Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mondor la pagina din fata vezi ca a scris Roxana G ca are un carut de dat,da-i un PM si vezi ce rezolvi.
Pupici

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Mariutza-mea - azi merg si pun pachetul la posta.
ddeiutzz - Din lista a mai ramas treningul albastru flausat. La acesta mai pot adauga:
3 perechi pijamale cu maneca lunga + pantaloni lungi
1 trening bleumarin cu vesta galbena.
1 trening maro cu gluga1 trening rosu cu gluga
2 perechi strampi (1 pereche neagra + 1 pereche mov)
1 caciula blue
1 fular separat
2 paturici (una mai subtire, una ma grosuta)
1 pereche manusi verzi
1 vesta matlasata

Adaugat varsta indicata: 1.6-2 ani

editez 14ian2009 - am sters toate obiectele pentru ca le-am dat pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Adis, baietelul meu are 6 luni. M-as bucura daca ai putea sa imi trimiti aceste hainute. Oricum creste repede.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

Multumesc Anca, am luat legatura cu Roxana si o sa vedem cum procedam

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

ddeiutzz

Bine, te rog sa-mi trimiti un mesaj privat cu adresa. Voi incerca sa le pun la posta zilele acestea cand sunt in pauza de masa, dar nu garantez (mai sunt treburi pe care din pacate numai in pauza de masa de la serviciu le pot rezolva).

Mergi la inceput

Am si eu ceva hainute pana in 6 luni da nu multe, o punga de la un bax de pampers, dar poate vedeti pe cineva cu bebe nou nascut, pe aici prin zona Arad- Timisoara care sa aiba nevoie le dau cu draga inima..... sunt ceva pantaloni cu piciorut, caciulite, bluzite...

mondor

Mergi la inceput

Ramona, eu cu drag ti le-as trimite dar mi-e tare greu sa aj la posta ca am baiatul de 4 ani care nu sta o clipa locului... si fetita de 7 luni, o duc in marsupiu pana voi rezolva problema carutului....Am vazut ca ti-or trimis si alte mamici si imi permit sa-ti dau un sfat.... sa nu aduni prea multe, ca o sa vezi cum fetita iti creste de la sapt la sapt. Va doresc multa sanatate si numai bine! Crestere usoara!

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

adis, ti-am trimis pm. Iti multumim frumos. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Ramona sa stii ca m-o imprresionat ceea ce faci, nici eu nu-s mai pe roz.... sper sa-ti de-a D-zeu taria de a merge mai departe...si sa fii bucuroasa si mandra de copii( eu cand plang vine baietelul si ma saruta pe obraz, dupa care ma intreaba daca mi-o trecut) daca vrei sa mai vb id meu e mondor_Al

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariutza_mea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mondor

Ramona sa stii ca m-o imprresionat ceea ce faci, nici eu nu-s mai pe roz.... sper sa-ti de-a D-zeu taria de a merge mai departe...si sa fii bucuroasa si mandra de copii( eu cand plang vine baietelul si ma saruta pe obraz, dupa care ma intreaba daca mi-o trecut) daca vrei sa mai vb id meu e mondor_Al

mondor

multumesc..am dat add

Mergi la inceput