personalul de acolo ar putea fura lucrurile si dupa ce le duce ea la camin,ca doar nu va sta ea de paza acolo...
Sigur ca nu am scapat nici eu de episoadele cu schimbul de poze,ba chiar la o faza am si ras in sinea mea,cand,aratandu-mi o fotografie cu ei,m-a asigurat de mai multe ori ca nu-s tigani,ca au pielea alba( ),"se vede in poze,nu?!nu?!..." Nu sunt tigani,e drept,dar au un caracter mai infect decat al celor mai depravati oameni(nu spun tigani,pt ca am intalnit intre ei multi oameni de caracter...).
Dupa ce m-a mai agasat de cateva ori cu replici de genul "ai facut pachetul? " cand ii spusesem clar ca am putina treaba la comp si prefer sa muncesc in liniste,iar ea mi-a replicat un "credeam ca suntem prietene..." (de unde oare o fi inteles asta?! ),am onorat-o cu un click pe butonasul "ignore",onoare pe care o pastreaza pana in zilele noastre. Lucru cu care ar trebui sa o onorati si dvs,dragi mamici,pt ca merita... "
"offffffff
si eu am avut o altercatie cu doamna deliad45
tot la fel a intrat in lista mea lund de pe nu stiu unde id-ul meu,la fel mia cerut atunci cun carut pentru o fina dea ei sau cam asa ceva,dar minteam mea agera a dat cautare pe gogle si am gasit ca avea anunturi postate
ca vinde si ea hainute,i-am atras atentia ca am vazut si mimi zice,ca a ajutat si ea cat a putut dar are si ea nevoie de bani,si binenteles ca am refuzato frumos
apoi se baga asa ca vaca in targ in seama cu mine foarte insisten,in perioada aia vb si cu jullia care tot la fel mia zis ca a vb cu ea si ii cerea haine si nu mai stiu ce si nu scapam de ea,mereu ma punea sa caut pe internet nu stiu ce anuturi,sa poata vinde ce are,pur si simplu nu scapam de ea parca era un scai ce se tinea dupe mine..
zilele trecute,cum multe stiti ca este virusul asta cu voteaza,vam stresat pe multe dintre voi,si pe calea asta va poop si va multumesc ca nu va-ti luat de mine iulia si denisa
ca defiecare data dau in toata lista mea sa voteze,cica se baga sotul deliei in seama cu mine,am incercat sa-i explic despre ce este vb,apoi a inceput sa ma faca ca la usa cortului cu oua si otet,imi pare foarte rau ca nu le mai am in arhiv,sincer va-ti fi minunat de asa oameni"
"Buna Mamici!
"Uite ca am avut surpriza sa descopar si eu cine este aceasta delia 45. La fel ca voi am patit si eu. Imi spunea sa fim prietene ca ea nu are pe nimeni. Apoi ma tot agasa cu mesaje. I-am raspuns la inceput dar treaba cu cersitul m-a scos si pe mine din minti. Si mie mi-a cerut hainute, dar nu am cazut in plasa ei tocmai pentru ca am gasit anuntul cum ca vinde si ea haine. Chestia asta m-a scos din minti. DAca esti o persoana asa de marinimoasa, le dai pomana si pe ale tale, nu? Spunea ca sunt pentru o finuta a ei..aiurea. NU i-am dat si de atunci am incercat sa o evit! Cred ca are o problema delia 45. Sincer!
"
didi spune:
Fetelor, prima mama care mi-a trimis msj a fost mioarabraila. Pe urma au tot venit mesaje. Imi cer mii de scuze, dar mi-e greu sa trimit colete in tara (am rugaminti din constanta, vaslui, botosani, arad, braila, etc.). Am apucat sa-i promit mioarei ca i le trimit. Mondor, cu prima ocazie cand mai strang, iti promit ca-ti trimit si tie (si tuturor, daca as putea).
Inca o data imi pare rau ca nu pot sa ajut pe toate mamicile.
Multa sanatate
Mondor spune:
Imi pare rau ca m-am bagat in asa ceva, eu inca sunt prea naiva pentru zilele astea....
Dragi mamici nu va suparati pe mine dar am luat o mica teapa din cate se pare!!!!
Exista un D-zeu si mai devreme sau mai tarziu.... face ordine in toate!
Cat priveste hainutele, sunt altii care au mult mai mare nevoie decat noi, v-am povestit ca noi am primit deja... cei la care merg sper sa le fie utile...si sa se foloseasca cu drag de ele!
Multa sanatate si numai bine!!!
mondor
ddeiutzz spune:
citat din mesajul lui Mondor Imi pare rau ca m-am bagat in asa ceva, eu inca sunt prea naiva pentru zilele astea.... Dragi mamici nu va suparati pe mine dar am luat o mica teapa din cate se pare!!!! Exista un D-zeu si mai devreme sau mai tarziu.... face ordine in toate! Cat priveste hainutele, sunt altii care au mult mai mare nevoie decat noi, v-am povestit ca noi am primit deja... cei la care merg sper sa le fie utile...si sa se foloseasca cu drag de ele! Multa sanatate si numai bine!!! mondor |
O putea pati oricine...bine ca s-a aflat!
ddeiutzz spune:
Daca nu va suparati, mai am o rugaminte...
Poate aveti ceva incaltari pt un baiat de 8 ani (marimea 32-33), sau rechizite scolare...E un baiat la care tin eu tare mult...am vrut sa-l infiez in urma cu 3 ani, dar nu s-a putut.
Si am o cumnata(cea mai buna prietena a mea) care are un baietel de 1 an si 10 luni si o fetita de 4 luni...daca o puteti ajuta cu ceva, v-as fi foarte recunoscatoare.Nu are nici patut, nici carut, am mai scris o data despre ea aici. Ea o duce mult mai rau decat mine.
Va multumesc!
dumitruanca spune:
nu o mai ajutati pe MONDIOR are din ce trai are sotul ei salariu de 20mil nu cred ca este asa saraca sa ia haine de la donati.RUSINE SA-I FIE CA ARE BANI.SI LA TOATE FETELE CARE MA CONDAMNA CA AM LUAT DE LA DONATI SI PE URMA LE VAD NU ESTE ADEVARAT EU NICI NU STIU CE A FOST IN ACELE COLETE.RUSINE SA VA FIE CA VB URAT DESPRE MINE EU CARE AM VRUT SA AJUT O FAM SARACA HAPSANELOR