Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 28
mariutza_mea spune:
Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca multa pace in suflete, fericire, impliniri si mai ales multa, multa sanatate.Sarbatori fericite! bondarica Daria Andreea, gaza Maria Magdalena si mami Ramona Gabriela
mariutza_mea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariutza_mea
am eu un sac de dormit numai k e rosu ale mele nici una nu au vrut sa doarma in sac ...am sa masor lungimea sa vedem daca ii vine, ok? |
ok se rezolva..continuam in privat, ok?
ddeiutzz spune:
Craciun fericit! cam putini am mai ramas pe aici. Sa aveti parte de tot ce e mai frumos in viata!
Val_ spune:
Buna,
Am mai strans si eu niste hainute, sunt de mai multe varste.
Sunt unele de new born si cateva care i-ar veni nou nascutului in 3-4 luni ca nu depind neaparat de sezon.
Mai am unele de vreo 8 luni1 - 1 an dar si unele un pic mai maricele, i-ar veni bine tot asa peste cateva luni.
Hainele sunt de fetita.
Mai am un ham si doua cutii de lapte humana 3 vanilie cu banane.
cryss26buc spune:
Craciun fericit tuturor sa va aduca aceste sarbatori mlta pace in suflete si sanatate pt bebei.
Poate ne ajutati si pe noi cu o husa de carut a venit frigul si am mare nevoie sau cu n carut sport usor care sa aiba si husa de picioare mutumim!
Si avem si noi de donat hainute mici pana in 5 luni de fetita si de baiat daca le doreste cineva care e din buc le oferim cu mare drag!
Dantje spune:
Are cineva un nr de tel sau o adresa de-a danydana-ei, prietena mea e in Bucuresti si nu va mai sta mult si are lucrusoare pentru ea.
multumesc,
Dantje & Martijn & Hannah
miradi spune:
Postez aici un mesaj dat la Mica publicitate la donatii de danydana
Familie saraca cu 3 copii. 7 ani ,4 ani si fetita cea mica de 5 luni.Va rog din suflet mamicilor daca puteti si daca aveti lucrusoare pentru acesti copii.Tatal acestor copii lucreaza la o spalatorie cu salariu de 600 ron nu se pot ajunge si lucrusoarele sunt foarte scumpe.Ati face o mare bucurie acestei familii. Nr tel 0765260091 Va multumesc !
Am scris eu un mesaj mai demult cu anuntul ei postat la mica publicitate unde a lasat un nr de telefon.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )
Carmen_So spune:
Avem si noi hainute si ghetute: hainutele sunt cam de 6-12 luni, ghetutele sunt 19, 20, 21.
Laura, ai idee cat poarta la picior fetita de 5 ani (Adi)? Cam cat e de inalta, poti sa aproximezi?