Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 7
Raspunsuri - Pagina 14
Serj spune:
Daniela, sa stii ca acelasi lucru m-am intrebat si eu...
dar fiind noua la acest topic...
multa sanatate la toata lumea,
si pentru ca se apropie sarbatorile, sa fie cu de toate pentru copilasii vostri
cristina + i miei tesorini
ddeiutzz spune:
Eu sincer am dat cautare la "ofer donez blender". Asta am facut. Si nu trebuie sa o zici cu sfiala sau pe ocolite, pentru ca intradevar exista foarte multe persoane care la ora actuala cer doar de dragul de a primi, nu ca ar avea nevoie.
Site-ul asta si inca 2 le urmaresc de foarte mult timp...de inainte sa raman insarcinata. Dar la urma urmei, pt ca nu mi-am facut cont, sunt ca si nou-venit...
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pintilei Buna ery ka nu pot trimite pm si am trimis mesaj sa ma ajute sa-l actiez si nimic inca. Masurile mele la costume sunt 40-42 de cand am nascut nu stiu exact imi vine si sacou cu marimea 38 pe care l-am avut inainte sa raman insarcinata. Multumesc de ajutor Eu acum stau in Iasi pintilei |
Buna!
eu am niste costumase dragute si putin purtate,camasute si fustite, numerele ti-ar corespunde. Daca vrei, iti trimit link cu poze sa-ti alegi ce-ti place.
scrie-mi pe eladea2005@yahoo.com
o zi frumoasa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
nona_denis spune:
Pentru:13 Dorin (nascut 25 dec.2004) + varul sau (nascut sept.2005) - BILUTZA28 *
Am o pereche de adidasi( incaltati o data )masura 29-30 si o gecuta .
Ar mai fi cateva hainute, dar un pic mai uzate. Daca le doriti sa imi dati de veste.
Mami de Denisache
danielac spune:
Multumesc fetelor care n-i s-au alaturat!
Serj am sortat hainutele, deja o parte vor merge la o familie de aici care asteapta un bebe (cele de 0-1 luna, care sunt splendide!!!), apoi am vb deja cu flori_deni de aici, de pe forum, care mi-a solicitat hainute, dar pentru fetita ei de 3,5 ani nu am gasit decat 2 fustite asa ca ii trimit de la fetita mea, cateva hainute... numai ca din hainele de la categoria 11-12 ani (asa scria pe etichete) ii trimit tot ei pentru fetita mai mare...
http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
mariutza_mea spune:
daca ne puteti ajuta cu cateva hainute de nou nascut v-as ramane recunoscatoare...urmeaza sa nasc in maxim o luna...desi cred ca bebe se va grabi(presimtirea de mama) si avem cateva hainute insa sunt foarte putine... acum sunt stramtorata cu banii si nu am cu ce sa le cumpar... o zi frumoasa sa aveti
Serj spune:
Buna Daniela!
ma bucur ca deja s-au gasit "purtatori"
Cosul de la carut, eu ma gandesc ca se poate folosi drept patut in primele luni: tinut de manerul de la capotina, poate fi dus prin casa unde este nevoie.
Eu voi incerca sa nu ma opresc aici, desi.. stii modalitatea de trimitere...Am mai rugat niste prietene, ca atunci casnd fac schimbul de sezon sa mi dea mie hainutele.
oricum, tinem legatura. Inca odata iti multumesc ca ai acceptat sa te ocupi.
pupici si numai bine la toata lumea,
cristina + i miei tesorini
danielac spune:
Salutare!
Serj (Cristina) am dat cosul de bebe si hainutele d eo-1 luna si cateva din cele de 3-6 luni aici in Brasov.
Am promis si trebuie sa ma tin de cuvant (cred ca luni o sa fac tot posibilul sa le pun la posta), doua colete, unul pentru Flori_deni care are doua fetite una de 3 ani si 5 luni si una clasa a 9-a si pentru mariutza_mea care m-a contactat si are o fetita de 1 an si 9 luni si asteapta un bebe in curand.
Te pup si iti multumesc si eu ca te-ai implicat!
http://good-times.webshots.com/photo/2573357850103554724OulFHz?vhost=good-times
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenamardare buna anca,am vazut anuntul tau daca mai ai patutul si premergatorul le-as vrea pt o fetita dragalasa pt ca parintii nu-si permit sa-i cumpere.astept raspunsul tau! |
Scriu asa de tarziu pentru ca primisem niste mesaje pe PM pentru patut si premergator si am vrut sa vad ce rezolv cu ele,premergatorul l-am dat dar patutul il mai am daca iti mai trebuie.Am vazut ca esti din Bucuresti si ne putem vedea in caz de nevoie.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
elenamardare spune:
buna , il mai vreau nu este pt mine ci pt o familie care nu are posibilitatea sa-si cumpere unu.eu stau in militari.iti multumesc!