Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 29
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_So Avem si noi hainute si ghetute: hainutele sunt cam de 6-12 luni, ghetutele sunt 19, 20, 21. Laura, ai idee cat poarta la picior fetita de 5 ani (Adi)? Cam cat e de inalta, poti sa aproximezi? Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007) poze cu noi |
Carmen , nu stiu dar pot afla .Maine dau telefon si iti scriu si inaltimea si cat poarta la piciorus.Pantofiorii pe care i-am dat eu asta vara erau 30 partca,nu mai tin minte , dar las ca mai bine intreb ca sa fiu sigura!
.............................
danielac spune:
La multi ani in 2009! s ava de-a Domnul multa sanatate si putere de a ajuta pe cei aflati la ananghie!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
Mondor spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!! Doresc la toata lumea multa sanatate, fericire si 2009 sa fie un an plin de realizari pe toate planurile!!!!!!!!
mondor
Mondor spune:
Va multumesc pt ca existati si dorinta mea de Mos Craciun in mare parte s-a implinit datorita unor oameni cu suflet Ne-am bucurat din plin de sarbatorile acestea si ne-a fost mult mai usor cu caruciorul oferit de Roxana G careia ii multumesc inca o data pe aceasta cale cu riscul de a deveni agasanta.... LA MULTI ANI !!! Va doresc din suflet ca tot binele din lume sa poposeasca in casele si in familiile voastre!!!
mondor
danydana spune:
Buna.Va doresc un an nou fericit,sanatate si tot ce va doriti,va multumesc mamicilor care ati donat lucrusoare pentru familia cu 3 copii.Va spun din suflet ca,fetita cea mica are lucrusoare de la voi mamicilor,multe multe multe,au fost multe mamici care au donat si va multumesc eu si familia de care vorbesc din tot sufletul. Poate daca mai aveti ceva de donat pentru fetita de 4 ani care ea a primit decat jucarii si cea care este la scoala,sau pentru mamica ,care si ea este foarte dezbracata. Dumnezeu sa va rasplateasca
Roxana_G spune:
La multi ani! Sa aveti un an nou mai bun chiar decat sperantele voastre!
Mondor draguta, nu esti deloc agasanta, doar ca am fost plecata din tara vreo cateva zile, abia ce am revenit. ma bucur ca ti-am fost de ajutor.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
danielac spune:
V-as ruga daca putem s ane reorganizam un picut!
Actualizam listele cu donatii????????? Se poate, va rog mult!
Fiecare este rugat sa scrie, pe scurt, ce are de donat si eu voi reface listuta de la inceputul subiectului!
De asemenea va rog, sa refacem si lista cu cei care au nevoie de aceste donatii!
Astept fie PM-uri, fie direct aici postarile voastre!
Multumesc mult!
PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13.
cryss26buc spune:
Noi avem de donat hainute 0-3 luni si hainute de fetita 5-7 luni dar suntem din buc deci e valabil numai pt bucuresti ca nu ne putem deplasa pe distante mari si posta e destul de departe de noi.
Si am avea mare nevoie de o husa de carut sport sau de un carut echipat de iarna va multumim mult
danydana spune:
Buna Fetelor.As avea va rog nevoie de lapte praf daca aveti pentru fetita de 6 luni care eu tot va cer ajutor,haine pentru surorile ei,a venit ger mare si nu au ,am si alta rugaminte am pe cineva cu un baietel de 2 ani si 3 luni nici el nu are haine incaltaminte,Va rog din suflet ajutatii,cea mica care are nevoie de lapte praf ai da in biberon biscuiti cu apa,si a racit,poate aveti si antibiotic ceva de tuse ,doctora lor de familie este in concediu,,Va rog ajutatii cum iati ajutat cu lucrusoare pentru cea bolnavioara,
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danydana Buna Fetelor.As avea va rog nevoie de lapte praf daca aveti pentru fetita de 6 luni care eu tot va cer ajutor,haine pentru surorile ei,a venit ger mare si nu au ,am si alta rugaminte am pe cineva cu un baietel de 2 ani si 3 luni nici el nu are haine incaltaminte,Va rog din suflet ajutatii,cea mica care are nevoie de lapte praf ai da in biberon biscuiti cu apa,si a racit,poate aveti si antibiotic ceva de tuse ,doctora lor de familie este in concediu,,Va rog ajutatii cum iati ajutat cu lucrusoare pentru cea bolnavioara, |
In ce localitate sunt?
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me