Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nona mersi mult.
ddeiuttz astept adresa ta pe PM sa trimit pachetul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Anca, ti-am trimis pm. Sa-mi spui daca l-ai primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roel spune:

Pentru mamaicapaulei,

te rog contacteaza-ma la rodish@gmx.net. Am cateva hainutze groase marimea 62-68 (lungimea copilului in cm, sunt luate din Germania si asa sunt acolo marimile), sper sa se potriveasca la 3 luni, fetita mea le-a purtat pe la 6-7 luni, dar ea a fost tare micutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Avand in vedere ca pishcotzica mea de aproape 8 luni tocmai incepe sa creasca accelerat, avem dulapurile pline cu hainutze de fetita si neutre (eu am refuzat sa ii cumpar hainutze roz, din acelea avem doar primite cadou, in rest are toate culorile imaginabile) pentru varste 2-7 luni. Marimile 56,64,68 pe care ne oferim sa el dam cui are nevoie de ele. Mai avem doua sterilizatoare, amandoua le-amů primit si noi folosite si de altii, dar amandou mai functioneaza. Unul ar fi si culmea sa nu...e pentru microunde si unul e Chicco electric.
Avem si 6 sticle (premamman) cu biberon de oferit pe care noi nu le-am prea folosit ca doar sugem de la sursa si in rest bem din canita. Am folosit unele doar pentru cazuri de forta majora, cand mama (adica io) nu era si era musai sa ii dam lapte muls cu biberonul.
Sunt multe...doar sa fie cine sa le primeasca...

Am posibilitatea sa cumpar scutece Huggies relativ ieftin asa ca daca cineva are nevoie pot sa ii OFER din acestea cu rezerva ca pot cumpara trimestrial iar daca e nevoie de ele trebuie sa stiu acum ca sa fac comanda pentru sfarsitul lui februarie.

Mai avem cateva pachete de servetele umede de la huggies, pentru bebelusi.

Si nu mai stiu...ca parca nu mai am loc de ele...

Sanatate maxima!!!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Avand in vedere ca pishcotzica mea de aproape 8 luni tocmai incepe sa creasca accelerat, avem dulapurile pline cu hainutze de fetita si neutre (eu am refuzat sa ii cumpar hainutze roz, din acelea avem doar primite cadou, in rest are toate culorile imaginabile) pentru varste 2-7 luni. Marimile 56,64,68 pe care ne oferim sa el dam cui are nevoie de ele. Mai avem doua sterilizatoare, amandoua le-amů primit si noi folosite si de altii, dar amandou mai functioneaza. Unul ar fi si culmea sa nu...e pentru microunde si unul e Chicco electric.
Avem si 6 sticle (premamman) cu biberon de oferit pe care noi nu le-am prea folosit ca doar sugem de la sursa si in rest bem din canita. Am folosit unele doar pentru cazuri de forta majora, cand mama (adica io) nu era si era musai sa ii dam lapte muls cu biberonul.
Sunt multe...doar sa fie cine sa le primeasca...

Am posibilitatea sa cumpar scutece Huggies relativ ieftin asa ca daca cineva are nevoie pot sa ii OFER din acestea cu rezerva ca pot cumpara trimestrial iar daca e nevoie de ele trebuie sa stiu acum ca sa fac comanda pentru sfarsitul lui februarie.

Mai avem cateva pachete de servetele umede de la huggies, pentru bebelusi.

Si nu mai stiu...ca parca nu mai am loc de ele...

Sanatate maxima!!!

Esme

E prima data cand intru aici dar cum in aprilie vine BB,iar de la Donu' nu am pastrat nimic...
Esme as dori si eu sterilizatorul pentru microunde si 2 sticle cu biberon(zic 2 poate mai are cineva nevoie) si ceva hainute .

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

alda, am dori si noi un sterilizator, daca ai, 1 biberon sau 2 si servetelele. Daca nu s-a anuntat altcineva.

Mergi la inceput

sau poate ai o caciulita groasa...Bebele meu are 7 luni acus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Citat:
simonacip Posted - 15/01/2009 : 09:05:05
Buna fetelor, am primit si eu cest mesaj, sper ca postez bine aici. Poate foloseste cuiva,
Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia
Doamne Ajuta!

Simona, mami de baieti

Simona, asta e doar SPAM, sau virus sau cum vrei sa-i zici si circula de vreo jumatate de an pe internet. Cine crezi ca si-ar posta numarul de telefon intr-un anunt de ajutor umanitar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna, stiu ca e prima data cand intru aici, dar sper ca voi corecta acest lucrur cat de curand. As vrea daca se poate sa cititi povestea unei foarte bune prietene
http://david.gamara.ro/

ne apropiem de 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am uitat

Danielac chiar ma intrebam pe unde ai disparut!

ne apropiem de 9 ani

si :)

Mergi la inceput