Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(6)
Raspunsuri - Pagina 9
gabryella81 spune:
Coraly ...La Multi Ani si tot binele din lume...sarcina usoara si un bebel sanatos
6
philip spune:
coraly, la multi ani si sarcina usoara
honeybaby, sa ne spui neaparat ce a zis doctorul. multa bafta!
restul fetelor, o saptamana frumoasa si linistita!
ps parca si pe mine m-au mai lasat greturile dar nu ca au disparut complet, la mine seara e mai nasol si mi-e ciuda ca atunci cand vin de la munca nu-mi vine nici sa ma ating si nici sa fac (si il am si pe philip care trebuie sa pape, sotul se descurca el si drept, ma si ajuta mult). burta incepe sa se vada, mai ales pe seara e mult mai vizibila.
intreba cineva de constipatie la un moment dat, eu am trecut pe prune si suc de prune si se pare ca functioneaza.
philip&andreea
oana_du spune:
Buna dimineata mamici de albinute!
La multi ani Coraly. Sa fii sanatoasa, puternica, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos, zambaret si mancacios! Scuze pentru intarzierea de o zi, dar netul meu uneori nu merge in week-end.
O saptamana frumoasa va doresc, plina de vesti bune!
Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1
11+
strunfita spune:
Laura, daca si tu si sotul aveti RH negativ, nu ai de ce sa iti faci probleme. Copilul va avea tot RH negativ, deci nu exista nici o sansa sa dezvolti anticorpi.
Azi ma duc din nou la doctor, va anunt maine ce ne spune! Sangerarile din fericire au incetat de tot de o saptamana, asa ca sper sa fie bine.
Ma supara o tuse groaznica de vreo saptamana. Stiti vreun remediu bun care se poate lua acum? Incerc cu Plantusin, ceai de ceapa, dar se pare ca nu vrea sa cedeze.
9+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
Bebe Beca spune:
Buna dimineata albinute!
Am revenit la birou, dupa un week-end obositor tare... sambata am fost la un botez, ne-am intors tarziu... am o febra musculara deosebitaaaaa (am topait ca nebuna) si dimineata ne-a luat Rebeca in primire de proaspeti si aseara m-am culcat iar tarziu de tot. Sunt somnoroasa tare.
Coraly, La multi ani si numa' bine si frumos!
In seara asta ma duc la eco pt tiroida si poate incerc si cateva secunde pe burtica, de control.... Am ajuns la 13 saptamani...
Ioana 12+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anda_magda spune:
strunfitza mie mi-a trecut cu sirop de muguri de brad.
Beca sa ai bafta! Poate imi fac si eu curaj si ma duc.
Stie cineva ceva de dr Niculicea de la Universitar?
O saptamana frumoasa!
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare
anne-marry spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rudyi si eu ma simt mai bine decat ma sateptam acum ca iau tratament..atat de bine ca imi ridic semne de intrebare...eu am avut greata inca din saptamana a 3 a in fiecare zi in principal seara si noaptea dar acum de 2 zile nimic..nici pic de greata....e normal sa dispara greata asta asa subit exact acum cand ar trebuii sa inceapa ? (am auzit ca e semn bun sa ai greturi in sarcina.. asa ca le vreau inapoi) 4+ |
ai fost o dulce cu ultima fraze .... stai linistita. tb sa fie totul bine.
anne-marry mamica lui teodor alexandru si 4+pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Relusha spune:
Buna burticutelor,
...si noi am fost astazi la medic....continuam inca o luna cu ceaiuri de-a lor...asa ca nu am scapat de ceai, oricat de mult imi doream....am reusit sa fac si o ecografie abdominala...am tinut eu neaparat sa fac o eco sa imi spuna ca are activitate cardiaca....asa m-am linistit....cam ce mi-am dat eu seama e ca are 7 mm si dupa masuratorile de la ecografie are 44 de zile....deci cam 6 saptamani si eu am maine 8 saptamani de la ultima menstruatie....asa ca e bine...
....o sa mai mergem la o ecografie peste 3 saptamani...sa vedem ce zice atunci....
...eu nu am nici o senzatie de voma sau de foame....inca pot sa spun ca nu mai mananc mai deloc....pap ceva si apoi nu mai imi trebuie...se tot intreaba sotul eu cu ce traiesc....mananc fructe...portocale, kiwi, banane, mere, pere...astea le mananc, nu comentez la ele....:)))
Va citesc zilnic....si ma bucur ca existati!!!!
Va pup si va doresc o saptamana fara greturi!!!!
7+
anne-marry spune:
buna fetelor si albinutzelor din burtici
acum am reusit si eu sa intru pe nes sa va scriu mai mult, pt c avem ceva probleme cu reteaua electrica, si am si de lucru,si a trebuit sa citesc printre picaturi ce ati scris in weekend.
am si eu o intrebare: cand se vede clar la echo ca e bebe acolo si ii bate inimioara? la cate saptamani de la U.M.?
alinutza23ce mai faci? cum este burtica? cu siguranta a fost d ela sperietur,a de la nervi..... sper ca acum sunteti bine.
sara HSnici eu nu prea am simptome de sarcina. ma gandesc si ca sarcina este mica inca. adica, am ceva dureri de cap, usoare ameteli si vagi senzatii de greata ca si cum mi-ar veni sa vomit. si sfarcurile sunt mai sensibile parca de vreo doua zile. dar ce sa zic....daca nu as stii ca sunt graviduta, nici nu as banui ar putea fi de la asa ceva. eu, la prima sarcina nu am avut NIMIK....nu greata, voma, dureri de sani, etc...doar alte probleme medicale, o iminenta de avort in 12 sapt...
gabryella81si eu sunt o plangacioasa. plang din orice. asa am patit si la sarcina trecuta. sunt sensibila deodata..si plang din te miri ce. ziceai ca iti este groaza de nastere. stii cum fac eu? de fapt cum am facut la nasterea trecuta. ma gandeam ca indiferent cat imi este de rau...ca durere ma refer...ma gandeam ce bine va fi cand voi termina si imi voi tine bebelusul in brate. abea astept nasterea aceasta, a doua. sa speram sa ajungem cu bine acolo.
honeybabycum te mai simti? indiferent ce medicamente iei, mai bine ai merge si la doctor.
ganesha noi nu ne plangem ca nu ne este rau, ca am vrea musai s ane fie rau ca asa ne-ar place. ne mai plangem...zic si eu, nu vorbesc in numele tuturor mamicilor de albinutze care nu au simptome ... ca am vrea sa ne fie ca sa stim ca e ok bebe acolo. desi eu am zis si mai sus. sarcina trecuta nu am avut simptome de niciun fel..si a fost totul ok.
anne-marry mamica lui teodor alexandru si 4+pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
flavia_alt spune:
Buna albinutze!
Eu nu am mai scris pt ca de vineri am fost plecata. Vad ca toate sunteti bine din cate am citit. Mie de sambata mi sau cam rarit greturile si ma bucur pt ca am mai dat afara. In rest ar cam trbui sa imi reinoiec garderoba mai ales la pantaloni, pt ca toti ma strang peste burta si imi creaza discomfort.
Cine a facut cumparaturi de pe net. Stiti vreo pagina buna, pt ca la mine in oras nu sunt magazine de gravidute.
Maine am progr. la eco. Abia astept. Sper ca maine sa se vada activitatea cardiaca ( as avea 7 sapt )
multi la toate.
6+