Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 32
danydana spune:
As vrea eu carucioarele,sunt din bucuresti,nu sunt pentru mine,ci pentru o fetita de 6 luni,si are nevoie si un baietel,de 1an si 5 luni.Pentru baietel poate are cineva si hainute,incaltaminte,etc. Pentru fetita nu mai este nevoie a strans lucrusoare de la voi si va multumesc in numele lor. mail;dany.dana73@yahoo.com
danielac spune:
Trimis de alexiuli
Citat: |
Buna..Noi avem de dat niste hainutie pentru baietel nou nascut,pana in 3 luni,un bax pampers marimea 2,intre 3-6 kg,insa poate se gaseste cineva din apropiere de Botosani care are nevoie,pentru ca nu avem posibilitate financiara sa platim colete la posta,abia ne descurcam cu banii:(Am avea nevoie de hainute mai maricele pentru 3 luni..Bebelul meu are 2 luni jumatate,6 kg si 60 de cm,si creste ft repede..Noi am avut hainute multe,dar majoritatea mai micute,si incep sa nu ii mai vina deloc..si daca are cineva laptic praf ramas,milumil 1,sau cereale pentru ca in curand incepem diversificarea alimentatiei..Multumim! |
Daca cineva poate sa o ajute va rog!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
mariutza_mea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielac Trimis de alexiuli
Daca cineva poate sa o ajute va rog! PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13. |
ne abonam noi la pampers marimea 2 si o pot ajuta cu hainute am vorbit cu cineva special pt ea. de obicei tin legatura cu ea pe mess dar nu am mai vazut o de ceva vreme si nu am nici nr ei de tel
marius spune:
citat din mamicapaulei buna, am nevoie de hainute mici pt o nepotica.. mama ei e de la tara si nu are acces la net. are 2 copii si o duce destul de greu fetita are are 3 luni si nu prea are de imbracat. am sunat azi cu alta problema si mi-a zis ca a dus-o in paturica la vaccin. as vrea mult sa o ajut insa nu mai am hainute asa mici. daca cineva ma ajuta primesc cu placere as cumpara eu insa am hotarat sa-i cumpar un patut sh in speranta ca imi ofera cineva hainute multumesc anticipat pot suporta eu cheltuieilie de transport pana in bucuresti mary |
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
AdiS spune:
ddeiutz
Azi am depus, in sfarsit, pachetul la posta. Adresa am lasat-o asa cum am vorbit, fara bloc.
De asemenea, treningul rosu si caciula bleu groasa nu sunt in pachet. Au ajuns la altcineva. Sper sa nu fie nici o problema.
Acum relativ la cum se face un pachet. Contrar altor pachete pe care ce este drept le-am trimis de la alta locatie, de aceasta data domnii de la posta au dorit pachetul impachetat in hartie alba fara nici un scris pe ea, doar adresa de destinatie. Altfel nu au vrut sa il primeasca. Spun acest lucru pentru cine nu stie si poate fi intors din drum.
ddeiutzz spune:
Multumim mult de tot, abia asteptam sa il ridicam. O sa le folosim cu mare placere. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire!
Va anuntam cand luam pachetul.
simonacip spune:
Buna fetelor, am primit si eu cest mesaj, sper ca postez bine aici. Poate foloseste cuiva,
Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia
Doamne Ajuta!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
nona_denis spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Nona si Puisor azi pun paqchetele voastre ca sunt mai micute si le-am luat dupa mine la serviciu si pentyru alinamoro il pun maine pentru ca este mai mare si trebuie sa ma duc cu el direct la posta.Scuze ca a durat ata dar nu am avut cand Alina care aftershve il vrei?Verde sau maro? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
Cred ca vroiai sa postezi la Bazar pentru Gabriel.(scuze pt offtopic)
Am gasit stapan la adidasi, geaca si celelalte hainute. . Nu prea am spatiu si cum nu am primit nici o solicitare de pe DC, le-am dat .
Mami de Denisache