Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexiuli spune:

Buna fetelor..Ce mai faceti?Sper ca bine si voi si bebeii:)Eu sunt cam suparata..am fost vineri la medicul de familie sa imi inscriu bebelul si am sperat ca o sa imi dea si lapte praf pt ca nu vrea sa manance la san..in schimb m-am izbit de un mare refuz,ca laptele praf gratuit se da in anumite cazuri..Acum nu ar fi o problema daca as avea bani,nu m-ar durea capul,dar dupa cum stiti..cam greu cu banii..Vroiam sa rog mamicile,daca sunt si pe forum,care beneficiaza de lapte praf gratuit si nu il folosesc poate ma puteti ajuta si pe mine..Eu mai am putin laptic praf,care dupa calculele mele imi va ajunge pana vineri cel mult..si acum nu am cum sa cumpar alt lapte praf ca am ramas fara bani..Cu toata rusinea va rog daca puteti sa ma ajutati,ca nu stiu cum sa fac..Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioarabraila spune:

alexiuli,imi pare rau pt tine,la fel am patit si eu.Datorita problemelor pe care le am avut la nastere,nu am avut lapte decat putin,20 30 ml.Avand baietelul la perfuzii i sa dat si completare cu lapte praf(eu ma mulgeam si puneam lapticul in biberon dar una e cand trage bb sa desfunde canalele,una e cand te mulgi din prima zi cand nasti,avand si cezariana,asta nu ca am vrut eu dar nu am putut naste)si baietelul dupa 3 sapt cat a stat la perfuzii mia refuzat sanul.La dispensar normal trebuia sa mi se dea lapte praf deoarece nu aveam san.Nu mia dat decat de la 5 luni pana a facut bb 8 luni(deci 3 luni mi au dat lapte gratuit)apoi mi au spus ca nu mai au fonduri.E de groaza cu dr astia,stiu ca normal se da lapte gratuit,dat daca nu avem bani sa le bagam dr in buzunar.......gasesc scuze,si da la cine vor ei.Sanatate,incearca sa te mulgi si sa i pui in biberon,eu am continuat asa pana la o luna,laptele de mama e cel mai bun pt copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Alexiuli, nu ai PM-ul activat. Pot sa te ajut cu citeva lucruri, dar nu stiu cum iau legatura cu tine.

Scrie-mi pe simonabb@yahoo.com

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetelor, imi pare tare rau ca v-am zapacit de cap
in conditiile actuale --plecarea din RO se amana-- o sa pun pe stand-by putin actiunea cu hainutele...
oricum, o sa postez aici de indata ce vor fi din nou disponibile..

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Salutare!

Eu am primit astazi colete de la Serj! Multumim din suflet Cristina pentru gestul tau umanitar destul de costisitor!
Va tin la curent cu distribuirea lor!

http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddeiutzz spune:

Salut tuturor! Ma numesc Andreea si sunt din Botosani. Am un baietel de aproape 5 luni pe nume Andrei Florin.
Ma gandeam ca poate aveti un blender, ca as vrea sa incep diversificarea dar fara blender e putintel cam greu si acum nu prea am bani sa cumpar unul si luna viitoare sunt sarbatorile si sunt alte cheltuieli si iarasi nu o sa-mi permit, asa ca daca m-ar putea ajuta cineva as accepta cu foarte mare placere...chiar si hainute, orice.
Si am o cumnatica care are un baietel de un an si sapte luni pe care l-am botezat eu si o fetita de 7 saptamani care o duce mult mai greu decat mine...orice ajutor e binevenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenamardare spune:

Va rog frumos cine are gaviscon sirop este nevoie urgenta pt o fetita cu probleme grave de sanatate!

Mergi la inceput

Revin din nou cu o problema mai veche, fara a face referire la cineva anume.... cum se intampla ca unii dintre cei care cer ajutor, la acest topic, sa posteze tocmai primul lor mesaj pe forumul DespreCopii direct aici???
Poate ne lamuresc cei care sunt in aceasta situatie cum au aflat de acest topic... sper sa aflu raspunsuri fara sa iasa scantei, pentru ca nu am aceasta dorinta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

salutare

sunt o mamica de pepenas de august si vreau sa ofer cuiva care are nevoie o rochita de botez nou-nouta. e un set de botez ce contine body, rochita, botosei si bentita. noi nu le-am mai folosit pentru ca pana la urma am optat pentru costum popular

daca e vreo mamica interesata sa-mi dea buzz-uri pe messenger electra_1609

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Multumim ca n-i te-ai alaturat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

Vreau si eu sa donez niste hainute cam 2 pungi si un marsupiu dar vreau sa le dau la cineva din bucuresti in zona tineretului timpuri noi ca nu ma pot deplasa cu bebelina mea nu pot trimite in tara ca nu am timp sa umblu la posta si nici banuti de prisos sa le pun sper sa nu se supere fetele din provincie ,hainutele sunt purtate potrivite pt 2-6 luni in general fetite ....astept doritoarele poop

Mergi la inceput