Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 27
LauraNicole spune:
Dragele mele , in ianuarie,inceputul lui februarie mi se mai naste un protejat ,un pitic mic si grasanel pe nume Rares asa ca,daca doriti sa ajutati mamica respectiva,va astept cu drag!
Si mai adaug pe listuta o pustoaica istetica de 5 ani pe nume Adi(Adriana) care locuieste in MIzil si e crescuta de bunici deoarece parintii au plecat de ani buni din tara si au "cam" uitat de ea .Fetita are 5 ani si ceva dar e slabuta slabuta si arata de 4.Ar avea nevoie de cizmulite,pulovarase,o gecuta mai groasa ,ciorapi cu chilot mai grosi(caciuli,fulare,sosete i-am mai trimis eu de la mandra mea),pantaloni de casa.Fetita merge la gradinita si-i place.
.............................
mariutza_mea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole Dragele mele , in ianuarie,inceputul lui februarie mi se mai naste un protejat ,un pitic mic si grasanel pe nume Rares asa ca,daca doriti sa ajutati mamica respectiva,va astept cu drag! Si mai adaug pe listuta o pustoaica istetica de 5 ani pe nume Adi(Adriana) care locuieste in MIzil si e crescuta de bunici deoarece parintii au plecat de ani buni din tara si au "cam" uitat de ea .Fetita are 5 ani si ceva dar e slabuta slabuta si arata de 4.Ar avea nevoie de cizmulite,pulovarase,o gecuta mai groasa ,ciorapi cu chilot mai grosi(caciuli,fulare,sosete i-am mai trimis eu de la mandra mea),pantaloni de casa.Fetita merge la gradinita si-i place. ............................. |
ne angajam si noi sa dam.eu am o fetita de o luna dar avem hainute unisex si pana la sfarsitul lui ianuarie ne raman multe mici
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui mariutza_mea [quote] ne angajam si noi sa dam.eu am o fetita de o luna dar avem hainute unisex si pana la sfarsitul lui ianuarie ne raman multe mici |
Multumesc mult,Mariuta !
mariutza_mea spune:
citat din mesajul lui ddeiutzz As avea nevoie de un premergator si un sac de dormit, daca aveti... Multumesc mult. |
am eu un sac de dormit numai k e rosu ale mele nici una nu au vrut sa doarma in sac ...am sa masor lungimea sa vedem daca ii vine, ok?
danielac spune:
citat din mesajul lui LauraNicole Dragele mele , in ianuarie,inceputul lui februarie mi se mai naste un protejat ,un pitic mic si grasanel pe nume Rares asa ca,daca doriti sa ajutati mamica respectiva,va astept cu drag! Si mai adaug pe listuta o pustoaica istetica de 5 ani pe nume Adi(Adriana) care locuieste in MIzil si e crescuta de bunici deoarece parintii au plecat de ani buni din tara si au "cam" uitat de ea .Fetita are 5 ani si ceva dar e slabuta slabuta si arata de 4.Ar avea nevoie de cizmulite,pulovarase,o gecuta mai groasa ,ciorapi cu chilot mai grosi(caciuli,fulare,sosete i-am mai trimis eu de la mandra mea),pantaloni de casa.Fetita merge la gradinita si-i place. ............................. |
Adaug imediat pe lista noii copilasi!
http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
ddeiutzz spune:
ramona, al meu are cam 72 de cm. Nu are nimic daca e rosu, numai sa nu se mai dezveleasca.
LauraNicole spune:
Craciun fericit,dragele mele!Fie ca Sfanta Sarbatoare sa va aduca numai bucurii!