Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Multumim, ancadragoman. Te anunt imediat ce primesc avizul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

fetelor la mama la serv este o femeie de serv care are o fata handicapata psihic care a fugit de acasa si cand a revenit era gravida a nascut anul trecut si nu o intereseaza de bebe este un baietel sanatos si frumos care are acum 6 luni si femeia de serv sa ocupat de toate demersurile sa l adopte nu a vrut sa l lase in orfelinat si il creste ea si nu mai face fata cu banii si eu am mai ajutat o cu hainute de la rebeca mea dar mai mult nu pot..are mare nevoie de un patut si un carucior ea sta la curte in ilfov si nu are cum sa l lase pe baietel singur nicaieri deaia e musai sa aiba un patut indiferent de care daca aveti posibilitatea sa o ajutati si sunteti din bucuresti va rog sa o faceti si cu orice alceva puteti nu are nimic pt el ...sper sa nu va suparati pe mine dar mama ma rugat sa o ajut stiind ca vb pe acest sait unde sunt multe fete cu inima mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

unde anume in ilfov sta doamna?
eu as avea un carut sport, dar din cauza ca i s-a rupt o clema, nu mai sta decat in pozitia culcat...ma rog, mai sta si ridicat, dar sa nu fie f mare greutate (spatarul este sustinut de doua cleme din care una s-a rupt).
as avea si ceva hainute, mai ales de primavara, care cred ca o sa-i vina baiatului la vremea respectiva.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

are cineva niste aparatori pt patut?

Mergi la inceput

cred ca ar trebui deschis un nou topic...se incarca fff greu pagina

Mergi la inceput

anca, am primit avizul, mergem maine sa-l ridicam!
Abia astept ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Am eu patut cu saltea cu tot si un carucior sport, in stare buna. Doar ca n-am masina si nu pot ajunge in Ilfov. Daca are cineva drum acolo poate ne intalnim sa-i dau si patutul si caruciorul.

Diana si Mircea (2.01.2004)

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

anca, am luat azi pachetul, combinezonul e mult mai dragalas ca in poza, e foarte frumos. Multumim mult de tot si pt body-uri :) Daca va pot fi de folos cumva, sa-mi spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

Diana ti am trim un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricfs spune:

buna tuturor!in cazul in care cineva are hainute si articole utile pentru o fetita de 3 luni le-as primi cu mare drag!eu sunt o mamica de 22 de ani din bucuresti!eu pot oferi o cutie de milumil 1 (fetita mea papa nan1) este desfacuta doar hartia de carton laptele este sigilat!si mai am 2 creme de garmastan care sunt folosite doar un pic!biberoane primii pasi!deacamdata c-am atat!cand mai gasesc ceva va anunt!ce am mai avut le-am dat deja!sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput