Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Buna,

Am si eu hainute pentru fetita. Hainele sunt cam intre 9 luni si 1 an jumatate. Unele merg in aproximativ orice sezon (ex. pijamale, ciorapei lungi si scurti, body-uri).

Am si cateva body-uri pentru copil de 3 luni.

Mai am un ham roz si o geaca grosuta pentru copil de 3 ani. Geaca este albastra dar are o fetita pe spate deci nu stiu daca merge pentru baietel. Este neimbracata si spalata (la spalat au aparut niste pete cred ca din captuseala dar este posibil sa iasa la un nou spalat.

As prefera pe cineva din Bucuresti pentru ca nu am timp sa expediez colete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

val ai pm de la mine ne intereseaza hainutele si hamul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

ddeiuttz sa imi mai dai odata adresa ta ,dar completa te rog ca nu a vrut la posta sa imi ia pachetul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Ti-am trimis pm. Asa avem noi adresa aici, nu exista bloc nr. nu-stiu-cat.
Poop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

Am avea nevoie de un premergator,va rugam sa ni-l cedati noua daca nu va mai este util, pentru ca am inceput sa facem cativa pasi si ne ridicam singura in picioare daca ne tinem de ceva!!! Avem 8 luni si 2 saptamani, suntem in Arad si am postat aici pt ca tot aici o mamica ne-a ajutat inainte de Craciun cu un carut
Ne-ar fi de ajutor si ceva hainute mai subtiri, ca mai grosute avem ramase de la fratior..... si avem si noi adunate hainutele pana in 7 luni si vrem sa le dam cuiva pe aproape...chiar si in timisoara daca stiti pe cineva care sa aiba intr-adevar nevoie (spun asta pt ca nu sunt nici de "firma" si multe sunt la a doua utilizare..ca am crescut si baiatul cu ele!!! dar sunt curate). Nu ne permitem sa platim coletul ca sa trimitem prin tara...chiar de as vrea sa ajut si eu, cu atat cat pot...e greu! si multe mamici care posteaza aici stiu prea bine, despre ce vorbesc.....
In cazul nostru, ne angajam sa platim noi taxele postale....dar asta doar la inceput de luna, ca deja in a doua jumatate, facem eforturi sa supravietuim pana la urmatorul salar a lui tati e trist dar asta se intampla in Romania cand vrei sa cresti doi copii ...din care unul are o alocatie de 40 lei si celalalt 200 lei pana la 2 ani!! Si scriu asta nu pentru ca as vrea sa sensibilizez pe cineva....dar aici pe forum mai reusesc si eu sa mai comunic, sa-mi mai spun offul intre micile pauze oferite de copii Multa sanatate si numai bine!!!

mondor

Mergi la inceput

AdiS, ne-a venit avizul, maine mergem dupa pachet! Va anunt dupa ce il ridic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Buna,

am si eu cateva hainute de bebelus (0-2 luni) pe care le-as da cu mare drag cuiva care are nevoie de ele. Toate sunt spalate si unele sunt noi. Este si o salopeta groasa (cosmonaut), de iarna, culoare crem, f frumoasa, noua, spalata. Daca stiti pe cineva care are nevoie va rog sa-mi spuneti.

Multumesc

Editez acest mesaj pt a spune ca hainutele au fost solicitate si le voi trimite in curand. Voi reveni atunci cand vom avea un nou stoc. Pupici tuturor
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

AdiS, am ridicat azi pachetul. Vai, cat sunt de frumoase hainutele!!! Multumim foarte mult! Sa va ajute Dumnezeu in tot ceea ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Buna,

am si eu cateva hainute de bebelus (0-2 luni) pe care le-as da cu mare drag cuiva care are nevoie de ele. Toate sunt spalate si unele sunt noi. Este si o salopeta groasa (cosmonaut), de iarna, culoare crem, f frumoasa, noua, spalata. Daca stiti pe cineva care are nevoie va rog sa-mi spuneti.

Multumesc

Editez acest mesaj pt a spune ca hainutele au fost solicitate si le voi trimite in curand. Voi reveni atunci cand vom avea un nou stoc. Pupici tuturor
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Ca sa nu existe dubii,eu am solicitat hainutele pentru bebei de pe lista mea,lista pe care o cunoasteti toate/toti .

Am de dat cojocel crem pentru fetita de 10-11 ani(poate fi si mai mica pentru ca i l-am cumparat fie-mii cand avea 9 ani si ii intorceam manecile),pantalon reiat negru pentru aceeasi varsta si as mai gasi cate ceva dar problema e ca acum nu pot sa le trimit in alta localitate din motive personale(husbandu din dotare cu figuri in cap).Lucrurile sunt in stare foarte buna.
As mai putea sa le transport in BUcuresti pe data de 4 februarie si sa ma intalnesc cu cate cineva sa le dau dar pana atunci n-am sanse.

.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

ddeiutzz am pus luni pachetul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput