Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui valipop

Ramona, o sa-ti trimit carutul si scaunelul prin posta, azi. Ajung in max 3 zile lucratoare.
Am incercat si la Fan courier dar nu au punct de lucru in Dorohoi, e mai complicat.
Ramona sa-l stapaniti sanatoase.

Valentina si capritele Maria 10.01.2000 si Zoe 18.01.2007

am primit astazi carutul maine iesim la plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui danydana

bine Mariuta maine am sa ma duc la posta si am sa le trimet,nu sunt multe dar o sa-ti fie de folos la bebelusi

va rog sa ma anuntati sa stiu cand reusiti sa puneti coletul.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am dat deja marsupiul. Carutul va merge la Mondor, insa greu cu posta, poate aveti voi o alta varianta. Ma gandeam sa il pun la tren la conductor. Ce ziceti?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

M-am uitat la mersul trenurilor Bucuresti-Arad(Timisoara) si cred ca nu sunt la ore chiar potrivite....acum depinde si de programul pe care il aveti. Eu am vb cu sotul si o sa ma ajute sa stea cu copii, sa pot merge la gara in eventualitatea in care reusiti sa convingeti nasul sa faca un gest caritabil......Sper sa reusim!! MULTUMESC!

mondor

Mergi la inceput

Din pacate sunt multi oameni care s-or invatat sa ceara, acum eu una ma simt prost ca am cerut ajutorul vostru... E mare pacat sa-ti bati joc de increderea cuiva, din ce am inteles aici pe forum sunt forme de cersit cu tenta da afaceri Oare sunt oameni care se imbogatesc di asta? Numai bine va doresc si nu in ultimul rand va urez SARBATORI FERICITE!

mondor

Mergi la inceput

Mondor, ti-am dat PM. O sa incerc eu sa rezolv cu nashul pe tren.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pentru Mondor mesaj de la Roxana_G :
ti-a trimis astazi caruciorul cu trenul intercity de ora 13, i l-a dat la un nash pe care-l cheama dl. Cristea, il gasesti pe la jumatatea trenului. Uita-te tu cand ajunge trenul si mergi si cauta-l pe domnul acesta.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Luiza, multumesc de ajutor.

Mondor, am lasat caruciorul dupa cum a scris Luiza, gasesti in cos husele pentru ploaie si pentru vant. Sa il folositi sanatosi!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

buna fetelor am si eu nevoie de o husa de picioare pt carut sport daca aveti cumva v as ramane recunoscatoare va multumesc

Mergi la inceput

Va multumesc pt sprijinul acordat Roxana_G esti un adevarat ajutor al Mosului Cum procedam cu banii lasati la nenea nasu, ca o luat cam multi, daca l-ai fi trimis prin posta cred ca ajungea mai ieftin......dar e bine oricum, de maine fetita mea are carut, vreau sa stiu daca ma pot revansa in vreun fel? va anunt imediat ce revin de la gara

mondor

Mergi la inceput