Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 26
ddeiutzz spune:
Bravo, fetele, ati facut o fapta buna, chiar acum de sarbatori si nu numai voi. Multa sanatate si sa va rasplateasca Dumnezeu pt ce ati facut.Mondor, sa-l stapanesti sanatoasa!
Mondor spune:
Avem carut!!!!! Nu am reusit aseara sa mai scriu pe forum, ca o fost o adevarata aventura plecatul meu la gara, in Arad ploua si iar ploua.... iar nenea ala care o luat banii sa-l aduca l-o aruncat din tren ca pe un gunoi fara sa intrebe cine il asteapta, l-o dat la oamenii de servici ce maturau peronul, norocul meu o fost ca am vazut faza si le-am spus ca e am meu...Bine ca s-o rezolvat si asa, dar ajunsa intr-un final acasa am gasit ceata lui pitigoi treaza, ca tati era la calculator si piticii se jucau, nu aveau nici un gand de nani (dar macar fata nu plangea)...precizez ca era 12 noaptea Va multumesc din suflet tuturor mamelor care m-au sustinut si sper sa aveti parte de sarbatori calde si fericite, iar ingerului Roxana_G ii doresc tot binele din lume, ca pt mine ceea ce o facut o fost enorm Sarbatori fericite !
mondor
ancadragoman spune:
Mondor sa il stapanesti sanatoasa si plimbare placuta.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Mondor spune:
Multumesc! Acum asteptam sa se mai opreasca ploaia, as vrea sa dau o fuga pana la posta sa pun colet ceva haine pt Ramona da nici o speranta...offf tare as fi vrut sa ajunga pana de Craciun, si nu am pe nimeni sa las cu copii sa plec Vreau sa se opreasca ploaia
mondor
kind3275 spune:
Pentru mamicile care mai au in dulapioare hainute si incaltaminte (nr. 24) pt copil de 2 ani, 2 ani si jumate, le-as ramane indatorata daca m-ar ajuta si pe mine. Imi sunt necesare pt fetita mea si din pacate, in momentul de fata, nu dispun de banii necesari pt achizitionarea acestora.Va multumesc anticipat., SARBATORI FERICITE.
kind3275 spune:
pt cine este interesat sa faca acest gest imi puteti trimite mesaj pe kind3275@yahoo.com.
cryss26buc spune:
bravo mondor stiu si eu cat de bun e un carut sunt sigura ca acum iti va fi mult mai usor bravo pt cea care ti l a daruit sarbatori fericite
Dantje spune:
Danydana maine pleaca prietena mea si are hainute pentru bebe de 6 luni, te rog lasa-mi un nr de tel unde te poate contacta.
Dantje & Martijn & Hannah
buburuzica_2005 spune:
Vreau sa ofer cuiva care are nevoie un patut de copil.E in stare buna cu sertar pt hainute jos,este din pal bleu cu crem.
Trebuiesc adaugate doar gratiute daca puiul este foarte mic,eu le-am desfiintat cand au mai crescut copilasii.
Mai am cativa pampers Happy si 2 cutii de cereale intacte si in termen.Si niste jucarioare.
Ma puteti contacta pe PM sau la adresa andra_retezeanu@yahoo.com.
Voi lipsi din Bucuresti in perioada 24-28 decembrie.
Laura25 spune:
Fetelor care va ocupati cumva de subiectul asta, va rog mult, daca aveti informatii de o gravidutza sau 1-2 nou-nascuti in zona Bacaului (Neamt, Iasi) care au nevoie de niste hainutze aprope noi (pt bebe 0-3 luni), dati-mi de veste pe PM. O mamica de gemeni din Bacau vrea sa dea hainutzele ramase mici ale copiilor ei, dar ii e greu sa le trimita departe.
Multumesc mult!
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me